Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen 9/10? To me prijde ze to, Kremser dost podhodnotil. Tohle melo mit 10/10 a rovnou vyhrat GOTY.
    • to byla ironie, že jo?
  • nekdo bude hrat Destiny 2 na PC?

pokud ano tak se ozvete tady http://steamcommunity.com/id/main_cz/
  • Dobrý den....jako PC hráče mě zajímají dvě věci.
    1)Čeština je? nebo se dělá??
    2)Singlplayer kampaň s příběhem tam je??? nebo to je stejný jjako u každé hry na konzole???
  • Preed

.

• Shanime aktivni hrace na PC do clanu .
    https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupId=2100777
    Nebo bnet . Predinhooo@yahoo.com
  • Destiny 2 není 9tková hra max 8 ale jako u předchozího dílu rozhodnou dlc zda se bude hrát ještě roky. Pokud budou přídavky kvalitní a podávány dostatečně rychle tak za pár let se z ní 9 stane
  • Juuuuu, to se nam tady toxicti borecci zase jednou pekne rozparadili...nekteri mistni jedinci uz snad naplnuji i definici slova endemit a meli by byt zakonem chraneni... :D
    • Myslíš ten mrzák Alucard, který to tu rozjel a začal urážet PC hráče? Ok. Sem rád, že si taky jednou objektivní a kritizuješ vlastní řady...
      • Jsem rad, ze ses tam taky nasel...a nevim, co jsou moje rady, muzes to upresnit? Protoze ja rad posilam do prd*le zdejsi pablby bez rozdilu - je jedno, jestli jsi to ty, Femto, LV426 nebo lol, Bob TheGGG - no je vas tady jako maku... Fanaticti horcicaci tady prevladaji, takze se jim venuji casteji...ale delam to s laskou a bez rozdilu uctivaneho kremikoveho bozstva... ;)
        • Největší ironie je, že to je jediný, co tady děláš. Posíláš někoho do pr*ele a brečíš, což z tebe dělá ještě větší gumu, než ty, co si vyjmenoval, protože oni mají aspoň nějaký názory, ty si jen nudný otravný kolovrátek s nulovým obsahem. Gratuluju k prvnímu místu. Je vidět, že to děláš s láskou...
          • Jasne, zmrdu jako jsi ty je plny svet, je co delat...jo a jestli ty ho*na, co tady ty a vyse jmenovani prezentujete v diskuzich, jsou podle tebe jakoze obsazne nazory, tak to potes...
  • Já s hodnocením souhlasím, ta hra mě (i třeba oproti Warframu, který je doporučovaný jako alternativa) velmi baví, střílení je paráda a kampaň taky v pohodě. Osobně doporučuju stopro.
  • lol = akatosh/Femto sonylicker a naklikávač
  • Singleplayer ani pvp by mne v tehle hre nebavili ale kvuli pve bych to mozna zkusil. Musim se podivat na nejake streamy jestli by mi to sedlo.
    • Koukal jsem na Angry Joe show, kde nějaký streamer říkal že po 7 hodinovém raidu nebo jak se to jmenuje dostal legendární věc kterou už měl, navíc po zabití bosse ti nepadne loot jako v jiných hrách, ale klíč k truhle kterou ještě musíš najít. Prostě grind, gring a zase grind
      • A co byste jako chtěli? Dohrát lore jít na jeden raid a mít hned top gear? Jste asi zapomněli o čem MMO je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit