-
Podíval jsem se na gameplay a musím říct, že Crysis 1 > Destiny 2.
-
-
pěkná pohádka... ale ne... crysis 1 už je mrtvola
-
-
To, ze je crysis ma svete dyl jak ty, nenamena, ze je to mrtvola
-
-
-
Na to, že je to od Kremsera, tak ta recenze líp ani dopadnout nemohla.
-
dle videi ze hry je to tuctova strilecka v krasnem prostredi a vypada to fakt nudne
-
Grind continues...
-
Nedovedu si moc predstavit jine hodnoceni po te co clovek venuje hre desitky hodin, i kdyz to je MMO *4* Ja osobne se docela tesim, ze se Destiny dostane na PC. Vzpominam si nekolik let zpet na E3 a predstaveni her pro tehdy nove konozole a byla to prave Destiny, ktere me zaujala nejvic. Ted jsem zkusil betu a herni svet, prostredi me opet nadchlo *14* hratelnost byla taky dobra a tak urcite zkusim vic.
-
Tak pochopitelně si každý z nás udělá svůj vlastní hodnotící kalendář, vždyť máme obrázky, videa, recenze, youtubery a hlavně vlastní hlavu. Recenzent to vzal prostě z jiného úhlu a s přihlédnutím na ostatní kritiky na sebe nechtěl moc upozorňovat. Však je to jen hra, zabaví, maximálně vám sebere holku. *1*
-
DOTAZ: Bude i recenze PC verze ?
-
V roce 2002, když jsem seděl u PC a hrál Morrowind, jsem si říkal jaká to bude v budoucnu pecka hrát hry a vybírat si, jestli chci hry hrát z pohledu první osoby nebo 3rd person view ...
Ooops ... Sorry, nedám prachy do hry, která mi nemůže nabídnout to, co mi Bethesda před 15ti lety nabídnout mohla ...
Tohle je základ - Je rok 2017 dop*dele ... -
-
Ano rok 2001-2002 to jsou i moje začátky Soldiers of Fortune,Red Faction,Quake2 ....ale Morrowind sem poznal o dost později teda.....a jediná hra kde sem měnil pohledy bylo NFS pohled s kabiny nebo klasika :-D :-D TVL oooops...rozmazlený PC hráč to jsem neviděl dlouho.......no tak hold budeš jen hrát Oblivion,Skyrim, a Mount and Blade tady mají tvoje speciál ovládání....uchvátily asi jen tebe jelikož by to za těch 15 let mělo více než 5 her což 3 hry jsou od firmy Bethesda tam 1 díl trvá 4 roky....GTA je rychlejší jelikož udělalo více dílo takže cca 1 díl 2 roky?? A vole co to GTA 5??? Tam byli pohledy co??? a dokonce si hrál za 3 postavy a furt si měnil pohled a postavu....Jak dlouho jím to trvalo co?? Kdyby si aspon nekecal a spíš dělal tak hochu GTA san andreas by vypadalo jako GTA 5 :-D........................jinak Zaklínače bych na PC zakázal
-
-
LuLz tato diskuze, to je soda, je třeba vyčistit ten Augiášův chlév známý jako diskuzní fórum na games.tiscali. Že by se tu dalo povídat třeba o hře samotné, to je čirá utopie, zde se to jen hemží multinickovými zakomplexovanými jelimánky, co nic nehrají a na vše jen zahořkle flusaj... horší jak děcka z CoD na xbonu....
-