Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frozen
    <span style="color: rgb(204, 204, 204);">Jde o možnosti ve hře, tato hra konstrukčně odpovídá FPS hrám z roku 2001.</span>
  • Komunita tady na gamescz je neskutečně negativní. Destiny 2 jsem nehrál, ale co se tady píše je na nakopání do prd****. Mart9: Absolutně nechápu proč srovnáváš Crysis a Destiny.
    • Mart9
      Protože jsem poprvé viděl, co je to za hru a hned mě napadlo, že hratelnost s těmi schopnostmi vypadá podobně. S Wolfensteinem to srovnávat nebudu.
  • Preed
    To je zase bordel, toxická komunitka games.cz ako vzdy riesi cisielka, trolluje, cuduje sa nad realitou toho, ze taka hra sa ludom paci a tvori filozoficke uvahy nad tym, ze vlastne ten Activision su sv*ne lebo zarabaju tie prachy ako si to dovoluju a podobne. Prierez zumpy hernych diskusii, smutne. Mam to predobjednane na PC,vyzera to super.
    • White Knight
  • Bohužel se nemohu nijak vyjádřit k jedničce a k čemukoliv pozitivnímu či negativnímu na přístupu vývojářů z prvního dílu. Mohu říct pouze to, že Destiny 2 je první Destiny, kterou mohu hrát na PC (prozatím to byla jen beta, ale i ta ušla).

Jsem střílečkový antitalent. Vynikám v různých MMO hlavně klasického střihu (rpg střihu), jsem schopný a občas i ochotný si zahrát různé žánry, ale střílečky - i když bych je hrál rád - jsou pro mě zakletý žánr. Kde někdo vystřelí protivníkovi oko z hlavy na vzdálenost 1000 m s pistolkou a ve výskoku s otočkou, já ani nevím, kam se podívat *1* . Umím hrát celkem dobře pouze jednu jedinou střílečku a tou je Borderlands 2. Destiny je této hře dost podobná a proto mi jde taky. Takže za mě mohu říct, že Destiny 2 je toužebně očekávaná a z toho co jsem zatím měl možnost zkusit a hlavně vidět, 9tku si to zaslouží. Asi bych mluvil jinak po zkušenostech s předchůdcem a s tím, co je popsáno hned pode mnou, ale já na(ne)štěstí nic z toho nezažil. Takže z osobních dojmů z bety a z toho co sleduji na internetu mi 9tka příjde dobré hodnocení.

Nechci nijak snižovat špatné chování tvůrců z minula, ale toto je nová hra tak to chci prubnout jako nový projekt. Za mě 9 OK a to i předběžně na PC.
  • čekám na PC verzi a musím říct, že se docela těším. Hádám, že to bude taková ta příjemná lehce nadrpůměrná a dobře vypadající hra, kde se s kámošama vyblbneme stejně jako u prvního dílu, nebo u division. Nic super přelomovýho, ale lepší jak drátem do oka. Docela se ale těším na ten singleplayer. Tam doufám v nějaké ty pořádné a epické momenty. Každopádně tento roček ještě musím koupit novýho wolfa, evil within 2 a battlefront, takže jsem dost rád, že mojí rodiče vydělávají dost peněz...
    • ...
      • v ústavu někdo zapoměl zamčít dveře...
        • ... nechápu, proč tě pouštějí...to by se jim nemělo stávat.
    • Tesis se na singleplayer v MMO?
      • nekromant33
        je tam příběhová kampaň, kterou můžeš projít i sám
        • no jo ale naco to tam vubec davali?
          • těším se, jak si projdu single a pak se s kámošema vrhnu do online bitek a coopu
            • proto píšu bitka a né bitva duh...
            • Ty online bitvy jsou jen 4v4 areny
  • Za mě asi takhle, Destiny 2 je fajn hra a Destiny 1 Digital Deluxe kterou jsem si koupil asi před 6 týdny na na Ps4 je podle mě lepší. Ale uvidíme po prvním DLC ne? Jinak pokud někdo aktivní na Ps4 ví o nějakým clanu tak dejte vědět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit