Přejít na výpis diskuzí
Destiny každý den hraje přes tři miliony hráčů
13.10.2014 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Zrovna dnes jim pěkně blbnou servery. Asi DDoS.
-
Prosím, vysvětlete někdo tomu hnisu, co tady zvrací svoje komentáře ( a jemu podobným ), že toto jsou stránky games.CZ ( CZ opakuji CZ ) *3*
-
-
Co by ne, vždyt raidy jsou tam pomalu až věčný a PVP se neohraje jak tomu býva u tohotu typu her snad nikdy.
-
som jeden z nich a baví ma to...je to FPS Diablo s lepšími MMO prvkami a kvalitným mulťákom. S Borderlands to má pramálo spoločné, keďže viac záleží na skille ako na RPG prvkoch a Borderlands mi po dohraní jedničky úplne znechutilo cellshade grafiku....
akurát ma nasrali, že je limit na získanie crucible a vanguard meny za týždeň a že mi prvý legendary item z teamdeathmatchu vendor namiesto rukavíc rozložil na legendary craft itemy -
-
To máš dobrý, mě z exotic plánku vymyslel modrej crap :) Ale už je opravenej.
-
-
pekne *15*
-
-
-
Lol konzolisti jsou hotovi z toho, ze vysla prvni konzolova hra, ktera v low kvalite nabizi to co mmo na pc za desitku let dotahly k dokonalosti. A v kvaltinim 800x600 a 30 fps. Skvele. Jen za 500 dolaru plus cena hry. *5*
-
-
Kámo marnej pokus o trolení *6*
-
warez maxtard race *15*
-
0,0005/10
-
-
určite bude zase fórum plné závistlivých PC detí, čo ich už nebaví hrať lacné zastaralé hry z Ukrajiny ako Divinity....
-
-
Naopak. Plně ti přeju ať si za svých 60 dolarů hru pěkně užiješ!
-
Keby si nebol taky zaostaly jedinec, tak by si vedel , ze Divinity je z Belgicka ;-)
-
zatim tu vidim jenom jednoho idlota,dokonce mu nestaci ty svoje blitky napsat jednou musi to tu psat nekolikrat a presto to porad nikoho nezajima.
Proste traged no -
-
teba to zaujíma, keď reaguješ *14*
-
Však můžeš přestat. Bude klid.
-
-
Napiš aspoň jednu věc, kvůli které bych ti měl závidět Destiny.
-
Ja vase nadseni chapu, vyslo vam na krabicky prvni MMO ,co vlastne ani MMO neni a ste z toho hotovi! Ja hraju skutecny MMO uz nekolik let, ne Warcraft fakt nemyslim.
-
-
Ano vlastně to není MMO. Ono to také nikdy nemělo být MMO. *7*
-
MMORPG sem myslel
-
-
jaký mmo? jde mi čistě jen o tip na náký fajnový mmo, nemám co hrát *3*
-
-
-
-
Chudáci hráči. Musí hrozně trpět. *9*
-
zaujímal by ma fenomén, prečo je vždy každá konzolová exkluzivita plná PC stvorení, ktoré súdia hru na základe nejakých pofidérnych youtube znalostí ako najväčší profíci...asi to je niečo ako vampirizmus, potreba načerpať ego, že ich ničotná platforma je stále v kurze ako tomu bolo naposledy za doby prvého Crysisu a Stalkera a potrebujú zahnať smäd po vysokorozpočtových exkluzivitách, akých sa im nedostáva....
lebo keď idem na konzolistu alebo i tu prebehnem fóra, ozaj nevidím dav plačúcich konzolákov ako chcú Divinity, či nejakú indie úbohosť na konzoly. Ono keď je človek odkázaný na treťotriednu platformu, kde je menej drahých hier ako na mobily, tak to asi dajako pokrivý charakter a človek z nudy musí obiehať všetky SK CZ weby a smradiť a znechucovať hranie iným... -
-
Ty vle čobolák ty si vážně nemocný beze srandy, co si těmi svými zvracenímí dokazuješ nechápu. *7*
Jako trolling a blitky jsou dvě různé slova... a tohle není ani trolling ani špatný. To je ztráta mozku občasná... jasně máš to jen občas "za to o to intenzivněji" Calm dawn, keep it easy.
Hele fakt za tu žilku ti to nestojí nebo jo? *3* -
hele jestli chceš používat anglické slovíčka tak to beru ale nauč se i jiné než základní prosím *1*
-
Přemýšlel jsem jestli si troll nebo jen blbeček...hádej k čemu jsem dospěl
-
To ze je neco predrazeneho a jinde to koupis levneji neznamena, ze to levne je spatne :)
-
Snaž se víc. A potřetí. Chci ten důvod proč bych ti měl závidět Destiny. Ty tu vidíš někoho, kdo by ti to záviděl nebo nejsi schopen ustát, že ti někdo nadává na tvou oblíbenou hru ? Do PCčkařů ses tu začal navážet první. Jsi mimo.
-
-
ja ťa mám v paži...hru si nemôžeš zahrať, nehral si ju, tak odlez mastiť svoje polmiliardové AAA PC exkluzivity a nesmrď tu...
-
-
Nemáš argumenty a jen tu kopeš kolem sebe. Bravo.
-
-
deal with..i don t care http://www.quickmeme.com/img/1f/1f798963cd2f6688fe07ff5ca2096459fceba0b6975247666946326c68de21e4.jpg
-
-
-
Neodpoví. Jako osobně bych si Destiny na PC zahrál, takových her přeci jenom není moc (napadá mě Warframe či Borderlands).
-
-
-
Říká jeden z největší zamindrákovaných jednoduchých konzolistů, co se tady vyskytuje? To jako vážně? Občas si přečti, co jsi napsal. Jsi na stejné úrovni jako PC master a spol. Mimochodem největší hádky nejsou konzole vs pc, ale konzole vs konzole. Stačí prolézt německý Eurogamer, fóra Ubisoftu či diskuze u IGN. Nejhorší jsou hádky a obviňování PS4 vs Xbox One a následné hádky o ego, výkon, hry atd. Bohatě si stačí přečíst tvoje zvracení u Wastenland 2 či Divinity.
-
-
mám i PC, ntb, tablet...takže si mimo...dokonca som mal i 3DS a Xbox360....narozdiel od Veskoslava a ostatných 99% PC youtube smradov, čo nemajú šajnu o žiadnej konzolovej hre... *3* *14*
-
-
No vidíš. Ja som kúpil PS3jku a za dva mesiace som ju daroval známym pre deti. Za tie roky na PC som si zvykol na vyšší štandard a obmedzenia na to, čo mi výrobca dovolí zapojiť, spustiť a hrať sa mi tiež nepáčili.
Destiny je zatiaľ podľa recenzí a let's play videí prázdna, repetetívna hra so slušným remeselným prevedením. A je len samozrejmé, že tvorcovia sa snažia aby sa chytila a udržala, pretože do nej išlo dosť penazí.
Určite by sa našlo pár konzolových hier, ktoré by hráči na PC brali, ale zrovna FPS na počítačoch nechýbajú. Od taktických simulácií až po strieľačky ala CoD. -
Ty mas PC? Mozna tak nejaky AMD, to se nepocita.
-
Opět vedle. Protože se o mě ví, že mám X360 doma už nějaký ten pátek. Všechny okolo tady urážíš a pak se divíš, že jsi za pitomce? *7*
-
-
áno....a vyhral si medzinárodný turnaj v Starcrafte 2...snívajte s nami....a ja že kto to naklikal desiatky mínusiek...ty, mantor a ´další PC zmrdi
-
-
Koukám že tvůj nick skvěle vystihuje tvojí osobnost.
-
-
-
-
-
Napsat "ozaj nevidím dav plačúcich konzolákov" v postu kde brecis jak je tvoje konzole dobra a PC sux je opravdu vtipne. *3*
-
-
ty si full r3tard a nikto ťa nikde nemá rád....s tými svojimi antipirát kecmi si vytočil i mŕtvych konzolistov...fakt odlez niekam...web pre otravných sraľov, ktorých ma každý na háku alebo do spolku počestných panicov, čo nikdy nepočúvali ani pesničku na youtube bez kúpenia *15* *15* *15*
-
-
Poslouchat hudbu na youtube bez zaplaceni je kradez, tobe prijde normalni krast? V obchode taky krades?
-
-
Zavolej kyberpolicii... dají mu kyberpouta
-
no kradez to samozrejme neni :D
-
-
-
-