Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze zdejších málokdo, protože Halo u nás nikdy nebylo populární. Mě osobně přijde jako naprostá kravina Killzone nebo Uncharted. Nikdy nepochopím co lidi na těch hrách vidí. Ale to z nich nedělá špatné hry. Je dobré být při výběru her opatrný, zvláště když se prvních záběru z hraní dočkáš na akci na které je oznámena nová konzole. Však víme jak to bylo v roce 2005 u představení PS3 a jak ty hry nakonec vypadaly. Ale nic se nemá přehánět.
  • Halo 2, asi hodinku, za víc to nestálo :)
  • Ani bych neřekl.

Zajímalo by mě kdo ze zdejších diskutujících hrál ty PC verze a teď ať mi z těch lidí někdo řekne jak moc se mu to líbilo - mám pocit že mě většina pošle do pr....
  • USER47
    Tak trochu to nabourává tu tvou teorii o tom, že úspěch zaručila exkluzivita.
  • ehm a co já s tím?

Bavím se o celé sérii - a to že stála za h*vno i když byla i na PC (hlavně ten úžasnej port dvojky) na tom jaksi nic nemění.
  • ehm víš o tom, že první dva díly vyšly i na PC že?
  • Já už Bungie vůbec nevěřím. Celá série Halo je jedna z největších sračkek co jsem kdy hrál a tak velké pozornosti se ji dostávalo proto, že prostě byla exkluzivní. To je první a poslední zajímavá věc na této sérii (to samé by se dalo použít např. u Crysis, které kdyby nemělo pěknou grafiku, tak by si konečně lidi všimli že je to nehratelná slátanina a týden po vydání by si ani nikdo nevzpoměl že něco takového vyšlo, ale jako benchmark, proč ne...)

Lhal bych, kdybych tvrdil že mě to nezajímá, ale moc od toho opravdu nečekám...
  • jindra.veliky
    dokud si nesahnes AdBlock *15*
  • Na PC těžko..Bungie to několikrát označovalo za konzolovou záležitost
  • Jak dlouho tam bude ta dementní reklama vyskakovací ?

Hra vypadá dobře. To video asi nebude z Xbox360 ...
  • chybí video
  • bungie + pc sa aj tak = velky fail, takze si to uzivajte na konzolach *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit