Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaké to opravdu bude nám ukáže až za 16 dní beta, z gameplay videi se pozná vždy jen zlomek. Ale je vtipné pozorovat jak prakticky každá nová hra je tady roztahaná ještě před vydáním :D
  • Veskoslav
    No PlanetSide 2 je pro mě osobně obrovské bojiště, kde se můžu vyblbnout. Ale mise atd. tam nejsou. A Firefall, pokud to nezměnilo, co jsem to hrál naposled, je snad MMOTPS, ne? MMOFPS fakt moc není.
  • Ani prozrazovat nemusí. Beztak to, kolik stála tahle přebarvená, rádoby stylová, vizuálně lehce připomínající Mašinku Tomáše, sterilně vypadající online FPS hra stejně nikoho nezajímá. *6*
  • ironii (ála hezký pokus o trollení) jsem samozřejmě poznal, ale záměrně ji ignoroval a nabídl trošku jinou vesmírnou onlineovku, kdyby měl Jarda zájem. Ale děkuji za upozornění a za krásnou novou přezdívku. Vždycky jsem chtěl, aby mi lidi říkali Sherlocku.
  • Asharak
    Nevypadá to jako nenaprosto zábavnej nemix wars star a effect nemass. Hrál bych to nejen za peníze.
  • Jedna pocitacova hra za cenu trochu blockbustrovych americkych akcnych filmov??? Leda tak vo sne.
  • Jack1947
    Jedno z největších zklamání ani nechápu jak mohli doufat že když půjdou do F2P že je to zachrání, naivní blázni. Nápad zabitej hoodně rychle. Njn...

Ballistic,Contract wars,CSO,COD:ONLINE a nějaké další menší Crossfire,Sudden attack 1,2, Blackshot ,Blackout , Alliance of valiant arms, Special forces 1,2... většinou bezvýznamné no.
  • Firefall, Planetside2
  • No, Destiny na PC není, takže na piráty to svést mohou jenom těžko. *1*

(pro rejpaly - staré konzole - warez - ano (navíc to je celkem malé procento), nové konzole - warez - ne, PC - warez - hodně) *1* *1* *1*
  • Veskoslav
    No ono moc MMOFPS online her neexistuje. Poslední snad byl HellGate: London
  • Kozy
    Ty jo, tak tohle vidim přesně naopak, Destiny má výhodu rozsáhlých levelů a prostředí ale ta omáčka okolo a vizuál mi přijde o dost slabší, vypadá to tuctově. Působí to na mě jako Borderlands bez všeho zábavnýho. Tim nechci říct že to bude špatná hra, to si nemyslim, spíš mě překvapuje jak se totálně míjí s mým vkusem.
  • to byla ironie,sherlocku...
  • a co Firefall?
  • Veskoslav
    Taky ne. Tam není takový svět a co si budeme nalhávat, ani propracovanost.
  • Konečně někdo našel díru na trhu a udělal sc-fi online hru !!!
  • Ked som videl prvi krat trailer na HALO, myslel som ze to bude onlajnovka.
    Bol som strasne napychany a predstavoval si ake to bude.
    A potom zasr*ny Microsoft odkupil Bungie aj s Halo :D
    Epicky trailer :)
    http://www.youtube.com/watch?v=dR3Hm8scbEw

Tak teraz som zvedavy ci sa moje predstavy splnia v Destiny :)
  • vonTossis
    Musí to být i zajímavý tlak pro všechny ty, co na hře pracují. Víte, že když je v tom tolik peněz, tak se nesmí po.rat vůbec nic. *1*
  • Kozy
    Warframe?
  • To byl slabsi pokus, pane kenny.
  • Jack1947
    Tak jasný, nemusíme vědět všechno no. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit