Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Tak teď nevím, jestli ti vadí hra, nebo to, že ji ještě neoznámili na pc...
  • Veskoslav
    Nechci se zastávat. Ale ukaž mi nějakou takovou F2P střílečku a ne, PlanetSide 2 to taky není;)
  • Plno vybuchu, jiskreni, robotu, portalu, wow efekt velky mesto, lacina louze s odrazem, skakani, litani, vznasedla, lode, velkohuby reci, zvuky ze star wars, postavy z mass effectu. No proste klasicka cilovka 15 let a playstation od rodicu.
  • tomocz
    Mass Effect jsem v tom viděl už od prvního oznámení, ale kdyby to dělali i na PC, tak bych si to i zahrál. Ale dokud to na PC neohlásí, tak je mi to ukradený, asi jako mi bylo GTA5...
  • Vypadat to moze ako chce, dolezite je ako sa to bude hrat. A to zistis az si zahras. Kazdopadne Kokotick zasa trepe blbosti.
  • 300 milionu? tohle? vzdyt to vypada jak nejaka free to play strilecka od garazovych vyvojaru...ale jestli hra stala 20M a dalsich 280M marketing,teda reklamy a zbytek,tak to chapu,asi jako watch dogs...
  • frag.ment
    No tak já mám zese uplně opačný názor.. Jak onlineovky nehraju, tak na tohle se těším, vypadá to na pořádnou porci zábavy. Hlavně je to asi i dáno tím, že mám rád sci-fi a z videí se mi atmosféra zamlouvá.
  • Vypada to jako naprosto nezabavnej mix mass effectu a star warsu. Nehral bych ani zadarmo.
  • a samozrejmne jestli to nevydela aspon trojnasobek tak za to muzou pirati!
  • 5milionu programatorum a grafikum a 495 pro marketing *1* *3* a to by bylo aby se to neprodavalo!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit