Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No kdyz uz dostane AAA hra 60% tak musi stat fakt za prd. Destiny je polotovar, kalkul tvurcu.Nejsmutnejsi na tom je ze hromada lidi tu hru haji, pry az se prida obsah bude stat zato, jenze ten obsah bude placene, je to hnus a lidi to jeste obhajuji. Jinak, chapete ze za ghost edici byli lidi schopni zaplatit 4300 korun, to je strasny.
  • Magister_Peditum
    Asi skutečně začnu dávat na první dojem. Od začátku mě ta hra vůbec nezajímala a tento tip se mi vyplnil. *15* I když nepatřím mezi nějaké milovníky HALO her, tak mi připadá, že Bungie šli kvalitativně hodně dolů.
  • yuri337
    No, dopadlo přesně podle očekávání - přehypovaná sr*čka. Čím víc a častěji se o hře píše, tím horší bude. To je pravidlo pro 95% her za posledních deset let.
    • oktavius66
      Stejně jako Watch Dogs.. Velký Hype, ale taky to nebyl žádný zázrak. Bohužel něco na tom bude, že čím více se hra prosazuje dopadá hůře. Hodnocení jsem také nějak očekával. Škoda, taková dobrá hra to mohla být. Ale je pravda že s touto značkou mají velké plány, takže snad to bude lepší a lepší.
    • ucho
      asi jsem četl jinou recenzi :)
  • Vcelku výstižná a pravdivá recence. Další obraz herního klišé a tuctovosti. Hra, která by prohrála s kvalitním indie počinem, zabalená do miliónového balícího papíru.
    Hmm, Romero nás třeba překvapí *15*
    • S hodnocenim Destiny uplny souhlas akorat by me opravdu zajimalo s jakym indie pocinem by to prohralo.
  • niceguyfromrussia.ru
    to sa stane ked dáte 499 mil dolárov na reklamu a 1 milion na hru... Aj ked neverím že táto hra mala 500 mil rozpočet, asi len výmysel... preboha ale Bungie mám v hlave ako tvorcov epických Halo hier, a teraz toto ? No manažéry Activisionu sa asi realizovali, znova ľutujem tých čo ZNOVA naleteli na tento hype-train a teraz dostali premiernú grindovačku... smutné že toto sa dnes volá AAA produkcia, proste hra cez kopírku, nula nových nápadov, však načo)
    • Mato1987
      Jedna vec v komentáre nesedí a to je pojem epický pri hrách ako je halo séria. Hral som takmer všetky tieto stereotypné strielačky ale že by bol príbeh, či estetický dojem, alebo celkový dojem z hry epický, tak to je fakt prestrelené.
      Halo séria, je vysoko nadhodnotená a mohutne medializovaná fps hra so zlým ovládaním(asi ako každá fps na gamepade) s priemernou, niekedy až fakt otrasnou grafikou a s mizerne napísanými postavami a so zabudnuteľným príbehom. Celá séria vlastne slúžila na to, aby sa tej neštastnej xbox 360 konzoly predalo o zopár kusov viacej.
      Neviem to je aspoň môj pohľad na vec, ktorý treba brať s miernou rezervou, kedže nie som veľkým fanúšikom vesmírnych scifi či fantasy príbehov.
  • Nuz je to sice pekne lenze trapi to niekoho? Respektive trapi to vydavatela? Podla toho co pustili na net, aj ked to tiez mohlo byt sucastou PR aby nahnali predaje, tak trhali rekordy s predobjednavkami a tak isto s predanymi kusmi, takze Activision v strate z toho asi nebude a tak isto Bungie. Co bude o rok/dva ? Ludia maju kratku pamet, zasa zacne masaz ako do toho natrieskali dalsie peniaze, poucili sa z chyb a spravili lepsi obsah a este lepsiu hru a Destiny 2 sa bude zasa predavat ako teple rozky.
  • Malleth
    Destiny je prostě typickej kalkul. Podle mě to bylo nějak takhle:
    Řekli si že udělaj velkou MMO sci-fi střílečku, protože je to online a můžou na to sypat jedno DLC za druhým Activision style.
    Najmuli armádu grafiků a concept artistů, někdo ve slabé chvilce nakreslil obrázek koule nad ještě větší koulí a podobný ptákoviny, director řekl to je ono! Pak najmuli nějakýho grafomana co z těch vybranejch artworků sepsal generickou omáčku jako příběh, najali Dinglage aby všechno odvyprávěl protože GoT je populární a ušetřili tak prachy za animace, pořádnej scénář a za cutscény. Co by se s tim taky dělali, radši to narvou do grafiky a marketingu.
    Za tou hrou není žádná vize kromě vize strýčka Skrblíka jak skáče do bazénu s dolarama.
  • x_ander
    Ta hra mě z nějakého důvodu vůbec, ale fakt vůbec nelákala už dřív. A z recenze teď vím proč. Ale ta hraná reklama na hru byla naprosto skvělá. Kdyby se vykašlali na hru a natočili raději film přesně podle té reklamy...
  • ucho
    Recenze ok, i když tady by asi lépe sedla videorecenze, protože spousta těch věcí se obtížně představuje (i těch vytýkaných). Celkem by mě jinak zajímalo, proč si tady snad nikdo po sobě ten text před zveřejnění nečte. Hraní muselo zabrat několik hodin, psaní recenze taky nebyla minutová záležitost. Proč ale nevěnovat ještě pět minut nějaké finální korekci obyčejným přečtením textu?
  • po dlouhy dobe zase jedna hezka recenze...i ta na divinity sin byla pekna *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit