Přejít na výpis diskuzí
Destrukce pevnosti Donya v DLC k Battlefield 3
26.4.2012 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
výborně, takže raketomet nebo kulomet do ruky a jde se noobit (herní styl 90 % hráčů) *7*
-
-
tesne vedle... brokonvice s fragama, m320 a rpg spam ftw, FU*KING METRO ALL OVER DLC FU*KED UP PACK is coming soon!
-
-
jezis nebrecte tady, komu se nelibi ALA COD, tak at hraje jiny mapy.je to DLC ne nova hra boze... deti bezte spat
-
-
ale je to DLC, ktery zabralo misto (a cas) DLCcku, ktery by do BF opravdu patrit melo.
-
-
to sou vymluvy toto DLC patri k BF jako kterekoliv jine , ja ho uvitam protoze sam si rad zahraju mapu bez vozidel kdyz uz jsem toho z toho unavenej a kolikrat to sou slusny jatka jen doufam ze to tady v techto DLC mapach nebude az moc prehnany a nebude se spis vic umirat nez strilet *1*
-
-
-
"usas, 12g frag" dlc
-
-
Tedka už M26 Mass(dart) + Heavy barel.
-
-
dobrý peklo :)
-
Trailer vcelku povedenej.
Ale bohužel (a teď se mnou asi mnoho fanoušků souhlasit nebude) je to příliš načichlé CoD. Nemůžu si pomoct, ale pro mě byl vždy Battlefield o rozsáhlých arénách ve kterých se k poražení nepřítele využivalo těžké bojové techniky, která podporovala pěchotu v postupu, plus aktivní využití letectva a to vše na jedné mapě a pěkně naráz - tohle DLC nebude nic pro mě. -
-
Na jednu stranu určitě, jenže to má háček. Hráči BF3 nejsou schopni hrát týmově. To dělají jen veteráni BF2/2142. Pro mě je BF spíš o pěchotním boji (Infantry only) na rozhlehlých městských mapách (Karkand) a tyhle malé mapy mám rád. Naopak na mapách s technikou (Firestorm) nehraji vůbec, prostě to neumím a to je to skvělé na BF3, každý si najde to svoje!
-
-
S tou týmovou hrou máš bohužel pravdu - jenže on je ten problém i v DICE, protože mi přijde že neumí třídy dělit tak, aby se navzájem potrřebovaly.
Např já bych osobně zrušil všechny normal servery a nechal pouze hardcore, protože na normalech je ta parodie jménem autoheal, která celkem úspěšně degraduje medika a taky celou hru slušně rozbourává (snipery to v podstatě nijak neomezuje, protože jich pár koupí, tak si zaleze za šutr, počká a jede se nanovo - tohle v hardcoru nenajdete, protože on tam toho medika u sebe prostě potřebuje)
To samé ostatní třídy - v hardcoru je vidět aspoň ta minimální snaha o tvoření squadu, ve kterém už je vidět jak hráči ty třídy volí s rozumem, protože jeden potřebuje druhého - akorát to ještě není úplně ono...
A ač to nerad říkám, pokud jde o bugy a jejich opravu tak BF3 je v tomhle jeden z nejhorších dílů. -
-
Podle BF3stats jsem v top1% s medikem, lekarnicku mam porad u sebe a nemam pocit, ze by me autoheal nejak degradoval.
-
To jo, jeden bug opravy a pritom dalsi dva jine vytvori. V jednom patchi neco poladi a ve druhem to daji do puvodniho stavu protoze zjisti ze to vlastne rozbite nebylo a takto stale dokola. Nakonec mam v PC uplne jinou hru nez za kterou jsem na podzim zaplatil. *13*
-
-
-
-
Fuj teda. Puberťákom sa to asi páči, ale ja BF3 považujem za jednu z najškaredších FPS poslednej doby *9* Nemôžem si proste pomôcť.
-
-
Pravdou je,ze spousty soucasnych her hodne tlaci na pilu,co se nekterych efektu tyce.
Nekomu to nevadi,nekomu to naopak vadi hodne.
Pravdou je,ze za poslednich par let clovek aby pohledal hru,ktera to neprehani s bloomem,kontrastem atd.
Nektere to delaji,aby maskovali zastaralost enginu(casta finta u konzolovych her) nebo naopak se snazi predvest ,co vse ten jejich engine dokaze az pri tom ztraceji soudnost.
BF3 timto trpi take,ale zazil jsem i horsi. -
-
Súhlas, ale mne ide aj o celkovú farebnosť atd., z takej Caspian Border, či jak sa to volá, mi je normálne blivno, keď ju vidím na videách *4*
-
-
a co je lepší, povedaj :D
-
-
Mezi slepymi je jednooky kralem a to je presne pripad BF3. To ze jine hry jsou horsi neznamena ze si pred nim musime sednout na prd.l a nechat si od DICE vse libit. Dnes mi nas.r na hlavu a zitra si od tebe uz nic nekoupim.
-
-
Důvody?
-
-
Prekontrastované, presaturované, odlesky jak na psích guľkách, vôbec prehnané efekty, atd, atd. Najviac sa mi to hnusí na tých mapách, kde je veľa zelene.
Nehovorím o technickéj stránke veci, tá je pre mňa nepodstatná (aj 10 rokov stará hra môže vyzerať pekne). A troll nie som. Myslím to úprimne vážne. Nie je to jediná moderná hra, na ktorej mi toto vadí, tu je to len dohnané dosť do extrému. -
-
Kdo je trochu objektivní, musí s tímhle aspoň trochu souhlasit. Takže ano, některé věci jsou v BF3 fakt přehnaný.
-
-
Je to trol
-
-
-
až to bude stát 50,- tak proč ne..
-
-
Tak to za chvilku nebudeš kupovat ani rohlíky, voe.
-
-
Ak ich bude predávať EA, tak radšej nie *4*
-
-
to je fakt, je klidne mozny, ze koupis rohlik od EA, dostanes jen vrchni cast a zbytek si koupis v DLC :D nemluve o tom, ze ten rohlik nebude dopecenej
-
-
-
-
odjakživa jsem miloval destrukci *14* ...ale tohle si nekoupim...jinak do budoucnosti přeji hodně skillu s granátometem *1*
-
dobrej mazec
-
-
*sranec
-
-
a teď Kiss my ass hmm
-
-
Nechápu, co se tvým založením profilu změní - stejně jsi pořád vocas a můžu si psát, co chci..:-D
-
-
Asi by sis měl založit nějaké hnutí proti vocasům, když ti tak vadí. Protože potlačovat hněv není zdravé. Njn být enuchem by mě taky sralo.
-
-
-
trapný pokus o trolling. To se musím opravdu regnou aby si tu nějaký individuum netrollovalo pod mým nickem?!
-
-
Tohle opravdu nebyl pokus o trolling. Názorně jsem ti jen ukázal úroveň tvého příspěvku, na který jsem reagoval.
-
-
úroveň?! To mi chceš říct že si na takové úrovní že si řiť utíráš bavlnou *1* *1* *1* Ok gratuluji *3*
-
-
-
*Mr.Píčendo
-
-
-
firestorm/kharg/caspian/gulf to je battlefield,metro/siena/bazar uz moc ne takze tohle dlc pujde mimo me,to nema s battlefieldem nic spolecnyho.kdybych chtel blbnout na deseti metrech tak hraju jiny hry kterych je desitky.ach jo EA
-
-
Za tu dobu sis uz mohl zvyknout,ze EA se snazi zaujmout CoD komunitu a v dlouhodobem planu maji v planu sesadit CoD z pomyslneho trunu.
Sami to v nejakem prohlaseni rekli a dokladaji to i svymi hrami jako novy MoH,Crysis 2 a z casti i ten BF3.
-