Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Sakra, stejně už je to dějovej b0rdel, tak to šoupnětě do Japonska v období Meidži a bude.
    • Chtěl bych AC v období feudální číny. Trochu nějakého toho kung fu a možnost po vyhledání mistra, se naučit jeho styl. Ať si strčí Ameriku někam!
    • jj,snad pristi rok....dal bych egypt a japonsko....-D...Rok 2016 nejakej asiskej dvoudil...-D
      • TheGGG
        Přesně, s tím kde se tam vzali templáři se to už dá nějak obkecat.
        • S Egyptem a templáři by to bylo lehčí než s tím Japonskem, ale spíš bych to bral tak, že by udělali něco na styl AC v Egyptě a Japonsku, ale jmenovalo by se to jinak a samozřejmě by tam nešlo o assasíny a templáře.
  • Ten přízvuk je irský ne skotský
    • sleepless
      Prijmeni je ale typicky skotske. Je to jen ma spekulace stejne.
  • Zase Amerika, to si můžou strčit do řitě... *10*
    • *1*
    • libil by se mi ten egypt...jizda na velbloudu nekde pres poust...pyramidy.cesty na arabsky poloostrov...,třeba přisti rok...-D,mapa Parize vypada skvele...urcite stahnu oba nove dily...-D
      • Nebylo by tam kde hopsat no samí poušťě všude všechno rozhlehlé já bych se v egypťě nezabavil co tak třeba Evropa nebo africké pralesy domorodci nebo Asie mě se libí exotické místa jo ac 4 se mi líbila :)
    • Ilusiveman
      Sdílím tvoji nechuť.
  • Colby.Sawyer
    Tak doufám že to PC bude ať jsou příjemná dilemata co hrát dřív. Jinak to vypadá dost dobře mohlo by to být dost zajímaví teda až na Sev. Ameriku mohli zvolit jiný místo ale i ta Amerika bude fajn.
    • Ristoro
      V porovnání s Unity mi to přijde nezajímavé :/. Amerika už tu byla. Jsem velký fanoušek, ale nevím, no. I když AC4:BF se mi při úplně prvních informacích taky nezdál a byla to paráda, tak uvidíme.
    • važne co ma tedka vyjít?
      • nekromant33
        proč by mělo to, co vyjde teď, mít něco společnýho s nabitým říjnem/listopadem?
        • byla to normalni otazka, kazdy rika ze bude nabite leto a podzim tak se ptám bo to moc nesleduju co kdy vyjde
  • Lákavější než Unity. I když ty námořní bitvy nebyly v předchozích dílech bůhví jak dobré.
    • Ilusiveman
      Neřekl bych, že to je lepší než Paris. Teda jediná věc, co mě na tom zaujala, je lov skrytých assassínů a jejich hledání. Pořád si nemyslím, že to je dost proto utrácet.
      • peaNutz
        Paříž sama o sobě je super horší je už zasazení do revolučního období a hlavně nutnost hrát za revolucionáře což mi to naprosto znechucuje. Vsadil bych se ale že ve hře bude znázorněn i nástup jakobínské diktatury proti které se protagonista postaví.
      • Však oni tu Paříž ještě skrouhnou..., ala Watch dogs. Však uvidíš... :D
      • Tak jestli myslíš samostatnou Paříž, tak ta v Unity zatím vypadá krásně, ale to je tak vše, co mě na Unity zaujalo. Hrát za templáře, lovit assassiny a celkově si prožít děj z druhá barikády, to je mnohem lákavější. Zvlášť, kdyby byl příběh temnější.
  • Assassins Creed, což? Možná se pletu, ale neudělalo kdysi dávno jedno třeskutě inovativní herní studio hru podobného názvu? *4*
    • Teraz hrám prvý diel a vôbec mi to nepríde, ako najlepší assassin zo všetkých, ako si niektorí myslia, herná náplň je 9x získať informácie tými istými spôsobmi a potom 9x zabiť vinníkov a hotovka, keby takouto sablonou spravili teraz assassina, tak ubisoft všetci zmetu z povrchu zeme, hlavné, že sa bude stále tvrdiť, že prvý diel bol najlepší...
      Takisto nechápem negatívne ohlási na Conora, pričom v dvojke, ktorá je považovaná za ďalší vynikajúci diel, je hlavný hrdina Talian manekin z telenovely a to už nikomu neprekáža...ľudia sú niekedy divny :D
      • Ristoro
        Za mě AC1 nejnudnější. Ale s tím Eziem nesouhlasím, absolutně top postava ze série. Ze začátku byl frajírek, ale potom se dost změnil a nic neztratil ze svého charisma.
      • unreall - nevím kde jsi vzal, že by AC1 měl být nejlepší. Nejlepší AC je samozřejmě AC2, to ví přece každý...
      • Talián měl aspoň osobnost, taky tam byla ta osobní msta a vývoj postavy, nehledě na ten přízvuk *1* Connor dostal příkaz od halucinace ve vodě, že se má jít přidat k hašašínům a tak šel. A vůbec, žádné dilema, proč to všechno dělá nebo tak. Ve trojce se mi podstatně víc líbil Haytham, ten mi příšel, že aspoň plně věřil tomu, co dělal.
        • A nebojoval Conor náhodou zato, že ich chceli vysťahovať zo svojho územia a zato, že mu templari zabili matku? Nabudúce by som asi skusil byt viac pozornejsi pri vnímaní príbehu ;)
        • Ale jinak hratelnostně se mi trojka líbí moc, snad teda až na ty pasáže ze "současnosti", ty mě se*ou nehorázně, ale tak to už si člověk zvykl
          • luxusni scenerie divoke prirody ameriky....no rikam...mam strach aby me unity neprisla moc jednotvarna....Rogue vypada pro me zajimavej...ale hitem roku ma byt zaklinac 3 ne?? v 12/14? ,bych Rogue nepostel proti taovymu hitu....
            • Rogue vyjde v listopadu 2014, Zaklínač 3 v únoru 2015.........
      • conor byl nahodou slusnej dil...ten sem si uplne uzil....jednicku mam do konce,dvojku sem nedohral,ctverku mam do konce a jeste porad v PC a zrovna minulej tyden jsem si sel sjet par vln....bojim se aby ta Pariz nebyla moc jednotvarna...
  • Kolik to bude mít ještě dílů? Vždyť je to hrozný, takhle dojit nějákou značku. Ta hra vážně ještě někoho zajímá? Btw. bavil by vás třeba Matrix 7 nebo Terminator 9?
    • Pokud by byly slušný, tak určitě...
      • Bohuzel assassins creed me prijde jen, ze predelavaji textury a sem tam upravi nejaky ten quest podel oblasti pro kterou to udelali. Neni to jinak porad to same? :)
  • Škoda že když to je o Skotovi tak to nezasadili do doby Wiliama Wallace na když už tak mermomoci potřebují S.Ameriku tak by bylo určitě dobrá občanská válka, koneckonců - ten příběh by šel naroubovat na obě tyhle období......
    • Krescz
      obcanska valka jeste prijde neboj :D i prvni a druha svetova pak studena valka kde americani budou assassini a rusove templari a cele to skonci u jednoho barmana *3* ...jop a pak jeste prijde prequel jak vznikl řád assassinu
      • eh dle wiki byly v II WW templaři všichni. Adolf,Stalin,Churchill,Rosevelt. takže jsem zvědavéj z koho udělaj Assasin, z Rommela ? *15*
        • reakce na Krescz
      • A nejhorší je, že se z toho stane buď Watch Dogs nebo CoD *1*
      • s-a-b-r-e
        Jo,jo. První asasín Ábel, další významná údálost společná celému tomu multikulti týmu, co na té sérií dělá, skákat se bude i po Babylónské věži a bude to všecko strašně autentické, protože ubisoft dovolí dva týdny historické studie... /nemyšleno jako výsměch víry, ani rasistická poznámka - prostě sarkasmus a nemístný humor :)
        • K tomu humoru to má taky dost daleko *9*
    • A omlouvá se, že píšu jak prase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit