Přejít na výpis diskuzí
Detaily o Assassin's Creed Rogue - nejtemnější hře série, která příběhově propojí Black Flag, trojku i Unity
5.8.2014 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Jsem rád, že je v článku na mě pamatováno.
-
Taky vám ten Assassin v bílem obleku připomýnal Altaïra?
-
-
Jojo sem yi říkal hned ze začátku jak tam klečel na tom sněhu a měl uplně steiný oděv hmm možná že na tom něco bude kdoví :? :P
-
Jo, dost. Vzpomněl jsem si na něho.
-
-
Tak doufám že to PC bude ať jsou příjemná dilemata co hrát dřív. Jinak to vypadá dost dobře mohlo by to být dost zajímaví teda až na Sev. Ameriku mohli zvolit jiný místo ale i ta Amerika bude fajn.
-
-
V porovnání s Unity mi to přijde nezajímavé :/. Amerika už tu byla. Jsem velký fanoušek, ale nevím, no. I když AC4:BF se mi při úplně prvních informacích taky nezdál a byla to paráda, tak uvidíme.
-
važne co ma tedka vyjít?
-
-
proč by mělo to, co vyjde teď, mít něco společnýho s nabitým říjnem/listopadem?
-
-
byla to normalni otazka, kazdy rika ze bude nabite leto a podzim tak se ptám bo to moc nesleduju co kdy vyjde
-
-
-
-
Škoda že když to je o Skotovi tak to nezasadili do doby Wiliama Wallace na když už tak mermomoci potřebují S.Ameriku tak by bylo určitě dobrá občanská válka, koneckonců - ten příběh by šel naroubovat na obě tyhle období......
-
-
obcanska valka jeste prijde neboj :D i prvni a druha svetova pak studena valka kde americani budou assassini a rusove templari a cele to skonci u jednoho barmana *3* ...jop a pak jeste prijde prequel jak vznikl řád assassinu
-
-
eh dle wiki byly v II WW templaři všichni. Adolf,Stalin,Churchill,Rosevelt. takže jsem zvědavéj z koho udělaj Assasin, z Rommela ? *15*
-
-
reakce na Krescz
-
-
A nejhorší je, že se z toho stane buď Watch Dogs nebo CoD *1*
-
Jo,jo. První asasín Ábel, další významná údálost společná celému tomu multikulti týmu, co na té sérií dělá, skákat se bude i po Babylónské věži a bude to všecko strašně autentické, protože ubisoft dovolí dva týdny historické studie... /nemyšleno jako výsměch víry, ani rasistická poznámka - prostě sarkasmus a nemístný humor :)
-
-
K tomu humoru to má taky dost daleko *9*
-
-
-
A omlouvá se, že píšu jak prase
-
-
Proč je pokaždý hlavní hrdina nějakej ulízanec s culíčkem? Vypadají tak všichni kromě snad Altaira.. fakt creativity level 999 *6*
-
-
Tak se mi zdá že nemůžeš vědět že altair nebyl nebo byl ulízanej celou hru měl kapuci ajstli si myslíš že Edward byl ulíznaej nebudu ti kazit dojem :P
-
Altair a Ezio byli nejlepší. AC: Revelations byl pro mě poslední díl AC
-
Je fakt, že do toho období by se více hodila emo patka :D
-
-
Nebo chaplinovský knírek
-
-
-
Ten přízvuk je irský ne skotský
-
-
Prijmeni je ale typicky skotske. Je to jen ma spekulace stejne.
-
-
Zase Amerika, to si můžou strčit do řitě... *10*
-
-
*1*
-
libil by se mi ten egypt...jizda na velbloudu nekde pres poust...pyramidy.cesty na arabsky poloostrov...,třeba přisti rok...-D,mapa Parize vypada skvele...urcite stahnu oba nove dily...-D
-
-
Nebylo by tam kde hopsat no samí poušťě všude všechno rozhlehlé já bych se v egypťě nezabavil co tak třeba Evropa nebo africké pralesy domorodci nebo Asie mě se libí exotické místa jo ac 4 se mi líbila :)
-
-
Sdílím tvoji nechuť.
-
-
jdu cekat do skyrimu...-D
-
Kdyz nic jineho je Cormac druhy nejsympatictejsi pro me po Edwardovi..
-
-
Edwardovi? Nemyslels spíš Connora? Eddie byl celkem fajn.
-
-
Connor byl nejvetsi loser....tak nezajimavou hl. postavu jsem ve hre dlouho nevidel. Eddie je REBEL
-
-
-
No paráda :) na něco podobnýho jsem čekal doufám že tenhle borec bude mít podobný charakter jako Haytham Kenway , dokonce by tam s ním mohla být i nějaká spojitost to bych se vůbec nezlobil , ale trochu mě zaráží to proč se to má znovu odehrávat v New Yorku neměla by ta jeho architektura by téměř identická jako ve trojce?
-
-
v AC3 to blo po velkym požáru , tady to bude v plny vystavbe. Jinak Haythama bude mít údajně na lodi jako padawana
-
snad sis nemyslel ze to budou programovat znova :D zrecyklujou co maji ze 3 a 4 a bum AC Rogue je na svete. Jo a 1000Kc diky :D
-
-
Hele, já se třeba musím přiznat, že mně to až tak nevadí. Jelikož není v současné době žádná slušná hra, která by v takové podobě měla zpracovány námořní souboje, tak jsem na to zvědavý. Právě tyhle vodní hrátky, byť byly někdy repetitivní, mě přitáhly ke čtvrtému dílu a vlatně zpět k celé sérii. Do té doby jsem měl odehraný jen první díl a ostatní mě absolutně nezajímaly.
-
-