Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hral jsem dvojku pak jeste jeden dil. Oba dokonce. A black flag tak 5 hodin a zjistil jsem, ze mam preasasinovano. Furt dokola. A bozi grafika me nedonuti si to koupit. Uz je toho sameho dokola dost.
    Chtelo by to hru s bojem o preziti, kraftovanim, ale bez zombiku.
    Az tohle nekdo kvalitne udela, bude ti hit. Nechapu proc tu diru nekdo nezaceli. Forrest atp vsude zombici. Vavra po stredoveku by mohl zacit delat tohle :) Dira tu je a hlad zatim taky.
    • Běž si zahrát Minecraft na nejnižší obtížnost a nebreč
    • conflig
      hard core survival hra z tropického ostrova je můj dlouhodobý sen :) něco jako sims 2 castaway a forest dohromady *4* prostě simulátor přežití na tropickém ostrově
    • Ve Forestu není ani jeden zombík.
  • Už se v tom začínám ztrácet - Comet, Unity, Rogue, kolik toho ještě letos je?
    • Comet je tohle Rogue
  • nejvice me sere to ze na ps3 nevyslo assassins creed unity hral jsem vsechny dili zatim a fakt mne vyvojari sklamali *9*
    • Nasralo tě že tam nevyšlo unity jak tě to mohlo naštvat když je jasné že by to ps 3 nerozjel jo a nevím jak si můžeš být jistý že tě unity bude bavit je to docela podobné jak starší díly rada skus si zahrát black flag a nepiš tu nesmysli trochu si to chce číst a zjistil by si že unity je graficky ps4rková záležitost můžeš být rád že se hry na ps3 budou vyrábět ještě do konce roku 2015 :P
    • A další věc pokud by unity bylo i na staré konzole tak by na nových asi vypadalo stejně jak rogue čily žádnej grafickej posun. Tahle doba tu už byla když ps3 nahradilo ps2.
    • No ono ani nevyšlo na nové konzole *1* Zatím.
  • Hrát za templáře že je hnus? :D.. Jasně, AC už od začátku vnucovala názor, že templářskej řád je jen hnus a vlastně trochu je, ale přímo příběh Cormaca je perfektní a naprosto mu rozumím proč se rozhodl zdradit bratrstvo. I když jsem doteď měl rád všehcny hlavní postavy z AC série, Cormac je neuvěřitelně charakterní..
  • TheGGG
    Sakra, stejně už je to dějovej b0rdel, tak to šoupnětě do Japonska v období Meidži a bude.
    • Chtěl bych AC v období feudální číny. Trochu nějakého toho kung fu a možnost po vyhledání mistra, se naučit jeho styl. Ať si strčí Ameriku někam!
    • jj,snad pristi rok....dal bych egypt a japonsko....-D...Rok 2016 nejakej asiskej dvoudil...-D
      • TheGGG
        Přesně, s tím kde se tam vzali templáři se to už dá nějak obkecat.
        • S Egyptem a templáři by to bylo lehčí než s tím Japonskem, ale spíš bych to bral tak, že by udělali něco na styl AC v Egyptě a Japonsku, ale jmenovalo by se to jinak a samozřejmě by tam nešlo o assasíny a templáře.
  • Quentin...-maji to na nas pekne nachystany...-D Rogue vyjde v listopadu 2014, Zaklínač 3 v únoru 2015......... zaklinac bude mazec...
  • Od 3 dál už je to jen kálení a zvracení na to co bylo neotřelé, jedinečné a špičkové. Poslední dobrý a příběhově vytuněný byl Revelations. Nechápu to nekonečné protahování a parazitování na jménu dobré hry. To co je od 3 dál už s původním nápadem nemá nic společného a spíš je už nehratelná konzolová omáčka. Když to ale lidi chtějí.......... *11*
  • Nejhorší co se přihodilo AC sérii bylo, že se vydala na moře a tady se zase lodě vrátí v plné parádě. No 4 byla neuvěřitelná s*ačka buď loď nebo sledovačka + příběh, který absolutně nepřidal nic nového.... Unity vypadá moc slibně, tohle ne, ale budu soudit až zahraji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit