Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MOHL BY nejakej schopnej redaktor znalej veci...nam to AC trosku sesumirovat a vysvetlit nam beznym hracum o co tam vlastne jde od 1. po posledni dil....a co se chysta....hlavne to nedavejte nikomu kdo delal posl. recenzi na auta....
    • XXDarthVaderXX
      Myslím, že Aleš k tomu něco psal, ale to už je nějaký ten pátek.
    • Vegen
      To už moc krátce asi nepůjde sesumírovat, ale stačí hodinka wiki čtení :)
    • krátce: aliens did it
    • Fordzy
      Tak já ti to shrnu. V AC jde o boj asasinú s templáři. Pokud to chceš konkrétněji, tak by to bylo na několik hodin psaní. :D
      Klidně se zeptej co chceš konkrétně vědět.
  • TheGGG
    Vypadá to luxusně, ale bojím se, aby unity nebyl návrat k nudnému AC1.
  • Kolik to bude mít ještě dílů? Vždyť je to hrozný, takhle dojit nějákou značku. Ta hra vážně ještě někoho zajímá? Btw. bavil by vás třeba Matrix 7 nebo Terminator 9?
    • Pokud by byly slušný, tak určitě...
      • Bohuzel assassins creed me prijde jen, ze predelavaji textury a sem tam upravi nejaky ten quest podel oblasti pro kterou to udelali. Neni to jinak porad to same? :)
  • Assassins Creed, což? Možná se pletu, ale neudělalo kdysi dávno jedno třeskutě inovativní herní studio hru podobného názvu? *4*
    • Teraz hrám prvý diel a vôbec mi to nepríde, ako najlepší assassin zo všetkých, ako si niektorí myslia, herná náplň je 9x získať informácie tými istými spôsobmi a potom 9x zabiť vinníkov a hotovka, keby takouto sablonou spravili teraz assassina, tak ubisoft všetci zmetu z povrchu zeme, hlavné, že sa bude stále tvrdiť, že prvý diel bol najlepší...
      Takisto nechápem negatívne ohlási na Conora, pričom v dvojke, ktorá je považovaná za ďalší vynikajúci diel, je hlavný hrdina Talian manekin z telenovely a to už nikomu neprekáža...ľudia sú niekedy divny :D
      • Ristoro
        Za mě AC1 nejnudnější. Ale s tím Eziem nesouhlasím, absolutně top postava ze série. Ze začátku byl frajírek, ale potom se dost změnil a nic neztratil ze svého charisma.
      • unreall - nevím kde jsi vzal, že by AC1 měl být nejlepší. Nejlepší AC je samozřejmě AC2, to ví přece každý...
      • Talián měl aspoň osobnost, taky tam byla ta osobní msta a vývoj postavy, nehledě na ten přízvuk *1* Connor dostal příkaz od halucinace ve vodě, že se má jít přidat k hašašínům a tak šel. A vůbec, žádné dilema, proč to všechno dělá nebo tak. Ve trojce se mi podstatně víc líbil Haytham, ten mi příšel, že aspoň plně věřil tomu, co dělal.
        • A nebojoval Conor náhodou zato, že ich chceli vysťahovať zo svojho územia a zato, že mu templari zabili matku? Nabudúce by som asi skusil byt viac pozornejsi pri vnímaní príbehu ;)
        • Ale jinak hratelnostně se mi trojka líbí moc, snad teda až na ty pasáže ze "současnosti", ty mě se*ou nehorázně, ale tak to už si člověk zvykl
          • luxusni scenerie divoke prirody ameriky....no rikam...mam strach aby me unity neprisla moc jednotvarna....Rogue vypada pro me zajimavej...ale hitem roku ma byt zaklinac 3 ne?? v 12/14? ,bych Rogue nepostel proti taovymu hitu....
            • Rogue vyjde v listopadu 2014, Zaklínač 3 v únoru 2015.........
      • conor byl nahodou slusnej dil...ten sem si uplne uzil....jednicku mam do konce,dvojku sem nedohral,ctverku mam do konce a jeste porad v PC a zrovna minulej tyden jsem si sel sjet par vln....bojim se aby ta Pariz nebyla moc jednotvarna...
  • Lákavější než Unity. I když ty námořní bitvy nebyly v předchozích dílech bůhví jak dobré.
    • Ilusiveman
      Neřekl bych, že to je lepší než Paris. Teda jediná věc, co mě na tom zaujala, je lov skrytých assassínů a jejich hledání. Pořád si nemyslím, že to je dost proto utrácet.
      • peaNutz
        Paříž sama o sobě je super horší je už zasazení do revolučního období a hlavně nutnost hrát za revolucionáře což mi to naprosto znechucuje. Vsadil bych se ale že ve hře bude znázorněn i nástup jakobínské diktatury proti které se protagonista postaví.
      • Však oni tu Paříž ještě skrouhnou..., ala Watch dogs. Však uvidíš... :D
      • Tak jestli myslíš samostatnou Paříž, tak ta v Unity zatím vypadá krásně, ale to je tak vše, co mě na Unity zaujalo. Hrát za templáře, lovit assassiny a celkově si prožít děj z druhá barikády, to je mnohem lákavější. Zvlášť, kdyby byl příběh temnější.
  • Je dobře, že Rogue bude na starší generace konzolí, ale za unity na starší konzole bych byl radši.
  • Tak za prvé TheGGG jednička, že byla nudná? *8* omg dej si facku. Za druhé Chytráci co říkaj proč se to jmenuje Assasins creed, i když je to o templářích je to jednoduchý, je to název toho titulu (značka), tak kvůli tomu nezměněj celý název. Další věc v čem by měl být New york 18. století lepší, než New york 18. století z AC trojky. A to že se vám nelíbily poslední dva tituly AC a brečíte nad Ezio ságou, tak zamáčkněte slzu a běžte si to znova zahrát, když se vám to nelíbí a chybí vám to. Názor mít člověk může ale když pořád čte a poslouchá jak si lidi stěžujou že to není AC2 atd tak toho má už dost. A poslední věc, proč si nezahrát i za druhou stranu, obvzlášť když se v tom příběhu skrývá odtajnění spojitosti AC 3, AC 4 a AC 5 (Unity). :)
    • Krescz
      NO SH*T vsichni ti moc dekujeme za vysvetleni *7* ....za 1. jednicka byla nuda a stereotyp jak prase...za 2. ja mam zase dost dmntů jako ty co maji v oblibe osvetlovat nam kazdou....ale....A posledni vec Assassins creed = assassini, Pirates creed = pirati, Templars creed = templari, Kameno zrouti creed = kamenozrouti.....get it now? ....skoc do zdi *3*
      • Vždycky jsem rád, když si blbci jako ty vylévají zlost na diskuzním fóru, alespoň je na silnicích bezpečněji. *3*
      • *1* jóó zab ho *15*
  • To se jako máme těma asassínama udávit? *11*
  • Prosím vás. Tohle nemyslíte vážně ne? Tohle není Assassín. Jak jste si mohli všimnout tak je to templář. Netuším proč se to jmenuje Assassin´s creed rogue když by to mělo být Templarˇs creed Rogue. Tohle si v životě nekoupím abych zabijel Assasíny se kterýma jsem hrál do trojky. Black Flag už taky není Assassín ale pouze pirát. Tohle už není to co bývalo. Zklamali mě. Úplně se mi hnusí hrát za nějakýho templáře....
    • TheGGG
      Dokonalá ukázka toho jak se lidi nechaj snadno zmanipulovat, celou sérii do tebe assassínská propaganda hustí kecy o zlých templářích a tobě se teď za ně chudáku hnusí hrát. To já se těším, není nad to zabít pár kapucáků.
      • Ristoro
        Právě že takový Haytham měl hodně slušné argumenty, a pokud jsi dával pozor, vůbec nebyl špatný. Takoví Borgiovci, to byli vyloženě zm*di, ale Haytham byl geniálně napsaná postava, možná bych hrál už v AC3 raději za něho, než za Connora.
    • mozna kdybys znal vyznam slova "rogue" tak bys vedel proc se to tak jmenuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit