Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX
    Jsem rád, že je v článku na mě pamatováno.
  • hral jsem dvojku pak jeste jeden dil. Oba dokonce. A black flag tak 5 hodin a zjistil jsem, ze mam preasasinovano. Furt dokola. A bozi grafika me nedonuti si to koupit. Uz je toho sameho dokola dost.
    Chtelo by to hru s bojem o preziti, kraftovanim, ale bez zombiku.
    Az tohle nekdo kvalitne udela, bude ti hit. Nechapu proc tu diru nekdo nezaceli. Forrest atp vsude zombici. Vavra po stredoveku by mohl zacit delat tohle :) Dira tu je a hlad zatim taky.
    • Běž si zahrát Minecraft na nejnižší obtížnost a nebreč
    • conflig
      hard core survival hra z tropického ostrova je můj dlouhodobý sen :) něco jako sims 2 castaway a forest dohromady *4* prostě simulátor přežití na tropickém ostrově
    • Ve Forestu není ani jeden zombík.
  • To se jako máme těma asassínama udávit? *11*
  • Je dobře, že Rogue bude na starší generace konzolí, ale za unity na starší konzole bych byl radši.
  • Proč je pokaždý hlavní hrdina nějakej ulízanec s culíčkem? Vypadají tak všichni kromě snad Altaira.. fakt creativity level 999 *6*
    • Tak se mi zdá že nemůžeš vědět že altair nebyl nebo byl ulízanej celou hru měl kapuci ajstli si myslíš že Edward byl ulíznaej nebudu ti kazit dojem :P
    • Altair a Ezio byli nejlepší. AC: Revelations byl pro mě poslední díl AC
    • Vegen
      Je fakt, že do toho období by se více hodila emo patka :D
      • Nebo chaplinovský knírek
  • Kdyz nic jineho je Cormac druhy nejsympatictejsi pro me po Edwardovi..
    • Edwardovi? Nemyslels spíš Connora? Eddie byl celkem fajn.
      • Krescz
        Connor byl nejvetsi loser....tak nezajimavou hl. postavu jsem ve hre dlouho nevidel. Eddie je REBEL
  • MOHL BY nejakej schopnej redaktor znalej veci...nam to AC trosku sesumirovat a vysvetlit nam beznym hracum o co tam vlastne jde od 1. po posledni dil....a co se chysta....hlavne to nedavejte nikomu kdo delal posl. recenzi na auta....
    • XXDarthVaderXX
      Myslím, že Aleš k tomu něco psal, ale to už je nějaký ten pátek.
    • Vegen
      To už moc krátce asi nepůjde sesumírovat, ale stačí hodinka wiki čtení :)
    • krátce: aliens did it
    • Fordzy
      Tak já ti to shrnu. V AC jde o boj asasinú s templáři. Pokud to chceš konkrétněji, tak by to bylo na několik hodin psaní. :D
      Klidně se zeptej co chceš konkrétně vědět.
  • Taky vám ten Assassin v bílem obleku připomýnal Altaïra?
    • Jojo sem yi říkal hned ze začátku jak tam klečel na tom sněhu a měl uplně steiný oděv hmm možná že na tom něco bude kdoví :? :P
    • Ristoro
      Jo, dost. Vzpomněl jsem si na něho.
  • jdu cekat do skyrimu...-D
  • Quentin...-maji to na nas pekne nachystany...-D Rogue vyjde v listopadu 2014, Zaklínač 3 v únoru 2015......... zaklinac bude mazec...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit