Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Podle toho která.
  • Oka takže budeš primitiv vid?
    Nebo seš schopnej mi říct o jaký pravdě to mluvíš?
    *8*
  • Pravda bolí co?
  • Seš trapnej troll nebo primitiv?
    Furt mi to vrtá hlavou páč se chováš jak harant, urážíš lidi co maj rádi cokoliv japonskýho bereš jejich přezdívky a přetváříš je na vulgarismy přitom nejsi schopnej napsat rozumnej komentář .
  • Taková blbost zlatej skyrim a swtor.
  • Hmm, to jsi sem neměl psát.
    Někteří by to nemuseli unést.
    Tedy ten fakt, že chceš hrát za méně cenzurované mladé ušaté slečny.
  • ta westernizace me pekne stve predelavali skiny brneni pro elinky... doufam ze pujde stahnout korejsek texture pack :))
  • Sakra mám tam taky jednu:)
  • Děláte si srandu??? V tomhlr vkláknu je neuvěřitelně chyb!!!
  • Tak už je po nich. To byla rychlovka.
  • Zbývá 900 míst ve Sneak Peaku. Berte dokud jsou.
    http://www.gameitems.com/get-your-tera-online-sneak-peek-access-key-giveaway-305.html
  • Haha,ze to rikas zrovna ty *1* .
  • No slibovali "westernizaci", uvidíme no, doufám, že to ale zmkáli.
  • Ten soubojovy system me hodne zajima jinak korejske mmorpg?nic pro casual hráče jako jsem já.
  • od lidí jsem slyšel, že v korejské verzi, toho tolik není, že prý ten bojový systém rychle omrzí a není tam koncový obsah, mužete někdo posoudit?
  • K tomuto by som dodal jeden oblubeny Ringwraithov komentar: Pravda boli co? *3*
  • Rofl *1* A tvoje psie kusy v diskusiach o SWTOR? Zjavne vsetko ma pravo na existenciu, nech sa to nepaci komu chce, ale ked sa nieco nepaci tebe tak hiroshima hadr, rozputas najvacsie flame peklo a nenechas si nic rozumnym sposobom vyhovorit. Ale ked niekto povie ze hru na ktoru sa ty tesis nemusi (bez nejakeho negativneho ohlasu, proste sa mu hra nepaci), tak hned zacnes s takymito moralistickymi kecami. "Kakas" si do "ust" chlape *1*
  • Fantasy jak fantasy,ale korejsky grinfest je to, z ceho mam strach.
    Takhle jsem naletel u AIONu a uz nikdy vice a nezachrani to ani spore odene prsate slecny, ktere jsou na kazdem obrazku z Terry.
  • Moje chyba to rozhodne neni, na kazdy novince ohledne TORu se snazis vyhrabat kdejakou vec, ktera by ho v ocich hracu poskodila a jakoby nahodou par prispevku pod tim hodis link na Teru a napises, jak je super. Nebudu se tu navazet do lidi, kterym se to libi, protoze narozdil od tebe nejsem nesnasenlivej ignorant, ale do tebe se klidne navazet budu, protoze delas to samy jinde a kdyz ty do me kamenem, tak ja do tebe cihlou.
  • prvni je tusim Mortal Online

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit