Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NCSoft se pokoušel vydání zabránit už v Koreji a taky jim to nevyšlo.

Ty argumenty vypadají dobře jen na první pohled, hlavně co se týče obrázků postav. Ano, ony si sice jsou podobné, ale podobně stylizované je každé druhé F2P MMO v Asii.
  • Jsem zvědavý jak budou ve hře probíhat volební kampaňě :)
  • Měl jsem to štěstí a do toho sneak peaku jsem se dostal *2*
  • miker17
    jak jsem to tady sledoval tak ti co se tak rádi naváží do TORu tu bečí jak se někdo obul do TERRY/asijských her....WTF lidi vy jste ale pěkní hipokriti
    • A mužeš prosmitě vyjmenovat ty co se navážej do toru ?:)
      • Shaker
        potrebujes to vazne napsat nebo umis odscrollovat dolu a precist si to?
    • Ringwraith
      Říká se pokrytci.

Jo a podívej se na to takto:
      Strana A se naváží do Space WoWu a straně B se to nelíbí.
      Straba B se naváží to TERy a straně A se to nelíbí.

A to je, abych tak řekl, extrémně fér.
      • Shaker
        neprestanes... chovas se stejne, jako bys mi mocil na auto, ja ti rekl, at toho nechas nebo dostanes pres hubu a tys pokracoval dal a pak se divil a nechapal, proc si pres ni dostal.

muzu tu s klidem napsat strana A se navazi do TORu a strana B se navazi do Pokemon online... ale k cemu si tim pomuzu? ignoranta nenapravim, uz se tesim na tvuj dalsi hejtovaci prispevek na pristi TOR clanek

edit: a pro tvoje info, rika se i hypokrit...
  • Je to velké dilema. Tera i Guid Wars 2 vypadají božsky. Uvidíme, kdo u mě nakonec zvítězí. *3*
    • Jo, řeším to samé, musíme holt koupit oboje, nedá se nic dělat :)) *1*
      • :D
  • od lidí jsem slyšel, že v korejské verzi, toho tolik není, že prý ten bojový systém rychle omrzí a není tam koncový obsah, mužete někdo posoudit?
  • Taková blbost zlatej skyrim a swtor.
    • Seš trapnej troll nebo primitiv?
      Furt mi to vrtá hlavou páč se chováš jak harant, urážíš lidi co maj rádi cokoliv japonskýho bereš jejich přezdívky a přetváříš je na vulgarismy přitom nejsi schopnej napsat rozumnej komentář .
      • Pravda bolí co?
        • Ringwraith
          Podle toho která.
          • Hele to tvoje homo dvojce by pry chtelo nejaky proud tak si muzete spolecne pustit 50k voltu ne?
          • Njn co cekat od hentaisty jinyho nez lez, porad jenom lzou!
            • Ty máš opravdu zajímavej proud myšlenek.
            • Ringwraith
              A co to má s tím společnýho?

Ty to prostě nemáš v hlavě v pořádku.

Chápu, že někoho štvou moje akce kolem SWToR, ale to není tvůj případ. Ty jsi prostě jen vymaštěnej.
        • Oka takže budeš primitiv vid?
          Nebo seš schopnej mi říct o jaký pravdě to mluvíš?
          *8*
          • Samozrejme to nieje reakcia na hru, len navazanie sa do Ringwraitha za to aky je mamlas *3* Posledneho pol roka v diskusiach swtor nerobi nic ine nez dokola omiela aka je ta hra na pohlavny organ (nie vazne, vzdy sa vytasi s perlou ako napr ze planety su moc korridorove, alebo az velmi otvorene a pod), a nezabuda nam v kazdej diskusii dokazovat aka je Tera lepsia hra a to ze on ma vzdy pravdu, taktiez to ze kazdy ktory ma na hru iny nazor ako vyrazne odpudivy je fanboy a biodron a proste tak nejak podobne stve celu netrollovsku komunitu na tiscali games.

A aby toho nebolo malo, nemozem si odpustit prekopirovat jeden jeho komentar o par riadkov nizsie: "To, že se tobě něco nelíbí, neznamená, že to nemá právo na existenci." *1* Je proste na smiech ako ma pocit ze sa vesmir toci len okolo jeho nazorov a ako dynamicky dokaze menit svoju filozofiu ohladom nazoru na hru - ci uz je jeho alebo niekoho ineho (swtor nema pravo existovat, to ale neznamena ze ina hra nema pravo existovat).

Preto si par ludi proste neodpusti a vyleje si zlost, musis nam to odpustit *4*
            • MrSanta
              @Ringwraith: A právě tu tvoji snahu nějak moc nechápu. Navíc spousta lidí si nemyslí, že jsou SW:TOR vrchol herní tvorby ve sluneční soustavě. Lidi to prostě hrajou, protože je to baví. Normální hráč vidí i ty bugy a doufá, že budou opraveny. Já hry všeobecně hraju pro zábavu a u SW:TOR se bavím skvěle a na výrazný bug jsem ještě nenarazil. Podle některých jsem proto fanboy, biodron a zaslepenec a podle tebe jsem si nechal od BioWare nakakat na talíř a ještě jsem jim poděkoval.
            • Ringwraith
              Sarine, máš pravdu, to ti neberu.

Ale tenhle "ring***" se začal navážet do mě dávno předtím, než jsem o SWToR cokoliv kvákl. A to v době, kdy jsem psal jen jen mírné komentáře na věci kolem a občas jsem zmínil nějakou jap. hru či anime. Je to tedy jak píše "TosaInu" a ten otrapa prostě trpí nenávisti ke všemu cokoliv japonskému. A navíc se navážel i do ostatních lidí, kteří nikdy netrolili a jen taky vyjádřili pozitivní názor na něco japonského. Takže vylévat si zlost můžete, ale tenhle otrapa to dělal už dávno před nějakým ToRem a z naprosto jiných důvodů.

Jinak TERu opravdu nezmiňuju pokaždé, to v žádném případě. Pouze, když k tomu diskuze směřuje... většinou když někdo napíše, jak SWToR má ten zastaralý WoW-like gameplay... takže pouze zmíním hru, která má něco modernějšího.

A celé to "Je proste na smiech ako ma pocit ze sa vesmir toci len okolo jeho nazorov a ako dynamicky dokaze menit svoju filozofiu ohladom nazoru na hru - ci uz je jeho alebo niekoho ineho (swtor nema pravo existovat, to ale neznamena ze ina hra nema pravo existovat). "

No, co ti na to mám říct. Tomu se říká "intentional logical fallacies", což je definice činnosti jednoho typu internetového diskutéra... jinak SWToR má právo na existenci, nikdy jsem neřekl, že nemá. Jen chci poukázat, že to není taková pecka jak si někteří myslí.
          • Ringwraith
            Ále, zdá se, že tuto větu jsem párkrát použil v "diskuzi". Takže to asi papouškuje jako ironickou ozvěnu.
  • Furt same fantasy leze krkem.
    • Fantasy jak fantasy,ale korejsky grinfest je to, z ceho mam strach.
      Takhle jsem naletel u AIONu a uz nikdy vice a nezachrani to ani spore odene prsate slecny, ktere jsou na kazdem obrazku z Terry.
  • Ten soubojovy system me hodne zajima jinak korejske mmorpg?nic pro casual hráče jako jsem já.
    • No slibovali "westernizaci", uvidíme no, doufám, že to ale zmkáli.
      • ta westernizace me pekne stve predelavali skiny brneni pro elinky... doufam ze pujde stahnout korejsek texture pack :))
        • Hmm, to jsi sem neměl psát.
          Někteří by to nemuseli unést.
          Tedy ten fakt, že chceš hrát za méně cenzurované mladé ušaté slečny.
  • doufam ze NC soft vihraje *11*
    • Děláte si srandu??? V tomhlr vkláknu je neuvěřitelně chyb!!!
      • Sakra mám tam taky jednu:)
        • 13_11
          Dvě :-)
    • i kdyby ncsoft vyhral tak nikdy nevide lineage 3 jelikoz je to hodne dlouho na mrtvem bode a TERA bude asi prvni MMORPG na Unreal Engine 3 cimz se stane MMORPG s nejlepsi grafikou (celkem pochybuju ze RIFT ma lepsi grafiku jak jsem koukal na horu pripadala my z gumi).
      • prvni je tusim Mortal Online

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit