Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt ne, dik, ale vim o jednom, co o tom pise vsude kam leze... :P
    • Ringwraith
      Tvoje chyba.

To, že se tobě něco nelíbí, neznamená, že to nemá právo na existenci.

Jinak TERu jsem zmínil jen párkrát, tak nevím, co ti vadí.
      • Haha,ze to rikas zrovna ty *1* .
      • Rofl *1* A tvoje psie kusy v diskusiach o SWTOR? Zjavne vsetko ma pravo na existenciu, nech sa to nepaci komu chce, ale ked sa nieco nepaci tebe tak hiroshima hadr, rozputas najvacsie flame peklo a nenechas si nic rozumnym sposobom vyhovorit. Ale ked niekto povie ze hru na ktoru sa ty tesis nemusi (bez nejakeho negativneho ohlasu, proste sa mu hra nepaci), tak hned zacnes s takymito moralistickymi kecami. "Kakas" si do "ust" chlape *1*
      • Moje chyba to rozhodne neni, na kazdy novince ohledne TORu se snazis vyhrabat kdejakou vec, ktera by ho v ocich hracu poskodila a jakoby nahodou par prispevku pod tim hodis link na Teru a napises, jak je super. Nebudu se tu navazet do lidi, kterym se to libi, protoze narozdil od tebe nejsem nesnasenlivej ignorant, ale do tebe se klidne navazet budu, protoze delas to samy jinde a kdyz ty do me kamenem, tak ja do tebe cihlou.
        • K tomuto by som dodal jeden oblubeny Ringwraithov komentar: Pravda boli co? *3*
  • Zbývá 900 míst ve Sneak Peaku. Berte dokud jsou.
    http://www.gameitems.com/get-your-tera-online-sneak-peek-access-key-giveaway-305.html
    • Tak už je po nich. To byla rychlovka.
  • Ringwraith
    Jó jó, těším se.

Ve Sneak Peaku jsem a dál uvidíme.

Stahovat 20GB+ klienta trvalo celou včerejší noc, ale už jsem na 100%.
    http://i41.tinypic.com/34qkz1k.jpg

Jinak pokud by měl někdo zájem o další BETA testy, tak za 4.95€ si můžete udělat tzv. mini-preorder. Dostanete za to vstup do všech dalších BETA testů, bonusy do plné hry a pokud si plnou hru skutečně koupíte, tak vám ty 4.95€ strhnou z ceny.
  • SWOTOR je trapna srxcka od EA ktera bude co nevidet F2P
    • k.
  • Ringwraith
    Hmm, tak Sneak Peak mě zklamal. Vůbec zatím totiž neproběhl.

Pár minut po spuštění se jim to pos*alo a dosud to neopravili.

Fail no, těšil jsem se a nic...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit