Přejít na výpis diskuzí
Detaily o finálním Battlefield 3 DLCčku End Game
20.12.2012 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
Schválně kolik let se bude BF3 ještě hrát. Podle mě nikdy tolik jako BF2, které se kupodivu ještě hraje a serverů je ještě dost. Už je za dveřmi BF4, pak zase série DLC, kteří si mnozí nadšeně koupí a koupí si tak jednu hru opakovaně, pak příjde BF5 atd.
Jistě, BF3 má lepší engine, lepší grafiku a dají se tam řídit vozidla. Další odlišnosti od CoD jsou jen minimální... bohužel. Žádný jiný díl série se tolik nepodobal CoD. No a o SP BF3 ani nemluvě - dá si ho každý díl série CoD.
PS Nehájím CoD sérii. Jen je trochu naivní pořád tvrdit, že jsou tyhle dvě hry nějak zásadně odlišné. Nejsou. Minimálně BF3 naprosto jednoznačně směřuje k hráčům CoD a podbízí se jim a tím se také uzavřela tradice BF série. -
A přitom žádný jiný díl BF série se tolik nepodobal CoD jako zrovna BF3. *7*
Mimochodem, stav komunity BF3 je žalostný. Nedávno jsem si chtěl zkusit zahrát a celá řada map se vůbec nehraje. Proč? Proč se hrají dokola pořád ty samé mapy + velmi hrané jsou mapy z DLC (hl. back to Karkand). -
Sice by projekt reality byl dobrý, ale nedovedu si představit co by to muselo tahat za počítač. Ale jinak máš pravdu realitka byla dost drsná a když se sešli lidi , tak vznikali špičkový momenty. Jen škoda že to mělo docela málo lidí na serverech.
-
Chcelo by to par novych zbrani, este aspon jedno lietadlo + jeden bojovy vrtulnik. New Assignments samozrejmostou.
-
to jsme se z těch detailů teda dozvěděli jen co je pravda
-
Súhlasím. Project Reality bol pecka. 1 zásah, ideš k zemi. To boli prestrelky a trošku krásna odbočka od arkádového štýlu BF série. Taký projekt Reality v bf3 by tiež nebolo odveci :)
-
...shozením dopravních prostředků...
jj, samozrejmost v BF2, to luxusne DEELCE v trojke. 4ka bude asi jen techdemo... -
Měl sis stáhnout project reality a pak by jsi viděl...
-
BF 3 se povedl na nic si nehraje jako jeho konkurenti a pritom je nejlepsi jsem moc rad ze jeste nekdo umi delat povedene strilecky a nejde to do srac*k tak jak CoD
-
BF 2 mi neprisel vubec realisticky a nemel jsem z toho zazitek, jako bych si hral na realne vojaky
-
asi keď vyvíjajú COD štýlom ctrl+c ctrl+v asi tam tých bugov veľa nebude.
-
a proc ze tu pises o CoDu? jakoze BF3 je lepsi?
BF3 je lepsi konceptem, grafikou, znicitelnym prostredim a zvukem
CoD ma v singlu epickej filmovej pribeh a ma daleko min bugu nez BF3
Vsimni si, ze na CoD jsou reklamy ve smyslu: narezovej pribeh, vsude spousta vybuchu, zachranovani sveta, coz plni. Zatimco BF3 mel bejt revolucni, paradni gamesa, realisticka (ne az tak jako arma), coz neplni diky bugum a spouste dalsich veci ani omylem.
Ve vysledku z toho mam takovej pocit, ze CoD nemuzu hrat multiplayer, protoze je mi z nej na bliti a na BF3, dice a EA sem tak nas*anej, ze na dalsi BF jim z vysoka kaslu. A ted uz jen doufam, ze arma 3 ukaze uzivatelsky vic privetivy ovladani a pokud mozno, co nejmin bugu... -
Myslím,že v COD:MW byla strašně malá mapa a hodně hráčů.Navíc málo překážek.
Pak to bylo naprosto komické.Stačilo vzít kulomet a nějaký perk na průrazný náboje (efekt,že to prostřelí 20 zdí) a střílet někam.Pokaždé to někoho zabilo.
- Podobný strašně divoký styl mě ke hrám kde jsou boje z dnešní doby nesedí.
Výsadkové letadlo.Určitě to hodí vozidlo mezi přestřelku a někdo tam vleze,ujede 10 metru zabije dva lidi a pak to vybouchne.Když bude borec tak stihne vyskočit,hodit granát schovat se.
Tohle sedí k UT.Tam je větší odolnost možnost různě uhnout a pak se to rasí naprosto šíleně.Když jsem hrál,za vojáka tak jsem takto hrát nikdy nechtěl,ale bohužel to bylo dost efektivní na free serverech. -
to už tam přece bylo, pak řekli, že to opravili a bylo to tam pořád... no a pak sem to přestal hrát a začal hatovat :)
-
Ale teď vážně, nezní to tak špatně. :)
-
"End Game podle CVG a vývojářů přinese na čtyřech nových mapách nejrychlejší boje, jaké kdy BF série zažila."
To budou spawny obou stran dva metry od sebe a každá strana dostane jen jeden ticket? *15*