Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já z toho zas tak moc Crysis necejtim podle mně to má takovej vlastní unikátní feel
  • frag.ment
    Hrál jsem jen COD2, ostatní mě nějak nezajímaly, ale tohle se mi celkem zamlouvá a nemuselo by to být špatný.. Jo a proč je u každého článku v diskuzi jen nadávání na konzole, to už mi fakt uniká. Nedá se to tu už číst a je to škoda, občas se tu člověk aspoň pobavil, ale teď je to tu jeden výblitek za druhým.
  • Ehm, titulek článku byl o nějakých herních inovacích....
  • Tilwaen
    Nechystají jako herní inovaci v CoD i luk? Vzhledem k tomu, jak z toho traileru dýchá Crysis...
    • Skvělý nápad na dlc.....
  • COD bylo kvalitní asi tak do 5tého dílu. COD 1 A COD 2 jsem se jooo nahrál.Čtyřka a pětka ušly. Ale další díly jsou jenom slátanina nehoráznejch rozměrů. Například cod modernwarfare 3 - ČR. Četli jste si někdy ty cedule a tu propagandu v Praze ? Ty český fráze měli snad z googlu překladače. Oni makaj na hře 1 rok a nezeptajse jednoho čecha, jak se co píše ? Nevim co tam přesně bylo. Něco jako - My nebudeme zemřít atd......
    • První a druhý díl je už klasika, vynikající bylo také první Modern Warfare, pak už to šlo z kopce.
  • B.o.b
    Když si vzpomenu na konce Modern Warfare 1,2, tak tam žádný fantasmagorie nebyly. Raději bych šel podobnou cestou.
  • Stillson
    Ohledně nového dílu CoD jsem skeptický. Je sranda,jak se docela dost řeší Singleplayer v MP hře,kde SP dělá jen takové křoví. Osobně jsem si koupil ( a lituji peněz) Ghosts. Byl jsem k tomu tak trochu i nalákán od známého. Ale je fakt,že Single jsem si užil. Bohužel je to cca 5-6hodin zábavy. A u MP jsem vydržel asi 4hodiny. A opravdu je komické,že lidi řeší Singleplayer,protože ikdyž to bude třeba ten nejlepší SP co kdy vyšel, tak bude krátký a MP bude pro mě osobně stát za nic,ale třeba se pletu. Pro mě osobně by bylo lepší,kdyby vydali SP část za řekněme 400Kč a bokem by byl MP za 600kč. Hra vyjde na podzim,takže je dost času na rozmyšlenou zda koupit nebo ne. Ale zatím pro mě nejlepší SP v CoD měl Black Ops 1,který sice byl Bčkem ale pro mě velmi dobrý Bčkem.který jsem si užil.
    • Vrook
      Tak pokud nacpou do SP Kevina Spaceyho, tak to asi moc jako křoví neberou. A jako herní čas je mi celkem ukradenej, spíš bych bral, kdyby se kvalitou zpracování vrátili ideálně zpátky k těm prvním dílům. Tohle zasazení je totiž naprosto odpudivý.
  • hejtovanie codka je uz tradicia a nikto nevie preco prave cod a nie ostatne serie. cod nikdy nebola fpska typu red orchestra tak neviem ocom dementom furt ide. Aj tak to nekupuju, alebo im niekto drzi pri hlave glock?
  • Vrook
    Psal jsem to sice už do bleskovek, ale stejně. Že je to CoD v potaz neberu, takže předsudky nemám. Ale ta stylizace je prostě hrůza. Já nechápu, proč se musej ubírat tim nejprvoplánovějším způsobem, kterej tu byl už stokrát, a musej to zasazovat do úplně šíleně vohranýho prostředí nějakejch pseudosupermoderních vobřích robotů s minigunama, nanotitanojánevimco zbrojema s kovovejma konstrukcema umožnujícíma skákat jak ta p*ča, bejt neviditelnej a rozbíjet pěstí pancéře na autě, se svítidlama na ksichtě a všude možně jak na matějský a vozidlama co vypadaj, jak kdyby je navrhoval mentálně postiženej potrat.
    Proč prostě nemůžou jít buďto umírněnou představou moderní války v blízký budoucnosti, nebo OK - udělat scifi, ale vkusně a alespoň se špetkou originality?
    Tuhle šárádu splácanou z těch nejohranějších kousků všelijakejch akčních her recyklovanejch už X let furt do kola pro mě nemůže zachránit ani ten Kevin Spacey. *7*
    • corfer
      Vida! Přesný příklad naprosto scestného hatu jen pár příspěvků od mista, kde si přesně na tuhle pozérskou ubohost stěžuju. Nechci žádnou hádku, takže to neber ve zlém, ale všechny ty přehnané obraty akorát ukazují na nevyzrálost tvého projevu, který se navíc neopirá o žádné argumenty. Naopak. Bereš design, tedy umění, a urážíš jeho autory s argumentací Pohlreicha. Stálo by zato hodnotit s pokorou a užívat silné výrazy bez trapných složenin. Takhle to akorát vypadá, že a priori nadáváš a to ještě na uměleckou stránku hry.
      • Vrook
        Tak za A - psal jsem hned na začátek, právě po přečtení tvýho postu, aby bylo jasno, že neberu v potaz, že hra příšluší k CoD sérii, kterou jsem navíc nikdy "pozérsky uboze" ani nijak jinak nehejtoval.
        Za B - neni design jako stylizace. Navíc jsem měl na mysli celkový zasazení, kterym je přesně ten svět, kterej jsem k tvojí nelibosti popsal, jak píšeš, jako Pohlreich. Ale asi tak označuješ jakejkoliv negativní přístup (pokud tě uráží vulgarismy, tak welcome to the 2014 a welcome to the internet). Takže nechápu, co jsem měl podle tebe napsat? Názor, jenom proto že se ti to nelíbí, měnit nehodlám. A prostředí zasazení týhle hry se mi prostě hnusí přesně tim, co jsem popsal, to je muj subjektivní názor a jak jsi napsal - je to umění (tedy jistá forma) a to vyvolává subjektivní pocity. Přirozená reakce na takový "umění" může bejt, že se mi prostě vyloženě nelíbí a přijde mi extrémně neoriginální a laciný.
        No a konečně za C, to jenom taková formalitka, pokud do příspěvku napíšeš, že se nechceš hádat, tak pak nepiš pojmy jako "pozérská ubohost" a "nevyzrálost tvého projevu".

        Já se taky občas pozastavim s facepalmem na dokola omýlaný nenávisti k CoD sérii. Ale s úplně stejnym facepalmem se pak pozastavuju nad lidma, co se dokážou fanaticky hádat za něco, co se prostě někomu nelíbí a ještě si na*erou do huby s nějakym uměním, který se zkrátka hodnotí subjektivně. A prosimtě.. pokoru si nechávej k lidem, co si jí zasloužej. Když už tak zákazník si zaslouží pokoru obchodníka. Nevim, proč bych měl být já pokornej k autorům CoD. Srovnej si ty hodnoty trošku... pro vlastní dobro.
    • Já bych si z jejich pera dokázal představit docela zajímavou vesmírnou střílečku plnou klišé. Svět by mohl být klidně kopírkou pohádkového scifi, ne-nepodobného světu Star Wars. Alespoň co se mírou naivity týče. Temný imperátor/hvězdný admirál/zrádný šéf obchodní konfederace (doplňte si padoucha podle svého). Do toho spousta laserů, vesmírných soubojů, zachráněných princezen ze spárů padoucha, nastolení míru v galaxii a zachování svobody "galaktického federativně-demokratického svazku, ne-nepodobného Spojeným Státům". V hlavní roli samozřejmě hrdina z nejelitnější jednotky ve vesmíru. Pak by ty spektakulární scény s výbuchy a destrukcí nabraly nové rozměry. Co takový výbuch hvězdy?
      • TheGGG
        Mohl by padouch být Jidáš, bojující proti krypto-fašistickému západnímu zřízení? Ideálně v kóperaci s nějakým soudruhem z východu? Broletariát by byl zachován a bohatí by byli smeteni?
  • Hateři máte smůlu, nesplnili jste kvotu v hate. :-P
    • Možná proto, že je to tak trapná série, že nezajímá už ani ty hatery. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit