Přejít na výpis diskuzí
Děti vám v konzolové verzi This War of Mine zahýbou s morálkou
30.9.2015 | Adam Homola
12 příspěvků
-
To není moc vtipné.
-
Jop, kdyz najdes Koran, tak je pak budes moci opasat dynamitem, vyhodit vojaky(dalsi civily/cerveny kriz/zalezi co bude dalsi datadisk) do vzduchu a nasledne je obrat o zdroje
-
Třeba se studio pochlapí a půjde proti soudobýmu trendu "udělej si ze zákaníka čů*áčka a hidiota" a vydají hezky zdarma update pro PC platformu i s tímhle přídavkem. Aneb snažim sám sebe přesvědčit o tom, že to po čase nevyjde na PC jako "enhanced edition".
-
Ne, pro lidi jako jsem já kdyby neprošli vymazáním dnešní doby tak by se přesto horko těžko přenášeli ale čert vem grafiku když tu je obtížnost.
-
Není, ta grafika je pořád krásná a vlastně nadčasová.
-
Jo o tom jsem slyšel... ale je tu problém s tou grafikou...
-
Starý fallout...
-
"Co děti mají si kde hrááát??"
Rád bych někdy v nějaké hře viděl konečně i smrt dítěte vždyt GTA mělo tuším školku a to byly defakto jen pixely. *7* Ajaj bla v Silent hill:Downpour ale co třeba nějakou brutalitu to už by bylo dost přes čáru ale zvířata nevaděj co? Aneb kdo si někdy nechtěl zastřelit nějakého haranta ... Noo... *7* Moralisti, moralitu stranou prosím. -
aspoň konečně k něčemu bude Cveta a její skill "loves children" *4*
-
Tak nevím, děti z toho spíše mohli vynechat, spoustu lidí jistě u počítače nemá náladu dívat se na fotku umrzlého dítěte a je to počítačová hra, ne skutečnost.
-
A půjde ty děti posílat na mise, krást a vraždit nožem na vojenské základně?
-
A co PC hráči? Ti si nebudou moci zahrát za děti?.....