Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co PC hráči? Ti si nebudou moci zahrát za děti?.....
    • Třeba se studio pochlapí a půjde proti soudobýmu trendu "udělej si ze zákaníka čů*áčka a hidiota" a vydají hezky zdarma update pro PC platformu i s tímhle přídavkem. Aneb snažim sám sebe přesvědčit o tom, že to po čase nevyjde na PC jako "enhanced edition".
  • A půjde ty děti posílat na mise, krást a vraždit nožem na vojenské základně?
    • XorxoxTalarius
      Jop, kdyz najdes Koran, tak je pak budes moci opasat dynamitem, vyhodit vojaky(dalsi civily/cerveny kriz/zalezi co bude dalsi datadisk) do vzduchu a nasledne je obrat o zdroje
      • Chim
        To není moc vtipné.
  • Tak nevím, děti z toho spíše mohli vynechat, spoustu lidí jistě u počítače nemá náladu dívat se na fotku umrzlého dítěte a je to počítačová hra, ne skutečnost.
    • aspoň konečně k něčemu bude Cveta a její skill "loves children" *4*
  • Jack1947
    "Co děti mají si kde hrááát??"

Rád bych někdy v nějaké hře viděl konečně i smrt dítěte vždyt GTA mělo tuším školku a to byly defakto jen pixely. *7* Ajaj bla v Silent hill:Downpour ale co třeba nějakou brutalitu to už by bylo dost přes čáru ale zvířata nevaděj co? Aneb kdo si někdy nechtěl zastřelit nějakého haranta ... Noo... *7* Moralisti, moralitu stranou prosím.
    • Chim
      Starý fallout...
      • Jack1947
        Jo o tom jsem slyšel... ale je tu problém s tou grafikou...
        • Chim
          Není, ta grafika je pořád krásná a vlastně nadčasová.
          • Jack1947
            Ne, pro lidi jako jsem já kdyby neprošli vymazáním dnešní doby tak by se přesto horko těžko přenášeli ale čert vem grafiku když tu je obtížnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit