Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ti nevím, ale komentátor celkem zřetelně informoval o dlouho trvající válce a na videu má být "poslední" bitva tohoto konfliktu. Proto tam ty obléhací věže už stály.
  • To se Římani vylodili a měli, snad od Kartágijců, připravené věže ke zdolání hradeb?
    (jen takovej postřeh) *4*
  • ales.smutny
    Až na to, že tentokrát je to z Youtube a ne našeho přehrávače...to bude spíš porucha mezi židlí a klávesnicí...
  • Já mám pocit, že na pláži byli už nějaký jednotky před vyloděním....
  • Pusť si nový díly *3* S10E1-3 jsou super!
  • Magister_Peditum
    Jo, na ty jsem zapomněl. Egypt je kapitola sama o sobě. *3*
  • Mě láká Sparta nebo Makedonie, ale uvidíme kdo se tam všechno úkáže .
  • Ono. Chce si uvědomit, že toto video je demonstrace nikoliv skutečný gameplay. Tudíž je vše děláno tak, aby mohl komentátor ukazovat různé vlastnosti hry. Tudíž, v plné hře si budeš moc hlídat katapulty atd... Jinak ty formace jsou dělány, aby byly více skutečné, ne jako v shogunu 2.
  • walltar
    No dyť to píše ... povídali tam o tom, že si máš zlepšit angličtinu.
  • tak napis co tam povidali.
  • Ač se na Rome 2 hodně těším, tohle video mě moc nenadchlo. Komentátor se rozplývá jak je každý voják individuální ale já na tom videu nic podobného nezaznamenal. Za to jsem zaznamenal, že Římanům dělá problém pohyb (a boj) ve formacích a Kartágijci nechají před hradbami stát nehlídané obléhací stroje.
  • jestli byl někdo OP tak to byli egypťani *4* - nejskvělejší střelci, kteří dokázali obstát i na blízko proti kterékoliv lehké pěchotě. faraonova garda falangistů - nejlepší kopníci ve hře. vozajtanové rovněž nejlepší ve hře (jednoznačně lepší než měli britani). pouštní sekerníci jako těžká pěchota se skvělou morálkou a výdrží si nezadali se špičkou ve hře (pravda hispánští býčí válečníci nebo pretoriani se jim dokázali dostat na kobliku). -- v pouštních oblastech byli egypťané téměř neudolatelní, klidně mě nechte rozrhat koňmi.
  • Darth skoncil s modovanim novych tw her.
  • Magister_Peditum
    Pozdravuj tam.
  • zase žádný video ,jen bílá plocha:(. No nic,na jinejch webech mi to funguje,jdu hledat tam.
  • smejki
    to je slovo do pranice
  • Tikov
    Pak by vyvstala otázka, kdo postavil věže a opevnění a co posléze zabránilo vyjít z města několika Kartagincům s loučema- "Historicky nevěrný debil" hráč určitě být může, ale měl by za to zaslouženě trpět.
  • smejki
    zásadní věc: tohle neí film, kde někdo udělal něco blbě a nelogicky. tohle je hra, kde se jako velitel jednotek můžeš chovat jako historicky nevěrný <>debil.
  • praštil jsem se rukou do čela když jsem slyšel Saving private Ryan...
  • Tikov
    Tak ona už ta představa, že by nechali obléhací techniku bez hlídky... Čekal bych tam aspoň pár otrhaných a prořídlých jednotek legionářů.
    No snad si takovéhle logické chyby během vývoje uvědomí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit