Přejít na výpis diskuzí
Devítiminutové video z bitvy o Kartágo v Total War: Rome II
22.10.2012 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Kde si to môžem predobjednať?
-
Ad block a nebyl problém
-
snad to bude 285 GTX stihat :)))
-
No dobře, už jsem tomu odolával skoro týden, ale vy jste mě donutili si to zase pustit :)
-
jaktoze maj najednou vsichni komentatori videi britskej prizvuk?
-
zlepši si angličtinu, povídali tam o tom
-
V plné hře budeš moc tyto představy jistě realizovat
-
Tak by použili formaci želvu, no. *4*
-
To snad z města po vylodění neměli šanci na ně dostřelit ne? :)
-
No trochu si pletou antické bitvy s moderní dobou. Římani by po vylodění nastoupili do manipulů a v těch pochodovali. Takový hůrá běh je hovadina. Ono v jedničce to nebylo taky dokonalé, ale tady to doslova bije do očí.
Nejsem si jist jak reálné to bude, ale asi mainstream, kdy si hráč bude říkat, že ti Římani +- bojovali jako dnešní pěchota, ale akorát jim chyběly střelné zbraně. -
I kdyby takhle ta hra vypadala ve finální podobě, tak to bude pořád o třídu lepší než všechny ostatní strategie. A to nemluvím o jejím měřítku. *15*
-
fap fap fap. už bych měl ale dohrát alespoň poslední tři TW, než na tohle vlítnu
-
Tak trochu OP frakce, ale to byli Římané taky. *3*
-
Rasputine, moc se na tebe zlobím!
-
No já to vidím stále stejně. Koupím, nainstaluju, stáhnu Dartha, nainstaluju a ejhle Geniální Total War je zpátky:)
Občas si říkám, že si Darthovi přímo neřeknou o tu AI. je to jeden člověk, kterému tuším pár lidí vypomáhá a zvládá AI lepší než halda vývojářů, kteří jsou za to placení..... -
Moc pekne, jeste aby Al byla lepsi nez minule a civilisty do mest a budu spokojen :)) Ne ale fakt se tesim. Tohle obdob lidske historie opravdu muzu.
-
A šup pro nový brejle! :)
-
Jsi nestydatý blázen.
-
Ikdyby to vypadalo finálně takhle, byl bych nadmíru spokojen.
-
Kartágo bylo mým nejoblíbenějším národem v původním RTW :)