Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na třetím obrázku je ten samej most jak ten z traileru na Rainbow Six: Patriots, ne? Tak už asi známe odpověď, kam se patrioti vypařili.
    • vypařili se pod most?
    • Shaker
      Jejich mise se nepodarila... :D
    • tomocz
      Třeba si jen půjčujou modely :D Ostatně, odehrává se to v existujícím městě, tak proč ne? :)
  • Ja sem hlavne zvedavy na zapletku a samotnou herni napln. Stále mi není prilis jasne nakolik bude zasadni online prvek. Zda to bude proti AI a botum nebo se po lokacich budou prohanet zivy hraci podobne jako v BF nebo CoD? Predstava ze vyrazim za nejakou "misi" a po minute me smazne jiny online hrac na ktereho cestou narazim a ja budu muset zacit nanovo a takto porad dokola me naplnuje obavou ze se na konec hry nikdy nepodivam.
    • Doporučuji shlédnout starší videa na youtube (z jednoho jsou i tyto obrázky), tam je to trochu nahlodnuté. Je to obé. Boti (story), enemy hráčí (výzva k souboji/pvp...nevím jak přesně funguje). Jsem na tohle mooooc zvědavý. Asi kvůli tomu překousnu i uplay :(. No alespoň si zahraju rovnou i M&M X :)
    • Neslyšel jsi rčení "cesta je cíl"?
      • Na cestu ti s.re Bílý Tesák. Hraní je o zábavě a né o filozofováni.
        Vskutku naivní představa ze bych se zde mohl dočkat kloudne odpovědi k tématu.
        "Klikači" vládnou zdejšim "diskuzím". *6*
        • Shaker
          A slysel si taky rceni: "Pro hlupaka kazdy hloupy"?
          • kennyB
            Asi se nedíval na Foresta *3*
        • Jack1947
          Jop, nohy v teple (zime) udelej si pohodly, vinecko a kubanskej doutnik.

Necht, si naklikaji co hrdlo raci...
          • Pohodlí jako podle vzoru stavení, Jouzo
  • Jack1947
    Nezbyva mi nez rict pokud lepsiho nic nebude ( ze asi nebude i kdyz Destiny?...) bude to asi nejlip vypadajici hra soucasno-budoucnosti. Ktera podle prvnich i poslednich informaci bude mit nejspise i celkem uchazejici hratelnost. ( v to doufam)
    • Přestal jsem číst po prvním slovu.
    • Víš, že já se na ty tvý slohy tady už vyloženě těším? Ve škole to ale asi nemáš jednoduchý.
  • Tato hra je jedna z mála na kterou se opravdu těším a kdo ví možná si jí i koupím.
    • Miserius
      Takže to je jedna z mála her na kterou se těšíš a možná si jí koupíš? A jaký hry si teda kupuješ? Na který se netěšíš?
      • Nebudu si kupovat hru dokud nebudu vědět na 100% že je to to co chci takže čekám na vydání a recenze. Why the hate?
        • Miserius
          Jakej hate prosimtě? Normálne se ptám, nemusíš hned panikařit
          • Ne od tebe od publika :D
  • Takže na PC to taky nakonec bude? jsem myslel že byla jen petice s nejasným výsledkem
    • S PC verzí se počítalo od začátku. Autoři jenom chtěli uměle zvětšit zájem o hru a proto ji prvně neoznámili. *4*
    • conflig
      ne ne, vývojáři nedlouho po E3 oznámily, že bude i PC verze
    • Erien
      Na PC je to oznámeno už hoooodně dlouho, bylo to chvíli po E3, kde to bylo poprvé ukázané.
  • Zase překlep, který neodhalil ani editor ? Stáva se to tady celkem často... Division vypadá výborně, ale trochu se děsím toho multiplayeru, jak ho vyřeší.
  • U všech "next gen her" jsem přišel o iluze, že by tu snad byl nějaký vývoj... Doufám že Divison ten herní vývoj nakopne.
    • Next gen je jen pojem, nic víc. Docela by mě zajímalo, kdo ho začal používat a jak dlouho se ještě používat bude
      • tomocz
        Poprvé jsem tenhle výraz pravděpodobně uviděl v recenzi na Crysis jedničku.
        • Tak tam to ale ve sve dobe opravdu i neco znamenalo. *1*
    • Erien
      Iluze nebo spíš naivita? Cos čekal, že se ozvou s příchodem One a PS4 fanfáry a hry budou o třídu hezčí? Jsou hry pro všechny konzole, které rozdíl mít nebudou a pak jsou hry které nas čekají za rok možná dýl, už jen na nové konzole viz Division. Tam už asi pokrok vidět bude.
      • To víš... Pamatuji tu neskutečnou radost, když jsem do PC našrouboval VooDoo2 a připadal jsem si najednou jako ve fantasy světě. Párkrát se to i opakovalo. A když si člověk vezme, kolik toho zvládne současný HW oproti tomu deset, patnáct let starému....
        • Erien
          Tu dobu pamatuju taky, ale nemyslím, že by se to ještě někdy opakovalo. *1*
          • Shaker
            Kdyz sem videl trailery na Battlefield Bad Company 2, tak sem cumel jak puk, stejne jako kdyz sem videl poprve The Division, takze neopakovani bych se nebal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit