Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* jen tak *14*
  • Doporučuji shlédnout starší videa na youtube (z jednoho jsou i tyto obrázky), tam je to trochu nahlodnuté. Je to obé. Boti (story), enemy hráčí (výzva k souboji/pvp...nevím jak přesně funguje). Jsem na tohle mooooc zvědavý. Asi kvůli tomu překousnu i uplay :(. No alespoň si zahraju rovnou i M&M X :)
  • Kdyby tam byl i singleplayer tak by to pro mě byla jasná záminka koupit PS4. Bohužel ještě budu muset počkat, no.
  • vypařili se pod most?
  • na mě z toho dýcha maskovanej koridor
  • kennyB
    Asi se nedíval na Foresta *3*
  • Nezlob se na mě, ale pokud chceš někoho poučovat ohledně pravopisu, nauč se nejdříve diakritiku. *3*
  • vonTossis
    a možná lidi taky nesouhlasí, protože jsi to vytrhnul z kontextu *4*
  • Shaker
    Jejich mise se nepodarila... :D
  • Shaker
    A slysel si taky rceni: "Pro hlupaka kazdy hloupy"?
  • Shaker
    Kdyz sem videl trailery na Battlefield Bad Company 2, tak sem cumel jak puk, stejne jako kdyz sem videl poprve The Division, takze neopakovani bych se nebal.
  • Nikoliv, cela veta je "tak, jak ho nikdo nebyl zvyklÝ vídat", je to jednotne cislo, tudiz ypsilon, nicmene me tesi vseobecna gramotnost fór =)).

edit: mhm, ted sem si vsiml, ze uz to autor opravil na "nejsme zvyklí", coz je samozrejme spravne, takze sem tu za vola, uz chapu, proc lide nesouhlasi =D.
  • Pohodlí jako podle vzoru stavení, Jouzo
  • Hanzales
    Sem s tim sem s tim!
  • Na tom nic špatného samozřejmě není, ale ona to chyba nie je. Zvyklí jako mladí, tedy tam to měkké i patří.
  • Tak tam to ale ve sve dobe opravdu i neco znamenalo. *1*
  • P.S.
    jen nevim co ve hre ktera je postavena na prozkoumavani budete delat až to mesto za chvilku cele prolezete, pak uz asi zbyte jen klasicky zažitek z online strilecky
  • vypada to dobre
  • Jack1947
    Jop, nohy v teple (zime) udelej si pohodly, vinecko a kubanskej doutnik.

Necht, si naklikaji co hrdlo raci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit