Přejít na výpis diskuzí
Devítka nových obrázků z Division dýchá svíravou atmosférou
24.3.2014 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
S PC verzí se počítalo od začátku. Autoři jenom chtěli uměle zvětšit zájem o hru a proto ji prvně neoznámili. *4*
-
Nezbyva mi nez rict pokud lepsiho nic nebude ( ze asi nebude i kdyz Destiny?...) bude to asi nejlip vypadajici hra soucasno-budoucnosti. Ktera podle prvnich i poslednich informaci bude mit nejspise i celkem uchazejici hratelnost. ( v to doufam)
-
Tato hra je jedna z mála na kterou se opravdu těším a kdo ví možná si jí i koupím.
-
ne ne, vývojáři nedlouho po E3 oznámily, že bude i PC verze
-
Na PC je to oznámeno už hoooodně dlouho, bylo to chvíli po E3, kde to bylo poprvé ukázané.
-
Takže na PC to taky nakonec bude? jsem myslel že byla jen petice s nejasným výsledkem
-
Tu dobu pamatuju taky, ale nemyslím, že by se to ještě někdy opakovalo. *1*
-
To víš... Pamatuji tu neskutečnou radost, když jsem do PC našrouboval VooDoo2 a připadal jsem si najednou jako ve fantasy světě. Párkrát se to i opakovalo. A když si člověk vezme, kolik toho zvládne současný HW oproti tomu deset, patnáct let starému....
-
Iluze nebo spíš naivita? Cos čekal, že se ozvou s příchodem One a PS4 fanfáry a hry budou o třídu hezčí? Jsou hry pro všechny konzole, které rozdíl mít nebudou a pak jsou hry které nas čekají za rok možná dýl, už jen na nové konzole viz Division. Tam už asi pokrok vidět bude.
-
Zase překlep, který neodhalil ani editor ? Stáva se to tady celkem často... Division vypadá výborně, ale trochu se děsím toho multiplayeru, jak ho vyřeší.
-
U všech "next gen her" jsem přišel o iluze, že by tu snad byl nějaký vývoj... Doufám že Divison ten herní vývoj nakopne.