Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na cestu ti s.re Bílý Tesák. Hraní je o zábavě a né o filozofováni.
    Vskutku naivní představa ze bych se zde mohl dočkat kloudne odpovědi k tématu.
    "Klikači" vládnou zdejšim "diskuzím". *6*
  • tonnymontana
    Doporucuju kouknout na videjko ktere popisuje engine hry obrazky jsou z tama nic noveho. Me popis enginu vytvoreneho s touto hrou zaujal a jsou tam krasny ukazky jeho pristupnosti podobne jako udk
  • tomocz
    Třeba si jen půjčujou modely :D Ostatně, odehrává se to v existujícím městě, tak proč ne? :)
  • tomocz
    Poprvé jsem tenhle výraz pravděpodobně uviděl v recenzi na Crysis jedničku.
  • Copak, je spatne, ze mi v profesionalnim clanku vadi pravopisna chyba? V tom pripade se samozrejme omlouvam ;).
  • Ne od tebe od publika :D
  • kennyB
    Opravdu vtipné *7*
  • "zvyklí vídat", no fuj!
  • Zdá se ti to. A jdi shánět upvoty od zoufalců někam jinam.
  • vipada to pjekne, snat tato hra nesklame
    ahoj, marťin
  • TireFuri
    Zdá se mi to nebo to z těch obrázku vypadá hůř než to vypadalo na E3? Furt to vypadá výborně ale jen aby to nebyl ten druh vývoje kde hra časem přichází o části než aby přibývaly. *2* *1*
  • Na třetím obrázku je ten samej most jak ten z traileru na Rainbow Six: Patriots, ne? Tak už asi známe odpověď, kam se patrioti vypařili.
  • Miserius
    Jakej hate prosimtě? Normálne se ptám, nemusíš hned panikařit
  • Nebudu si kupovat hru dokud nebudu vědět na 100% že je to to co chci takže čekám na vydání a recenze. Why the hate?
  • Přestal jsem číst po prvním slovu.
  • Neslyšel jsi rčení "cesta je cíl"?
  • Víš, že já se na ty tvý slohy tady už vyloženě těším? Ve škole to ale asi nemáš jednoduchý.
  • Next gen je jen pojem, nic víc. Docela by mě zajímalo, kdo ho začal používat a jak dlouho se ještě používat bude
  • Ja sem hlavne zvedavy na zapletku a samotnou herni napln. Stále mi není prilis jasne nakolik bude zasadni online prvek. Zda to bude proti AI a botum nebo se po lokacich budou prohanet zivy hraci podobne jako v BF nebo CoD? Predstava ze vyrazim za nejakou "misi" a po minute me smazne jiny online hrac na ktereho cestou narazim a ja budu muset zacit nanovo a takto porad dokola me naplnuje obavou ze se na konec hry nikdy nepodivam.
  • Miserius
    Takže to je jedna z mála her na kterou se těšíš a možná si jí koupíš? A jaký hry si teda kupuješ? Na který se netěšíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit