Přejít na výpis diskuzí
Devítka nových obrázků z Division dýchá svíravou atmosférou
24.3.2014 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Sem s tim sem s tim!
-
Doporucuju kouknout na videjko ktere popisuje engine hry obrazky jsou z tama nic noveho. Me popis enginu vytvoreneho s touto hrou zaujal a jsou tam krasny ukazky jeho pristupnosti podobne jako udk
-
Na třetím obrázku je ten samej most jak ten z traileru na Rainbow Six: Patriots, ne? Tak už asi známe odpověď, kam se patrioti vypařili.
-
-
vypařili se pod most?
-
Jejich mise se nepodarila... :D
-
Třeba si jen půjčujou modely :D Ostatně, odehrává se to v existujícím městě, tak proč ne? :)
-
-
na mě z toho dýcha maskovanej koridor
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* jen tak *14*
-
Kdyby tam byl i singleplayer tak by to pro mě byla jasná záminka koupit PS4. Bohužel ještě budu muset počkat, no.
-
U všech "next gen her" jsem přišel o iluze, že by tu snad byl nějaký vývoj... Doufám že Divison ten herní vývoj nakopne.
-
-
Next gen je jen pojem, nic víc. Docela by mě zajímalo, kdo ho začal používat a jak dlouho se ještě používat bude
-
-
Poprvé jsem tenhle výraz pravděpodobně uviděl v recenzi na Crysis jedničku.
-
-
Tak tam to ale ve sve dobe opravdu i neco znamenalo. *1*
-
-
-
Iluze nebo spíš naivita? Cos čekal, že se ozvou s příchodem One a PS4 fanfáry a hry budou o třídu hezčí? Jsou hry pro všechny konzole, které rozdíl mít nebudou a pak jsou hry které nas čekají za rok možná dýl, už jen na nové konzole viz Division. Tam už asi pokrok vidět bude.
-
-
To víš... Pamatuji tu neskutečnou radost, když jsem do PC našrouboval VooDoo2 a připadal jsem si najednou jako ve fantasy světě. Párkrát se to i opakovalo. A když si člověk vezme, kolik toho zvládne současný HW oproti tomu deset, patnáct let starému....
-
-
Tu dobu pamatuju taky, ale nemyslím, že by se to ještě někdy opakovalo. *1*
-
-
Kdyz sem videl trailery na Battlefield Bad Company 2, tak sem cumel jak puk, stejne jako kdyz sem videl poprve The Division, takze neopakovani bych se nebal.
-
-
-
-
-
Zase překlep, který neodhalil ani editor ? Stáva se to tady celkem často... Division vypadá výborně, ale trochu se děsím toho multiplayeru, jak ho vyřeší.
-
Takže na PC to taky nakonec bude? jsem myslel že byla jen petice s nejasným výsledkem
-
-
S PC verzí se počítalo od začátku. Autoři jenom chtěli uměle zvětšit zájem o hru a proto ji prvně neoznámili. *4*
-
ne ne, vývojáři nedlouho po E3 oznámily, že bude i PC verze
-
Na PC je to oznámeno už hoooodně dlouho, bylo to chvíli po E3, kde to bylo poprvé ukázané.
-
-
Tato hra je jedna z mála na kterou se opravdu těším a kdo ví možná si jí i koupím.
-
-
Takže to je jedna z mála her na kterou se těšíš a možná si jí koupíš? A jaký hry si teda kupuješ? Na který se netěšíš?
-
-
Nebudu si kupovat hru dokud nebudu vědět na 100% že je to to co chci takže čekám na vydání a recenze. Why the hate?
-
-
Jakej hate prosimtě? Normálne se ptám, nemusíš hned panikařit
-
-
Ne od tebe od publika :D
-
-
-
-