Přejít na výpis diskuzí
Dex - recenze českého kyberpunkového RPG
24.5.2015 | Ladislav Loukota
63 příspěvků
-
V Levelu to dostalo 2/5 tak jsem se az divil, ze jste nepridali nakej bodik za kamaradstvi. Tady na games uz ale neco nehraje :-X
-
-
No, ta recenze v Levelu mi přišla hodně mimo. Dex jsem dohrál a takovou recenzi si určitě nezasloužila.
-
-
Takže je to lepší jak Space Marine (5/10)?
-
To si snad delate prrrdel s tymhle hodnocenim?
Ted jsem dohral Wolfensteina (New Order) a to byla hra na desitky hodin ZABAVY s hodnocenim (tady) 8/10.
Ve vsech smerech to byla vyjimecna hra - obsahove, technicky, atmosfera atd.
Dex ma priserne chyby, je to ukrutna nuda, propaguje se tady kazdej tejden a v recenzi napokon ziska 7!!!
Wtf??? -
-
https://www.youtube.com/watch?v=NUyTu9JQOE8
-
-
Škoda, myslel jsem že to bude aspon trochu dobrá hra ale co vidím tak to vypadá jako blbost na mobil,,, btw ta hra se prodává nebo je to free ? i když vlastně je to jedno ...
-
fuha, tak ked uz sa hrame na oldschool a 90te roky, podla toho textu by ta hra v 90tych rokoch vyfasovala akurat tak vtipnu recenziu od Andreja Anastasova a hodnotenie mozno 4/10.
"Problém s kritikou questů v Dex ale je, že určitá míra chybek je v RPG žánru vcelku normou."
Tato veta je manipulacia. Neviem ako sa to odborne nazyva, ale novinari to radi pouzivaju. Vacsinou ale nejde o hry, ale ked musia kritizovat kroky svojich oblubenych politikov (rozumej mecenasov).... -
-
Jj, to už snad ani není snaha o alibismus ... Když někdo něco odflákne, tak já přeci můžu taky. A až se mě někdo zeptá, proč jsem to odfláknul, hned ho zpražím odpovědí, že Franta od vedle to fláká taky. Tahle recenze holt úplně nevoní ;).
-
-
s dobrym buildem (aspon lvl 4 melee + 25% dmg implantat) moc akcni nejsou, proste nastoupis a behem okamziku kazdyho vyndas
-
Me ta hra desne zklamala. Ty souboje mi tam dost vadí, nečekal jsem že to bude tak akční. V betě to tak nebylo. Čekal jsem víc rpg, míň plošinovky.
-
-
Mě přišel akční ten začátek, pak cca. půlka kolem té laborky, pak ta podzemní základna, ta byla celkem hodně akční - ale zas na druhou stranu mi přišli úplně super ti protivníci tam. A pak ten konec byl tak trochu, ale záleží jak moc děláš side questy.
-
-
Tak kdyz bugy dneska najdeme u AAA titulu tak nevim co cekate od indie her . Napr. takovej VANILA Skyrim byl v zakladu strasnej sh.t a jaky to sklizelo hodnoceni .
-
" Ačkoliv jde o poměrně typické schéma, které se odkazuje na Ghost in the Shell" pardon games, ale jestli chcete psat recenze, tak se vyhnete tomu, cemu nerozumite. kurde, to jsem se zase nasral. kvuli vasemu diletanstvi. chuji.
-
-
Ghost in the Shell- co je to zas za ohavnost *11*
-
-
Japonské kyberpunkové anime z 80. let, má dva filmy a jeden seriál. Je to něco jako Akira, pokud znáš
-
-
to on nezna. jinak sorry, jen me to nasralo
-
-
-
-
Neštve vás to hekání hlavní hrdinky při každém výskoku? To mi doslova kazí pocit ze hry od první minuty *15* .
-
-
S*alo mě to neskutečně.
-