Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Neviem,ani nechcem vediet ako sa to na tom gamepade bude ovladat,ale ak to bude podobne ako opisoval v prispevku AKA tak je to teda smiesne,uznavam ze sportove hry,hopsacky atd sa na gamepade voladaju lepsie ako na klavesnici ale robit na konzole hru ktora sa tam absolutne neda ovladat a musia byt v hre urobene kompromisi len koli tomu aby to bolo hratelne to uz zasahaje do kvality hry a je to cele dost smutne.
    • hack n slash sa ovládajú s gamepadom úplne luxusne, lepšie ako s myšou
    • Vzhledem k tomu, že hack & slash RPG mají původ na konzolích a dokonce i samotné Diablo vyšlo na Playstation, bych se toho vážně nebál.
      • to jo diablo vyslo na psx ale hralo se to jen proto ze nic jinyho nebylo ale to ovladani atd bylo nic moc. A jak jsem jiz psal nize takovehle hry se na ps ovladaji tak ze drzis donekonecna jedno tlacitko a vse to dela za tebe (automaticke mireni, automaticka chuze kdyz stojis blizko nepritele a das utok tak jde automaticky po nem i kdyz zdrha a klickuje tak tvoje postava ho presne kopiruje vse pomoci jednoho tlacitka ATTACK )
        • kks ty jak tliachaš :)
          konkrétne ktorá hra sa takto ovláda na gamepade ?

          hral si dungeon hutner alliance ? deatshpank ? to sú hack n slash mrte podobné diablu, a ovládajú sa úplne luxusne a v žiadnom prípade nie ako ty píšeš
        • Ale na PC si neužiješ coop na jednom monitoru. A upřímně, v Diablu není moc okamžiků, kdy je kolem tebe jen jeden picajzník. Autotarget tam byl, jenže většinou se musel trošku nasměrovat.
          • tojo proto mam ps3 :-) ale v posledni dobe coop rusej nebo je odflaknutej treba Killlzone 3 kampan de hrat ve split screen jenze jak nikdo to nehraje protoze je jedno jak mas velkou tv stejne se ti obraz smrskne na dva stupidne male ctverecky coz nikdo nechape proc a online hrat kampan nejde coz taky nikdo nechape takze KZ3 coop nuuuuudaaaaaaa nehodnotim VS jen coop anebo DS3 kde coop je takovej ze pokud nehostujete ale propojite se k nekomu tak hrajete pokazde od zacatku za novou postavu a to porad znova a znova a znova takze nuuuuudaaaaaaa a tak bych mohl pokracovat hodne dlouho tim chci rict ze jedna prednsot ps3 oproti pc a to splitscreen kterej byl naprosto skvelej zacina hooodne rychle upadat ne vinou ps3 ale firem co to zprasi cimz zacinam a ne jen ja uvazovat jake dalsi velke + to ma abych znova nezacal hrat na pc a nutno rict ze zadne velke+ me nenapada a exluzivnich titulu ktere by me zajimal neni tolik abych kvuli tomu zustal na ps3 ovladani je lepsi na pc co se tyka nastaveni strategii a rpg a prinejhorsim ten gamepad si na pc muzu taky pripojit jediny + co pro me ps3 melo a co nema pc byl splitscreen skoro u vseho jenze jak jsem napsal zacina toho byt mene a stat vice za hov..
  • k pc pripojis jakkoukoliv periferii takze hlaska az bude na pc gamepad je dost mimo

    jinak konzole uz zlikvidovaly tolik skvelych serii vzniklych na pc
    • miker17
      přesně zjednodušování her aby je pochopily i konzolisti atd...
      • zdeeneek
        A co je na serii Diablo slozityho? Jednodussi hra uz snad ani byt nemuze *3*
  • Myslím si, že na konzolové verzi D3 by mohli vydělat i PCčkáři. Jestli bude společný Bnet pro všechny platformy, bude tam hrát tolik lidí, že ještě za pár let člověk bude čekat na mulťák max. pár minut:-)
  • Aoyagi je treba se usmat, politovat a vic to neresit. Uvedom si, ze lide nejsou jen na tvoji urovni. Jsou i lide, kteri proste nemaji prirozenou inteligenci a nedokazi pochopit, ze se clovek pro ne snazi udelat neco dobreho. Citi se ohrozeni a nejlepsi obrana je utok. Kazdy sveho stesti strujce jest. Kdyz nekomu staci psat jako negramot a jeho budoucnost je pas v tovarne tak jim to neber. Vzpomen si na ne ve svym klimatizovanym kanclu, pousmej se, polituj..
    • Zas tak se mi to brát nechce. Sám na tom nejsem, co se inteligence týká, nějak záviděníhodně, ale psaný jazyk mi dává tak nějak pocit jistoty. Možná proto, podle výroku "Kdybychom neměli dost svých chyb, neměli bychom potěšení všímat si chyb jiných" mám chuť neustále opravovat. *1*

      /grammar Nazi
    • A nebo jsou lidé, co jistou inteligencí oplývají... Dokonce ti lidé můžou mít v životě i slušně našlápnuto (podle svých představ a snů), avšak mají špetku pochopení a nadhledu, takže rozumí tomu, že hledat nějakou literární či snad lingvistickou hodnotu na diskuzích herního webu nemá smysl. Tady se jednoduše jede na úplně jiné koleji...

      Myslím si, že jsem schopný napsat text na poměrně slušné úrovni, avšak i já si občas rád oddechnu a nezávazně podiskutuju bez nutnosti neustále cenzury a kontroly pravopisu.
  • naprosto logicky krok, kteremu se muze divit sand jen prislusnik cirkve jehovistu :) na gamepadu by se mozna mohlo diablo ovladat daleko lepe jak myska a klavesnice :) jen si nedovedu predstavit, jak hraci na gamepadu budou chtit domlouvat at uz prodej nebo treba nejakou taktikku, nebo proste neco ..... pri online hrani :)
    • Stejně jako posledních 5 let... Čili mluvením?
    • to je wuuuul.....
    • Počkat, to myslíš jako vážně? Sám mám gamepad pro lepší požitek z FIFA 11, ale na Diablo?
      • ja hraju sacred 2 na ps3 coz je defakto to same. No a je to reseno tak ze kdyz utocis zblizka a zabijes protivnika pokud stale drzis utok tak se automaticky otoci a seka dalsiho na dalku je to tak ze strili ve smeru na kterej si otoceny vzdy na toho nejblizsiho a vzdy se ke nemu presne natoci jako aby to nevypadalo ze strilis za roh takze vlastne jen drzis palec na spousti a ono to dela vse za tebe . No asi proto nehraju za bojovnika ani za lucistnika ale za kouzelnika je tam vic kouzel tudiz vic tlacitek tudiz vic akci tudiz mam pocit ze skutecne hraju ja :-D
        • no u toho devila je hoooooodne moc comb a ruznych silensoti z hrani na klavesnici me za chvili u devila boleli prsty a to hodne gamepad je v tomhle lepsi je presne tvarovanej a tlacitka ma pohodlne rozastaveny presne na prsty kdyz si zvyknes da se na tom gamepadu hrat skoro vse az na strategie na ps3 jsem hral oblivion a ruzny strilecky a da se na to zvyknout ale jistej si tim nejsem protoze u vetsiny her hlavne u strilecek je na konzolich autoaim a na 90 procent se to neda vypnout takze zasahnes i kdyz miris trochu bokem vlastne to same jako v sacred takze nemuzu s presnosti rict jestli se na gamepad a ovladani ruznych her na konzolich da zvyknout nebo jestli je to klam dany tim ze to vlastne spoustu veci dela za tebe aby se ti to pohodlne ovladalo a nekazilo pozitek z hrani :-)
          • No ten Oblivion bych teda jen ze srandy chtěl rozjet s gamepadem :-D Já si pamatuju, že když jsem ho chtěl hrát na PC, tak jsem skončil hned nazačátku v tom vězení (jestli se dobře pamatuju), nevěděl jsem, jak se z něj dostat *1* No lama největší :-)) Ale tak já stejně Gothic a Risen daleko radši a nejradši (Zaklínač též nic moc pro mě)...
        • A když sbíráš ze země loot (chceš vzít JEN NĚCO z větší hromady, co ti vypadla z truhly nebo nějakého bosse), jak se to udělá? A nebo pokud chceš někam dojít (k nějakému místu, předmětu), tak musíš prostě furt držet nějaké tlačítko pro pohyb?
          • no pohyb je pohodlnejsi nez na mysi nebo klavesnici staci naklonit packu ale jinak je to ovladani nic moc a loot beres jedinym tlacitkem vsechen ale da se v nastaveni nastavit aby bral jen urcite veci je to barevne odliseny smejdy sou normalni sedy, lepsi zluty,modry,zlaty atd raritni jsou takovy tmave oranzove no a v tom nastaveni si muzes zaskrknout brat jen treba modry a vejs. No a v multiplayeru to bylo taky vychytany proti tem zlodejum kteri stoji opodal kdyz treba zabijis vetsi skupinku silnych nepratel tak jak jednoho zabijes tak v diablu dycky nekdo dobeh a loot me vyzral tady kdyz nekoho zabijes tak 30 sekund to nemuze vzit nikdo jinej nez ten co dal kill po 30 sekundach uz kdokoliv.
            • A ten Devil May Cry je na konzoli jaký, jaký je pocit z ovládání? Zkus to prosím trochu popsat jak u toho Sacred :-) A nějaké vyloženě RPG jsi hrál?

              Dám příklad naprosté šílenosti - první tři díly Harry Potter her byly úžasné (vývoj na PC)... Přišel 4 díl, který byl kompletním portem z konzolí a můžu ti říct, že z toho mi bylo skutečně na zblití a nebyl jsem schopný to dohrát, i když jsem se hodně hodně snažil *6*
            • a to nic neni zkus si zahrat Red alert na ps3 te teprve mazec :-D
              ja na konzolich preferuju hry jako Devil m cry,mortal kombat ruzny hopsacky a tak ale strategie a podobne jsou podle me hry na pc
            • Tady mi právě připadá úplně paradoxní srovnání mnou zmiňované FIFA 11 a třeba toho Sacred 2. Píšeš v podstatě, že s gamepadem je ta hra zabitá, že to není ten zážitek jako s klávesnicí a myší.

              Můžu říct, že u FIFA je to PŘESNĚ naopak - bez gamepadu (= 360 stupňová rotace páček vs. 4 šipky) je to naprosto o ničem...

              Proč se teda pak diví konzolisti, že lidi na jejich mašiny tak nadávají (samozřejmě ne všichni)? Vždyť FIFA je na konzolích naprosto geniální a všichni to uznávají (konzolisté i PCčkáři), tak proč naopak nemůžou konzolisti uznat, že dnešní trend přizpůsobování her na konzole (automatizace) a jejich následné portování na PC totálně ničí nějaký prožitek?

              Až bude u PC i konzolí myš, klávesnice a gamepad a hry budou vyladěné pro co nejlepší požitek z jejího ovládání (buď pro gamepad, či pro klávesnici s myší), tak neřeknu ani popel...
            • jo presne tak ja hral sacred 2 na pc nez umrelo a pak uz se me do nej nechtelo investovat tak jsem koupil jen takovej slabej na net a tak a na hry ps3 no a poridil si sacred na ps3 a na pc to bylo zabavnejsi a pritom je to ta sma hra i po graficke strance ale to ovladani dela hodne i kdyz je to na gamepadu pohodlny je to na ukor toho jak pises ty ze je to zautomatizovany a drzet nonstop palec na spousti je celkem nuda
            • No, neměl jsem možnost zkusit osobně, ale z toho, jak to popisuješ, mi to připadá docela o ničem se snažit tenhle typ her ovládat gamepadem (člověk je tou automatizací a přednastavováním tak nějak omezovaný v herním zážitku)... Třeba to ale někomu fakt vyhovuje / nemá na vybranou a akceptuje to.
  • No ja bych se PC verze nebal protoze to nebude konverze z konzole ale obracene PC verze se bude predelavat na konzole spis bych se bal jak bude zaopatrena ta aukce myslim tim aby behem hrani nevyskakovala hlaska "V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO""V AUKCI JE NECO NOVEHO"
    • "V aukci je něco nového"... "V aukci přihodil již jeden člověk"... "Do aukce se zapojil druhé zájemce"... "Pospěšte si, tato aukce za chvíli skončí!"... "Již tři nabídky zaregistrovány!"... "NO TO SI DĚLÁŠ P*DEL, JAK MŮŽEŠ TOHLE IGNOROVAT?!"... "Startuju základní obrazovku aukce za 3,2,1... pro zrušení stiskněte ESC".... "Jste si jistý, že skutečně nechcete aktivovat rozhranní aukčního systému?"

      Jen aby to tak fakt nedopadlo...
      • chtel jsem dat libi ale me se to vlastne nelibi :-D
  • No proč ne, koneckonců první Diablo jsem hrál na PSX v co-opu s bratrem a byla to skvělá zábava.Hlavně ať už je to venku.
  • zdeeneek
    A jé ... to bude zase řečí. Pokud diablo 3 nedopadne dobře tak se zase najdou davy lidí co budou v diskuzích nadávat na konzole a že kdyby to bylo jen PC only tak by to bylo boží, ale kvůli těm za****nejm konzolím je to strašná sra*ka *1* Už to vidím *1*
    • No však - bude to s*ačka a to právě proto, že z důvodu existence mnou níže zmíněných ultimátních herních zařízení tato hra nejenže nevyšla už před lety, ale navíc vypadá na první pohled za:

      a) naprosto zmršeně (PC hráči)
      b) naprosto dokonale (konzolisti)

      Nedivil bych se, kdyby z toho udělali WOW-like hru, aby měli real gameři radost... *5*
      • miker17
        na wow ti kašlu já chci pořádnou hru bez kozolovích kokoti-n a degenerujících zjednodušení a 4 roky staré grafiky aby to utáhl shitbox
      • SA-reg
        >wow-like
        >real gameři

        hahahahahahahahahahaahahahahahaah
        HUEHUEHUHEU
      • Konzolistům je povětšinou nějaký D3 uplně u p*dele *5*
        • SA-reg
          Taky fakt...
    • SA-reg
      No jo... pindat se bude... ale na druhou stranu je to Blizzard a Diablo a tydle dvě jména stačí, aby lidi sežrali kde co.

      Ale je pravda, že pokud tam budou byť i malý chybky, tak se toho PC fanatici chytnou...
  • Neočekávám propadák, spíš se bojím jak to ovlivní politiku Blizzardu. Je to jedna z posledních společností, která dělá kvalitní hry.

    Aby počítačové hry vydělávaly, musí být velmi kvalitní, jinak to lidi prostě stáhnou, zahrajou a smažou. To že konzolové hry vydělávají i přesto, že jsou méně kvalitní, protože je koupí víc lidí a nedají se tak lehce pirátit je fakt.

    Mám prostě strach že Blizzard za vidinou peněz a přesunem na konzole poleví na kvalitě, když ne v D3, tak v jeho budoucích hrách.
    • A na to, že jsou konzolové hry méně kvalitní, jsi přišel jak? :-)
      • miker17
        hahahahahahahahaha*chrchly*hahahahahaha
      • Jsou minimalne mene kvalitni co do technicke stranky.
        Ono taky do toho 1GB ram sdilene pameti (nebo kolik to presne je) se holt vlezou jen neprlis ostre textury, na herni rozlohu to taky nema dobry vliv a ovladani na gamepadu ma taky sve limity oproti mysi a klavesnici.
        K tomu si pricti obvykly autoaim (ok da se vypnout ale i tak), casta absence dedikovanych serveru v multiplayeru a dalsi veci a pak se snad nemuzes divit,ze z pohledu PC hrace jsou hry na konzole vetsinou horsi.
        Vzdyt i ten Rage na PC nejdrive dostaneme s pofidernima texturama a az pozdeji snad vydaji hi-res textury (asi se vyplati na ne rovnou pockat).

        A uplna pohroma pak jsou obvykle porty z konzoli na PC....nejde se divit,ze nejedem PCckar teda konzole dost nesnasi.

        p.s. ja mam PC i Xbox,takze nejsem az takovy konzole hater.
        • Ano, to je přesně symptom úpadku PC. Víc paměti neznamená kvalitnější hra. Víc tlačítek na klávesnici neznamená kvalitnější hra. Dokonce ani víc herních prvků neznamená kvalitnější hra. Kvalitní hru dělá invenční design a řemeslný kód, což je u PC krédo už jen hrstky firem.
      • SA-reg
        Sakra to neříkej. PC hráči tě tady sežerou zaživa.
        Uvědom si, že jsi v PC ráji, teda chci říct České Republice.
        • *5*
    • To je dnes velký trend, uplatňovat kvantitu před kvalitou. Ale od toho tu mámé GOG a podobné. Mám toho tolik co dohánět...
  • tohle bude pro některé zklamání roku, pro mě ne, očekávám naprostej propadák co zaslouzi tak 5-6/10 max a necham se klidne překvapit opakem
    • Bude to zklamání pro ty, co milují D1 a D2. Na druhou stranu i výrazný impulz k tomu pokračovat v rozvíjení světa těchto dvou her :-)

      No a pro instant-gamery tady bude supervyladěnáautobrain diablo hra na konzole... A všichni budou hepy *5*
      • mezi ty se počítám, proto očekávám zklamání, impulz k rozvijeni D1 a D2 v tom moc nevidim, ale mozny je vse. Pro amatery bez znalosti D1 to bude asi dobry, pro ty je dobry ale secko. Dyby misto svickovy zacli davat klizku, taky se po par letech najdou gurmáni co budou klizku chvalit do nebes, prevazne proto, ze nikdy nejedli svickovou :D
      • Podle mě to nebude zas takové zklamání. Pokud si udrží jednotnou barevnou paletu a diablovský styl, není moc co zkazit. Vždyť i u toho Titan Questu jsme se se spolubydlícím bavili a dvakrát to dohráli :)
        • titan sme jeli taktez s kamosem ve 2, a dohrali sme sotva hlavni hru a ten posledni datadiskovej akt sme jen rozehrali a nikdy se k tomu nevratili. Me to uz od 2 az 3 aktu prislo furt to samy, a jeste do toho mega easy. HC mod de az po dohrani hry, k tomu ale asi z uvedenejch duvodu nikdy nedojde. Spatna hra to ale neni, tak 40 hod me to vcelku dost bavilo :) 7/10 davam ja

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit