Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Achjo... Chtěli jsme citlivej remaster, kterej přenese klasický Diablo 2 do nový doby. Nikdo po všech těch fiaskách a zpitvořenejch remasterech nechtěl žádný hratelnostní "změny k lepšímu" a modernizace. Dostali jsme přesně to, co jsme chtěli - a zase to je blbě. Jinak tohle je mnohem víc recenze na postavu Necromancera, než na samotnou hru, to ať se na mě nikdo nezlobí :)  Já rozhodně nejsem v žádným případě hardcore hráč, pro který je tohle dle autora recenze evidentně určený. Hru jsem hrál jako dítě na základní škole, když vyšla. Tenkrát docela dost, ale od tý doby jsem to vlastně nikdy nezapnul, až teď. Možná jsem prostě boomer ze starý školy, kterýmu D3 přišla jako ostuda celý značky a kterej si fakt nepotrpí na přehnaná zjednodušování a ultra rychlou hratelnost na úkor její kvality a náročnosti, ale říct, že legendární systém obtížností, přinášející nezaměnitelnou atmosféru opakovaných průchodů je HORŠÍ, než ta metamfetaminová přepínací nuda z D3, to je skoro na žalobu..:) Tiscali je pro mě místo, na který chodím pro recenze a články vždycky jako první, ale tohle je teda fakt bída... Buď je to absolutní nepochopení podstaty tohodle konkrétního remasteru, nebo hořkost z technickejch problémů v době vydání, který autorovi evidentně ležely v žaludku v době psaní tak moc, že si nezachoval rozumnej odstup. Vlastně ani nechápu výsledný hodnocení 8/10 (s kterým bych de facto i souhlasil) po tom všem, co jsem si přečetl. Opravdu hodně zvláštní recenze. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit