Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě další klon diabla, to tu bylo už mockrát..
    • Jaky klon tohle je Diablo mas to v nazvu :D
      • Sagvan to trefil *2*
  • Tesim se na vsechny hry od blizzardu protoze to je vzdy paradni a bezkonkurecni hra... to same ocekavam od Diabla 3 na ktere se tesim od dvojky :) z videii jde usoudit ze to bude opet bezkonkurecni parada hratelnost vypada bozsky prostredi opet super takze to budou opet beze sne noci vyplitvana dovolena na hru na kterou se tak strasne tesim... :) ted jen doufam ze to vyjde ted na vanoce jak vsichni odhaduji :) kez by musito to vyjit.... chci to agrhhh
  • Ty videa od Blizzu vypadali hezky, ale tak nelidsky pro někoho kdo to ještě neměl v ruce. Videa z bety se mi líběj, že ukazujou pohled hráče co k tomu právě sedl. Už se těšim až to bude doma :D
  • na d3 se tesim, ale kdyz jsem koukal treba na skilly u demonhuntera, tak je jich spousta zkopirovanych nebo hodne podobnych jako skilly huntera ve WoW (pred cata) coz me teda moc nenadchlo
  • kostejnesmrtelny
    Takže na Blizzconu bude release date a do vánoc je to tu :)
  • nechcel by som hrat betu d3, vyzera tu super, super sa to hra a cakam uz len na predobjednavku najvyssej moznej verzie :) cize nejaka zberatelska, mnam uz sa neviem dockat na plnu verziu, buduci rok v lete to ale uz konecne vyjde
  • i smell hater i smell sh*t...nikdo z vas hateru stejne nic neznamena a vase slzicky na diskuzich sou k nicemu...hra vyjde, bude to pecka jako vzdycky a vy si to muzete leda tak stahnout a tise zavidet battlenet
    • kostejnesmrtelny
      Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum.

Když už máme ten cizojazyčnej koutek...
  • Na trojku se moc netěším. Z hlediska stylistiky a classů mne to moc nezaujalo. Dvojka asi zůstane nepřekonaná v žánru Hack and slash ( proč se těmhle hrám říká rpg fakt nevím)

Měl bych otázku: Budou tam luky? Nebo jenom poloautomatický kuše pro toho demon huntera...
    • Ve hře jsou jednoruční, obouruční kuše a luky.
      • Absence luku by mne nenadchla *1*
    • grinderman
      http://en.wikipedia.org/wiki/Hack_and_slash
      • Děkuji četl jsem to.... Pořád Hack and slash považuji za žánr sám pro sebe *4*
  • Takze uz jen sehnat funkcni betu a nebo klic... a pak mne tady dlouho neuvidite ;D Uz aby to bylo
  • xixixao
    "Skeleton King"?????
    • hadám Leoric?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit