Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste ze nejsem v tomhle zebricku. Nikdy se nesnizim k hrani singlu pres internet
  • Samozrejme, tazsie ako D2, preklep
  • Ze vraj diablo 3 je niekolko nasobne tazsie ako D3?

Ty si napraskoch moj? Ked som prvykrat hral za Barbara D2, a nebol som vyexpovany, tak posrate pustne chrobaky boli pre mna problem a musel som ich zabijat po jednom..

V D3 som s barbarom ani raz nezomrel a som tam pomaly ako Rambo, sam proti hordam nepriatelom, keby si hral D2, nikde v zivote by si taku s prepacenim somarinu nepovedal.

A ze vytas D3, lebo v dnesnych casoch zjednodusovania je to nieco ine? Opat si na praskoch, hral si ty niekedy D2, ved cely D3 a skill tree je totalne zjdednodusene a blbuvzdorne D2, aby deti ku koncu neplakali, ze si zle rozhodili skily.

Si zabil, ty odbornik pracujuci v hernej oblasti co nevie ani, co je DRM.
  • Veskoslav
    Furt má MRDa:)To není zlepšení:)
  • Ringwraith
    Bohužel ten případ není ojedinělý.

Já bych radši věřil platícím zákazníkům, kteří tvrdí, že je něco špatně.

Každopádně uvidíme, jak to nakonec dopadne.
  • xixixao
    Jsem zvědav na video recenzi a speciální podcast, jak se redakce co nemohla přičichnout k WoWku postaví k jeho izometrickému "klonu" :)
  • Jo to som cital, ono je podstatne to co som napisal ze ti ludia boli urcite hacknuty davno pred releasom a mnohi ani nevedia ze tam uz davno nejaky trojan maju. Trojan je pri dobrom zabezpeceni tazke nahodit ale ked uz ho tam mas a je dobre schovany tak je tazke ho detekovat preto vacsinou nestaci to zbehnut nakym ESS. Navyse je pekne ze pouziva take a take firewally ale z toho mi nic nemozme vycitat. Co ak ma povolene porty na 23/80 kvoli apachu ci otvorene ine kvoli torrentom atd. Pre trojan nieje problem cez ne tunelovat a tym padom mu ani SW ani HW firewall ziadne exception nevyhodi lebo sa to tvari ako regularny traffic. O tomto sa mozme dohadovat donekonecna, ale momentalne som ochotny viac verit Blizzardu uz len z toho dovodu ze pracujem v oblasti online hier a viem ako to je s usermi ;) I ked su i pripady opacne viz Trion a Rift backdoor ze :)
  • Ringwraith
    Lepší se.
  • Veskoslav
    A co Ubisoft?:-P
  • Trol.diskuzni
    Jo, to je ta má oblíbená diskuze s hardware a software firewallem a authenticatorem navrch. *5*
  • Ringwraith
    A já jako zlou předtuchu.

Ano, Blizzard je mé nové zlo. No, EA je pořád horší.
  • Trol.diskuzni
    Nejsem si jistý, jestli o tom víš, takže raději předesílám:

http://games.tiscali.cz/the-elder-scrolls-online-14917
  • lol seš vedle jako ta jedle, 95% šefové blizzardu, kterí jsou zaroven hlavni dizajneri a vyvojari
  • walltar
    No já sem to myslel jako vtip.....
  • Trol.diskuzni
    Blizzard není zlo... Diablo 3 pravděpodobně není tragická hra, jen kdyby se to nejmenovalo Diablo 3...
  • walltar
    Prosím tě. Tomu bys přece nevěřil takovou fejkovní grafiku udělám taky .... A příště mě řekneš že to bude klon wowka a bude mít podobné mechaniky jak GW2.
  • Veskoslav
    Ano a proto cena datadisku k Sc II má být 999 a původní hra stála 1299. Našel sis nové zlo Blizzard? Nech toho už prosím Tě...
  • Trol.diskuzni
    To je prosím jeden z ofiko screenů ze zbrusu nového TES MMO...
  • Ringwraith
    Třeba ten první pro Diablo 3 bude.

A když se bude prodávat (a on bude), tak potom budou i ostatní.
  • Trol.diskuzni
    Mno, on ten Activision asi ledascos změnil... a změní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit