Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale i battle.net umožňuje offline hraní:)Např. u Sc II, W3:)
  • 100% stabilita je nezarucitelna to kazdy vie a co sa tyka bezpecnosti tak Blizzard hacknuty nebol to ze su ludia debili a maju v pocitacoch rozne trojany zato blizzard nemoze :)
  • Trol.diskuzni
    Až po Skyrimu:

http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711
    http://games.tiscali.cz/recenze/the-elder-scrolls-v-skyrim-recenze-57615
  • walltar
    Sem někde slyšel že každých 18měsíců má být datadisk .... řekl bych že ten první se bude menovat "Heat of the Hell"

A bude stát stejně jak celá původní hra.
  • Dnes sa neda lepsie utratit 60 eur ako za Diablo 3 za tu cenu nic lepsie nikde nedostanes takze splachnute urcite niesu ;)
  • walltar
    Ona to bude taky snad nejvíc diskutovaná hra na tiscali.
  • Já s tebou samozřejmě souhlasím, taky bych byl radši kdyby šlo Diablo hrát offline, s tím by asi souhlasila většina hráčů. Ale jde tu o ty peníze. Kdyby se hry nepirátily, tak by nemusely bejt žádný ochrany. Kdyby byly hry cenově dostupnější (to je na delší povídání, ne všichni mají stejnou kupní sílu), tak by se třeba tolik nepirátilo. Je to takovej začarovanej kruh. Každopádně si Blizzzard/Activision vybrali to PRO SEBE menší zlo..
  • no tak 5% vyvojari a 95% marketing
  • Ringwraith
    To neznamená, že bychom měli držet jen hubu a krok.

Když se ti hra opravdu libí, tak si ji klidně kup. Ale nikdy není od věci Blizzardu napsat email, že nutnost internetového připojení je špatná.
  • Já věřím že kdyby tu byla ta možnost, tak jde Diablo hrát offline. Ale víte jak je to dneska s warezzem, je všude. Těžko jim mít za zlý, že na té hře chtějí vydělat peníze. A že mají nějaký technický problémy, z toho jsou lidi nasraní, o tom žádná, ale taky se to stabilizuje. Ať chceme nebo ne, žijeme v kapitalismu.
  • Mno always online má spíše dva důvody. Kromě toho, že je to poměrně efektivní způsob, jak zajistit, aby se hra tolik nepirátila a naopak nabídla jednodušší hraní s přáteli online, je to hlavně (bod 2) nezbytný způsob ochrany ohledně herních itemů, které by se měli prodávat (i za reálné peníze) na aukcích.

Nepříjemné je to i pro mě, že i když hraji singl, jsem závislí na internetu. Ale nevadí mi to natolik, abych si to nekoupil. Byly horší ochrany.
  • Okaa dobrý brachu. Já nejsem psychopat jako pan Gayrim *2* *1*
  • Ringwraith
    Není nic špatného na změně mechanizmů, když se to lidem líbí.

Není nic špatného na vydělávání peněz.

Je dost špatného na vydělávání peněz zajištěném službou, která hráče omezuje a navíc ani 100% nefunguje.

A pokud jde o mě, tak hru nehatuju a hrál jsem ji. Hatuju praktiky Blizzardu.
  • Trol.diskuzni
    Ty jo, na chvíli jsem si pomyslel něco ve stylu "Takže když si pořídím Diablo 3 na Steamu, tak mi to povalí offline?!"... a pak jsem se zase vrátil do reality. *1*
  • *16* Já vám nevím, Diablo 2 sem hrál dlouhý léta, i dnes si občas dám a Diablo 3 považuju za víc než důstojnýho mladšího bráchu. Pár těch herních mechanismů co se změnilo je jen ku prospěchu řekl bych, ikdyž se to zprvu nezdá. A hatovat tu hru aniž by ji člověk hrál? Prosim? *16* Chyťte se někteří za nos. Kdyby člověk nemusel bejt pořád online tak by z Diabla 3 nešly takový zisky, a o ty jde především. Taky nechodíte do práce jen proto, abyste udělaly někomu radost, ale abyste vydělaly peníze, no ne?
  • Hanzales
    U mně bylo spláchnutí peněz do záchodu za Duke Nukem Forewer, hru jsem nedohrál a těch peněz i lituji, ale u D3 to platí vždy jen když blbnou servery :o)
  • Ber to s nadhledem *3*
  • Kinet1c
    POE je nuda oproti D3, sorry vole ale teraz sa nehorazne mylis, odsudzujes hru len preto aku ma grafiku, o tejto hre vies zial hovno, ja som v nightmare a deju sa tam veci co na normal neobli, tzn eventy a pod, nahodne quest a tak, jednoducho je to zabava, ked som hral POE presiel som to celkom do poslednej obtiaznosti, nie je to tak skvele ako vyzera a ani grafika nie je az tak extra ako si myslis ze to vyzera z obrazkov ked si to hral, tak nevidis dobre, osobne sa my D3 paci cim viac to hram, ta grafika mozno z pociatku irituje potvrdzujem, srala aj mna, ale ako to hras dlhsie a dlhsie, vsimas si ze to az tak strasne nie je, jednoducho z lokacii, ciha atmosfera a aj napriek farebnosti, ktora tam ani tak nie je, jednoducho ty aj ostatny tebe podobny si predstavujete svet ciernobielo ci neviem, pretoze ono fakt ked sa pozries z okna, svet nie je ani cierny ani biely, on je farebny az az, aj ked vojdes do nejakeho vchodu v dome, jaskyne, ci pivnice, mas rozlicne odtiene tej ci onej farby rozlicne odtiene sede, tmave tiene v rohoch kde svetlo nedosvieti a pod, jednoducho, ani horror nepozeras ciernobielo ale pekne farebne a krvavo (v tom ktorom filme), tak je to aj tu v D3, ja ta skratka nechapem, tak nemat rrad tuto hru, pre blbe malickost ako identify scroll ci town portal, KOHO To trapy, mne to len ulahcuje celu situaciu, prachy neminas na scrolly a healing minas ich na upgrade stashu, ci upgrade blacksmith ci jewelcraftu, skratka je na co minat prachy, hlavne zo zaciatku, takze peniaze je na co pouzit, a tie scrolly nie su vobec dolezite, PRECO si to neskusis, ked si to skusal aj napriek tomu ta to neviem uspokojit, tak je my ta luto, fakt nevies o co prichadzas, mne to pripada, ze ty podla tej prvej polovici prveho aktu posudzujes celu hru a tak aj ostatny, ta hra nie je taka a preto ju kupuje coraz viac ludi, lebo sa dozvedeli od svojich kamaratov znamych, ze hra je lepsia cim dalej to hras tym viac, mam 2 desiatky rokov v hrani hier a viem jedno, ked je hra na p*cu tak hra je na p*cu, jednoducho hry hram iba tie ktore maju nieco do seba, ktore nemaju ani nekupujem ani sa o ne nezaujimam, FIFA, NHL a pod napr. niektore akcne rubacky, jednoducho, ked ma hra neoslovy tak na nu kaslem, aj u Diabla to bolo najprv to ako u teba, co to za grafika, ako to vyzera a tak, ptoom bola mozno bety, stale som nebol presvedceny ale riskol som akupil a nelutujem aj napriek problemom pri starte, mozes iba lutovat, pretoze toto je pravy nastupca D3 hovor si co chces
  • PreidaQ
    A DRM zdarma pro všechny!
  • Nie, používame ochranný patch.
    Zapínam ho len keď výjde nejaký update a do neofico patchu hrám offline.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit