Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je dle Activision nejrychleji prodávaná PC hra
23.5.2012 | Petr Poláček
176 příspěvků
-
Nie, my náckovia nehulíme, a ty čo tu otravuješ? Máš hrať tú uber komerčnú rúbanicu, nie?
-
Hulíš často? Měl by si s tím přestat.
-
O Path of Exile jsem slyšel už vcelku dávno, ale nikdy jsem se nedokopal k tomu se na to podívat... A ano, mám v tom jasno = D3 mělo vypadat jako Path of Exile. Vypadat, o to tu kráčí.
-
Ja im len doprajem dalsie utoky hackerov - nech si uziju co si navarili ...
-
To Calwin: Rád bych se mýlil s tebou, přesto to tak na mě z těch dvou diskuzí opravdu působí...
-
No, v tomhle případě je to ještě větěší Pain. Pokud by jim to bezchybně šlapalo dejme tomu i 5 dní po vydání, tak snad i dejme tomu, ale ještě dnes to docela laguje a na ty těžší obtížnosti s postavou zaměřenou na sílu útoku a obranost to znamená smrt častěji, než je zdrávo :/
-
Ani jednu z těch her jsi nehrál, o path of exile jsi slyšel poprvý dneska, ale hlavně že máš jasno...
-
vekoslava si ani nevsimej ten jeste nehral D3 a povazuje to za nej hru destileti a kazdy negativni (hate ci ne) odsuzuje a kritizuje jak si to dovolime psat protoze je to blizzard a ten i je prece heni buh ne? kdyby to udelalo EA nebo kdokoliv jinej je tu hate jak nasranej :D ale ze to je blizz tak se stvori kvuli tomu i novej kult
-
3 miliardy korun za par dnu, slušný výdelek, zajimal by me jake byli naklady.
-
Activision zarobil a ja som vyhral, že som nekúpil, šťastný kupujúci sa môžu prihlásiť aj sem: http://www.bis.cz/
-
Najviac ma bavi to ze vsetci im na tu DRM pizdaju ale aj napriek tomu im to kupuje co raz viac ludi ... Cim viac ludi im zozerie tu korporacnu blbost tim viac ich len ustime ze sme ochotni a dost vymleti aby sme im zozrali dalsie hovädiny.... CO BUDE DALSIE ? Nejaky offline kluc ktory bude obchadzat online DRM za dalsi priplatok od vyrobcu ? Alebo nam hru rovno rozporcuju na kusy a budu nam ich predavat hned 3-4X za odomknutie dalsieho obsahu na disku ... Alebo podmienka kupenia nejakej special edicie len k odomknutiu offline hry ...Prihliadnuc od toho ze WoW uz nieje ta ista dojna kravicka co bola tak sa ani nedivim ze im to kupilo tolko ludi, dost ex-spoluhracov opustilo WoW kvoli Diablu a ani sa neplanuju vratit - ja som to sekol s Blizzardom uz dva roky dozadu len aby som nemal viac bolesti hlavy ...
-
Tak hlavně je na tom blbé, že ani Blizzard nedokázal zajistit 100% funkčnost svých serverů a jejich bezpečnost.
Co pak někteří ostatní? -
Vždyť jsi to slyšel před chvílí v podcastu: Každý má přece stabilní a rychlé připojení...
-
Pokud by tam byla možnost volby mezi "human" a "american" mode, pak možná taktéž...
-
Připojím se, mám radost díky hře samotné, ale zárověň také obavy ohledně této DRM, která se zdá jen tak nechce vzdát se... Za 10 let, až bude mít net tolik lidí, jako dneska mobil, asi to bude standard, ale v dnešní době, kdy ne každý má stabilní připojení je to pořád neskutečná otrava a jednoduše omezení.
-
Ok by bylo, kdyby vydali "Diablo 3: No Bullshit Edition".
Představoval bych si to jako pouze singleplayer verzi s cenou řekněme max. 30 americkejch vočí. Samozřejmě bez nutnosti být online a bez RMAH.
Asi bych pak o ní i uvažoval. -
Jestli to lovískují americké či asijské děti, je tak nějak v praxi jedno... Důležité je, že tohle není D3, jak by mělo správně vypadat. -> Path of Exile
-
Omlouvám se. Dobrá, budu tedy používat "nutnost konstantního internetového připojení, která funguje i jako DRM".
Stále však nechápu, jak to souvisí s dávnými recenzemi Diabla 2.
Asi jsi ale prostě jen měl touhu najít na mém textu nějakou chybu. Povedlo se. Uznávám a už se jí vyvaruju. V podstatě ti děkuji, že jsi mě na ní upozornil. -
co se s tebou posledni dobu stalo? musim s tebou se skoro se vsim souhlasit :D a mas furt same pluska
-
Doporučuji si zjistit šašku, které servry jsou nejvíce zatížené. A poradím, americké to nejsou.