Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
*1* komedie.
-
Budu stručnej a řeknu to jednoduše. S Diablem 3 jsem včera skončil ve třetím aktu protože je to nuda.
-
-
Proč ti to nevěřím:) Pochybuji, že vyplázneš za hru 1099-1499 a nedohraješ ji:)
-
-
Já za SWTOR také vyplázl plnou částku včetně měsíčního předplatného, hru jsem ukončil po třiceti úrovních, nedohrál jsem ji a ani se k ní nevrátil, naprostá ztráta času, s Diablem III je to stejná analogie, nebudu přeci chtít dohrát hru jen kvůli tomu, že jsem za ni zaplatil, pokud mě nebaví a považuji čas při jejím hraní strávený za zbytný.
-
-
Já jsem právě nad SW TOR uvažoval, teď je docela za příznivou cenu. Ale Diablo III mě čaká na poličce a mám starostí až nad hlavu. Takže nuda?
-
-
No pokud jsi skalní fanoušek SW, ještě stále nejsi znuděn herními mechanismi MMORPG současné podoby WoW, nevadí ti krapet neodladěný PVP systém, či dlouhatánské často navzájem ne příliš související dialogy, točíčí se často kolem pro hlavní příběhovou osu nepodstatných záležitostí, nudit se nebudeš.
-
-
Řekl bych to trochu jinak. Pokud ti nevadí WoW, zkus si SWTOR. Je to v podstatě to samé, akorát nedodělané, zabugované a otravné dlouhými rozhovory, které se liší jen v tom, že ti je zadává někdo jiný. Příběh postavy po pár questech začne být nudný a stále budeš dělat to samé... zabíjet zloduchy, zabíjet zloduchy a zabíjet zloduchy.
-
-
-
-
tech penez je mi opravdu líto, na druhou stranu se k tomu možná pozdeji vrátím. Nemoh jsem dopredu vedet ze me to nebude bavit, protože beta me bavila. ted jsem si koupil anno 2070
-
-
Koupil sis Anno s Mrdem, který blbne častěji než je víkend? Tak to přeji hodně štěstí:)
-
-
koupil jsem to pres steam takže to by mela byt zaruka ze to pojede
-
-
Koupení něčeho přes Steam není záruka. MRD je ochrana Ubisoftu, nikoliv Steamu. On je pouze zprostředkovatel prodeje.
-
-
A kde je v tom rozdíl oproti D3? :-)
-
-
Mě se nikdy nestalo např. u Sc II, že bych ji nemohl spustit z důvodů přihlašování online, vždy mi týden dopředu hlásili, kdy je údržba a vždy ji dodrželi. Tohle Ubisoft nikdy nedělá, navíc omezuje uživatele, že hru lze nahrát na omezený počet pc, Sc II nikoliv. Diablo III zatím nemůžu soudit. Ale pokud si někdo stěžuje na Diablo III a pak si koupí Anno s Mrdem, tak je to poněkud divné:)
-
-
-
-
-
-
To je neuvěřitelné! Takže lidem co mají počítač prolezlý viry někdo ukradl účet? *15*
-
-
Jak nečekané, že? :D
-
Tak když jsou lidi schopni se divit, že když volají na erotické linky, že namají klasickou tarifikaci, tak co se divíš:-D
-
-
No asi 3krát se mi tupci snažili ukrást účet v Sc II. Přijde vždy mail, který se tváří jako od Blizzardu a píše si o heslo a přihlašovací údaje (což mail mají). Za více než rok jsem se s tím setkal 3krát. Kamarád u WoW za ta léta, co to hrál napočítal 189 pokusu o ukradení či vykradení účtu.
-
-
Pokud někdo naletí na takový e-mail je blb.
-
tak na phishing naleti jenom uplny pocitacovy negramota.
-
-
Divil by ses, ale třeba v jiné MMO 4Story (asi největší česky mluvicí komunita MMO u nás) se toto stávalo často. Dokonce ve zprávách ve hře, kdy všichni GM a TGM jasně upozorňovali, že veškeré věcí se řeší přec ticket system nebo po domluvě přes Skype či ICQ, tak se přesto našli lidé, co poslali své heslo a ID, posílali předměty atd. Bohužel důvěřivých "hlupáků" jsou desítky v každé hře.
-
-
takze potvrzujes muj nazor :).
-
-
V podstatě ano:)
-
-
-
-
-
jeste ze se to nestalo EA. to by to snad i hraci brali jako negativum *8*
-
Clanek nezminuje zasadni vec, ktera se v souvislosti s celou veci objevila a to, ze haclkovani uctu muze a nejspis take souvisi s hranim public her.. viz.
"Reports have been coming in that hackers are able to get session IDs from public games and access your accounts via this method. This means even if you have an authenticator, you may not be safe. Blizzard will be posting with an update on the issues as soon as they can. Until then, try to avoid public games, just in case." -
-
Pokud máš authenticator tak můžeš být klidný. Už se dost lidí pokoušelo prolomit takovou ochranu a nepřišli na to. Věřím tomu, že 90% hacknutých lidí naletěla na e-maily nemá nemá zabezpečené PC.
-
-
Uvidime, pokud ti nekdo ale dokaze ziskat pristup k overenymu uctu.. napr. teda pres session ID z public game.. tak ti authenticator nepomuze..
-
-
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149619846#1
-
-
Jojo, dik za link.. to uz se mi nechtelo hledat..
Kazdopadne kdo hral vcera a vsiml si, tak behem vcerejska jsem dostaval achivementy z nedele (ty ktere jsem uz jednou dostal).. tzn. byl nejspis nejaky "rollback" ale krome exp, itemu, goldu.. takze v nedeli se rozhodne "neco" stalo.. a mnoho lidi spekuluje, ze prave nedelni cca 6h downtime EU serveru souvisel s odhalenim nejakyho bezpecnostniho problemu..
-
-
-
nadhera, singleplayerovemu hraci zcizi ucet s jeho postavou v singleplayerove hre :).
-
-
mas tam chybu ... Diablo 3 neni singleplayerova hra
-
-
Říká Vám něco pojem "sarkasmus"?
-
-
Pokud by se Blizzard držel stejného obchodního modelu jako v případě Diablo II: LoD, hra by dosahovala daleko vyšších kvalit, oficiální podpora hratelnosti by byla časově neomezená, herní servery a náklady na provoz s nimi spojené by neexistovaly, ale celkový obrat z prodeje by byl o dost nižší.
-
-
Už jdi s těma pindama do háje.
-
co bych nejradsi? oddelene postavy pro offline + lan a online. klidne s obrovskym warningem...bohuzel to ale blizzard cilene nechce.
-
-
Přesně tak, to ale Blizzard cíleně nechce, chtít nebude a ze své současné pozice už ani nikdy prosazovat nebude, nerad by totiž připravil své investory o potenciální zisk.
-
-
-
-
*1* *1* Já se bavím...
-
Tak jestli měli autorizátory, tak to musel být cílený útok...
Blizzard už několikrát říkal, že autorizátor nejde napodobit, takže jeho signál musí buď někdo odchytávat (u fyzického jednoduchá záležitost, u mobilu pak taky, pokud máte root, nebo jailbrake bez zabezpečení)
Druhá možnost pak je, pokud někdo zná váš serial na autorizátoru, může si vytvořit svůj vlastní, který bude mít stejné kódy. (Autorizátor je offline, fyzický se jen někdy se připojuje na net přes radiostanice na synchronizaci. Mobilní přes WiFi) -
-
Ta věc v závorce je blbost. Nikdy se nesynchronizuje. Měl jsem authenticator na mobilu asi dva měsíce a nikdy se mi nestalo, že by synchronizoval.
-
-
Nemusi se synchronizovat, ale da se to. Je to kvuli malym zmenam, ktere muzou nastat - nekdy se mi stane, ze se mi to posune treba o vterinu, a nez napisu kod, tak na serveru je novy, ale v mobilu mam furt stary.
-
-
Suma sumárum - zahraji si znovu Diablo II: Lord of Destruction.
-
-
Multiplayer jako výhoda v RPG bez možnosti volby singleplayeru? Ale kdepak, Diablo II zůstává neporaženo.
-
-
To nám ukáže Torchlight 2 brzo, pokud dokážeš překousnout vizuální pojetí :-)
-
-
S radostí, pokud si zachová kvality původních herních mechanik a možností, vizuální stránka není na překážku.
-
-
Jako, řekl bych že zachová. Já jsem teď hrál betu, a základ mi přijde stejný. Taky je to od stejných lidí. :-) Ale ukáže čas. Já do toho půjdu, za 350kč není co řešit...
-
-
Už se na nejnovější výtvor původního Blizzard North těším.
-
-
-
-