-
myslím, že kdyby hateři nepsali ty zbytečné komentáře u každého článku s D3, tak by ten počet komentů byl o hodně menší
-
-
Kdyby se nekritičtí blizzdroni nepod*lali z každé zmíňky o tom, že by ta hra mohla mít nějaká negativa, tak skutečně byl. *5*
-
-
Trolle, proč pořád spammuje s tím Vávrou? Dej už pokoj, kdo to má po tobě uklízet?
-
-
Jestli myslíš, toho neregistrovanýho "trolla", tak myslím, že je v tom náš "Gayrim" tentokrát nevinně. *3*
-
-
A ten někdo tě dokonce označil za kokodáka. *8*
-
-
hmm za Lukáše Grygara se už i vydávají jeho fandové :D
-
-
-
No a kdyby fanboyové nebrečeli, tak taky.
-
-
no prostě vyfailovaný výtvor Blizzardu, kdo by to byl čekal? ehmm, třeba já, pár let starej Titan Quest >>>> D3 a nemusím být ani online
-
-
Vojín d@rkwolf, čo si predstavujete pod takým slovom "vyfailovaný"?
-
-
Ty hry dnes stojí za úplné ho\/no, deset let zpátky, to byla kvalita, herní úpadek nastal po roce 2007, Cryengine 3 na konozoloidní sr/\čky je horší než Cryengine 1, GPU a HW desktopu hravě zvládá 4 TFlops, ale ti z|\/|rdi stejně budou dál dělat hry ne UE4, které nezvládne více než 1 TFlops
-
-
Nejlepsi hry byly minuly tyden a nejlepsi hry v cele historii byly minulou stredu, to byl den! Dneska uz to stoji vsechno za ho*no.
-
-
*1* *1*
-
-
aniž bych tě chtěl urazit, odhaduji, že rokem tvého narození bude cca 1992. Mohl bys mi to potvrdit? Mám hypotézu...
-
-
Bohužel, su staré cyp. 1981.
-
-
hypotéza v kelu *1*
-
-
-
Dva, CryEngine 2, CryEngine 1 je ten, co poháněl Far Cry. Ten už je přeci jen postarší, to je generace ID Tech 4(Doom 3), Source a Unreal Engine 2.5 možná 3 nevím s těma se to vleče na dlouhý lokte
-
-
Diablo 3 dalo do slovníku zkratek název MORPG.
Prostě hnus. -
-
Patetický hnus.
-
-
Diablito III je hrozná hra, jak nablito v kanálu, k tomu to má blízko, aukce je krokem do hnoje a potenciálem pro zisk hru ničících investorů typu Žida Kotticka. Blizzard North uměl dělat hry a ten zblitek, co zblil Torchlight je také velmi kvalitní. To, co je dnes v Bliezzardu stojí za ho\/no.
-
-
Zřejmě tu máme skokana měsíce *3*
-
-
Nechápu k čemu je nám dobrý být neustále připojen k Battlnetu.aby mi kvůli přeplnění se mi sekal singlplayer?Aby si tam mohli jedinci vkládat svoje reklamy a spamy? Proč kvůli 3mb musí být odstávka 6 hodin? Včera jsem dostal ban za to že měli podezření na podivné chování s mým účtem ( měl jsem trojana ) a musel jsem si změnit heslo k účtu. A kde jsem ho asi tak nejspíš chytnul? V Diablu kde každých 10 vteřin tak skáče spam.Slogan co říká že s Diablem přichází peklo je pravdivý, ale jen s těmi problémy co přinesl. Díky Blizzard
-
-
kdybys nebyl deb*l a neklikal na kazdej spam link co tam lita tak si do kompu nic nenatahnes
-
-
na nic jsem neklikal tak blbej nejsem. Naproti tomu se zasměju já tobě až ti blizzard pošle to samí *3*
-
-
Přesně tak, ale američani jim to jak vidno žerou i s navyjákem.
-
-
urcite u toho i hodne vyjou
-
-
-
Já to říkal!
-
A D3 neni instancovany cash'n'slash MMO?
-
-
Samozřejmě že je.
-
To rozhodně je - tohle už jsem zde taktéž psal. *3*
-
-
Tak mi prosím ještě jednou vysvětli, co z Diablo 3 dělá MASSIVE MULTIPLAYER ...
-
-
Mozna to, ze vsichni jsou na jednom serveru, muzou se volne seskupovat do part a protoze se ve svojem svete naraz vsichni nepotkaji, tak je instancovany. Mozna je to massive multiplayer taky proto, ze 100% lidi je v MP modu, kdyz tam zadny jiny neni.
-
-
Jo ono to běží na jednom serveru? To mají půjčené někde z NASA, ne? A třeba v BF3 se nemůžeme seskupovat? Proč pak Massive Multiplayer není i to BF3, když jsou všichni (no, možná ten SP ještě někdo hraje, tak řeknemě 99%) v MP? A rozdíl mezi multiplayerem a online hrou ti asi taky nic neříká? Já to D3 můžu prolézt od začátku do konce a nikdy na co-op, což někdo nazývá multiplayerem, nešáhnu.
Možná než tvrdit hovadiny a vymýšlet si co to "MMO" znamená by bylo lepší si to nejdříve zjistit? Je to prachsprosté Online RPG s možností co-op? -
-
Mas pravdu, tahal jsem to z paty. Ale libi se mi to "Možná než tvrdit hovadiny" a tvoje reakce na "jeden server".
Takze nez budes priste reagovat, zjisti si co znamena "jeden server" a "jeden server", nemam rad lidi, kteri po nekom neco chcou a sami delaj opak. *7*
-
-
-
já bych spíš řek massive Massive Coop
-
-
4 lidi jsou massive... jo, super...
-
-
-
-
-
Podle mě přirozené... začali dělat na WOW a WOD a časem si uvědomili, že WOW má větší potenciál, nebo jim to začlo dělat jinou neplechu. Uvědomte si, že to je 10-12 let stará historie, nějaké plky o Titanu, nebo o dalších věcech, asi nejsou zrovna na místě.
Jinak, po vlastních zkušenostech s betou D3 a s betou PoE, musím říct, že i PoE má něco do sebe - návyková a zábavná hra s perfektní grafikou a několika zajímavými nápady a krkolomným ovládáním (ale zároveň je pořád dlouho před dokončením). -
Tak tím by se ledacos vysvětlovalo. Prostě Diablo 3 je k poměru s D1 a 2 stejně jako WoW k Warcraftu 1,2 a 3. Jen si mohli dát tu práci a nazvat hru World of Diablo a všichni by byli spokojení. *15*
-
-
Přesně tak - měli to nazvat World of Diablo, jak už jsem zde také psal... Ale prohlašovat tu Wowkařskou sr*čku za Diablo, je fakt hnus.
-
-
Proč by měl být WoW sračka?
-
-
Ta hra vypadá jako WoWko (engine je v víceménně ten stejný). Je zjednodušená, aby to mohli hrát hráči WoW. Obsahuje auction house. ...
-
-
"Každé MMORPG je podle mě hnůj..." Jistě, pokud člověk hraje MMO tím stylem, že musí mít high end výbavu, tak pak je to otrava. Já ovšem hraju MMO - Age of Conan, LOTRO - stylem projetí si herní obsahu s různými postavami, vnořením se do příběhu (čtu kdejakou ptákovinu) a tu a tam si proběhnu dung s tím, že je mi fuk, jestli mi spadne nějaký item.
Podle mě je největším neštěstím MMORPG honba za výbavou. To pak člověk musí běhat neustále instance a dělat věci, které ho nebaví. To je o ničem. -
Ale já se neptal na Diablo, ale na WoW :) proč si myslíš, že je to sra*ka...
-
-
No já jsem před několika lety WoW zkusil a zůstal jsem u něj. Já už zase nemám sílu si pořizovat další MMO, protože pokud si chci zahrát s tisíci lidmi ať to jsou arény nebo raidy, tak WoW už je v tomto SKORO dokonalý co se týče chyb. Graficky se mi to líbí nemám proti tomu problém. Prostě ty MMO jsou na jedno brdo :) někomu sedne tamto jinému zase to a o tom to je.
-
Každé MMORPG je podle mě hnůj založený na repetitivním vykonávání tří činností bez nějakého většího účelu, jehož zábava spočívá jen v kooperaci s jinými hráči - to pro mě prostě není HRA. Nebo bys snad hrál MMO hru, kdyby náhodou všichni hráči kolem tebe zmizeli a byl bys tam jen ty?
Výjimku tvoří třeba Guild wars, kde člověk mohl jet svoji příběhovou linku zcela sám a ostatní hráče přizvat pro oživení... To se mi líbí.
WoWko vypadá příšerně, nelíbí se mi ten až disneyovský svět, který prohlašují za "mature fantasy world"... Neměl jsem sílu to hrát dost dlouho na to, abych tu hru mohl do detailu poznat, ale co dokáže WoW, si můžu užít v každé jiné onlineovce. Klikat ikonky, klikat ikonky, klikat ikonky...
-
-
-
-
-
ahoj, rad ta opat vidim
-
nebo World of Error 37
-