Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dneska patch 1.03, ale maintanence 10 hodin ? co to do p... je ? i BF3 ma maintanence vetsinou 1-2 hodky. humus.
  • tak jsem si schvalne ty screeny nasel HUMUS
  • MrSanta
    Vojín d@rkwolf, čo si predstavujete pod takým slovom "vyfailovaný"?
  • :-D to je zas článek, přečtěte si preview na Diablo II a zjistíte, že MMORPG mělo být už to. (stejně jako Neverwinternights)
  • pozivejte energy armor - runu force armor , maximalni dmg ktere budete moct dostat bude 35% vasich plnejch zivotu , dost se zvysi sance na preziti :)
  • nak tak, sem v 3 aktu s vizzardou na hell mam pres 30k hp 7,7k dmg a muzu rict ze u nekterych elitek sem malem rozbil klavesnici :D pry jednoduche sem zvedavy na inferno to bude konec
  • Tady vidíš, kdo se pohybuje na fórech. Popírání reality je příznakem fanatismu.
  • 2 prudislav:
    "bo mi aspoň přišlo že loot je našvindlován tak aby byla aukce téměř nutnost"

BINGO!
  • Hledání min je server-side hra s obchodováním mezi hráči?
  • sankuri
    To splnuje i hledani min..
  • na nic jsem neklikal tak blbej nejsem. Naproti tomu se zasměju já tobě až ti blizzard pošle to samí *3*
  • pěkně to píšeš kohoute *3*
  • Třeba pracuje na epickém trollpostu.
  • Ty jo kde je ten pi*us troll.diskuzni clanek o diablu a on jeste nepostnul zadny svuj vyblitek zajimave :-)
  • Je tu teda dosť ľudí, pre ktorých je hra 4 hráčov naraz "massive multiplayer." To by ma zaujímalo, čo by si asi pomysleli pri nejakej 1000v1000 bitke v 0.0 v eve online. To musí byť ubermassive. *15*
  • Přesně takhle jsem se cítil, dokud jsem nestrčil frňák do aktu 1 na hell. S lvl 55 a lvl 42 equipem mě tam sundávaly početné skupinky Shielded/molten/fast. Rozdíl mezi obtížností Nightmare a hell je opravdu propastný. Tedy v případě, že nemáte opravdu našláplou výbavu, což já rozhodně neměl a ani nemám... se svojí sorskou s 19 500 životy mě champion pack dá na jednu ránu i skrz Diamond skill s runou, která absorbuje dvakrát tolik dmg. Opravdu si připadám, jako když hraji na Inferno a ne na hell.... Posuzovat hru z hlediska úrovně nightmare mi příjde přinejmenším úsměvné.-)
  • prudislav
    no jelikož největší nebezpečí pro moje HC postavy byl LAG tak šlo D3 o dům dál
  • Podle mě D3 splňuje všechny kritéria "instancovaného MMO"
  • sry, pomýlil som sa, trošku narýchlo som písal, je na Hell. Ale mám aj demon huntera lvl 27 v druhom akte normal a to som nerobil nič extra. S tým barbarom padá všetko na jeden dva seky, takže hra je ako keby som hral s cheatmi a je to fakt nuda.
  • Toto nebude k teme. Nehnevajte sa ludia. ale mam otazku. Preco preboha sa tu spravate ako 5 rocne decko. Vas citat je des a hroza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit