Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hc se vetsinou hraje tak, ze 60 uz das na NM je to od dost bezpecnejsi :D
  • No teda uplne ti neverim, lvl 60 na nightmare? Nepopletl jsi trochu ty obtížnosti? Lvl 60 je tak act 4 na obtiznost hell.
  • taky, zatim jsem jen na zacatku odehrany asi 3 hodiny a zacinam se trochu nudit je to desne repetetivni, snad tam casem pribudou nejake herni prvky... doufam, ale narozdil od ostatnich tady se mi grafika celkem libi...snad se ten pribeh nekam rozvine a zamota:)
  • škoda, mohlo to byť MMORPG. Ušetril by som peniaze za nedorobok a zjednodušenú kravinku pre krpcov. Diablo 3 ma žiaľ nebaví tak, ako som očakával a kým ma niekto obviní, že som ho skoro nehral, mám lvl 60 barbara na nightmare a pár ďalších postáv na o čosi nižších leveloch. Dúfam, že Torchlight 2 bude väčšia zábava, už je predobjednané.
  • Protoze Gerald aka zaklinac je jeden. A ty hrajes za neho. Tam by mi to moc nevadilo.
    Ale v hrach typu D, Torch, atd. (Podle me) nehrajes za konkretniho hrdinu se jmenem, ale za jednoho z mnoha hrdinu urcite tridy (barbar, atd.) takze nevidim duvod proc bych ho nemohl mit trochu jinyho. Nikdy to neni ta sama osoba, a vetsinou se v MP muzou potkat. Dva Geraldi se moc nepotkaj.
  • torchlight sice není žádná herní spása ale poctivá hra Diablo3 je poctivej výjeb
  • ja měl taky pocit že v D3 vubec nepadají itemy aby sis je musel kupovat v aukci což je dost podstatnej oser
  • Na ne tu se da jeste dohledat par obrazku z puvodniho D3 od Diablo North, skoda ze ten projekt nevysel. Libil se mi vic nez finalni D3 *9*
  • Kr.Pa
    s AA to nemá nic společného, je to nová grafická vlna, pripomínající pohádkové, neagresivní tvary, překrucující skutečnost
    stačí si srovnat jednotky u SC1 a SC2 nebo RA2 a RA3
    http://images.wikia.com/starcraft/images/e/e7/Battlecruiser_SC1_Game1.jpg VS http://files.starcraft-2.webnode.cz/200000147-1cbda1dde9/Battlecruiser.jpg
    http://i2.photobucket.com/albums/y6/genobreaker_exile/tesla%20general/apoc.png VS http://i80.photobucket.com/albums/j198/sebtiger/Untitled-5-1.jpg
  • Kinet1c
    fnuk fnuk fnuk, neplac a radsej si to zahraj vole, nevies co hovoris a stale meles
  • SnakePlisken
    Přesně tak, to bylo na RockStara. Tvůj post se mi naopak příliš nezamlouvá. ;)
  • velka skoda diablo mmo by mohla byt parada :) loot me na wowku opravdu hodne vadi. predem vite co z ktereho bosse muze vypadnout.....byla by daleko vetsi zabava kdyby nejaky super predmet mohl ziskat clovicek, ktery si dela nekde daily questy a najednou mu vypadne item hc kvality :) a hc hrac by se mohl zavisti p***** :D nebo cekat par tydnu nez mu podobny item padne v raidu
  • Kinet1c
    hram, ale uz zacinam lutovat, je to take vselijake ta hra, nejak ja neviem no, skratka v tej hre su veci, ktore sa mohli vyriesit inak a bavilo by to asi rovnako takto je to kus frustracia, napr. prve tri ci styri postavy, su stebou len urcity cas, potom ci uz ces ci ne, by si mal prestupit na ine postavy, tzn musis ist recruitment manager a vybrat si nove postavy co mozu ist rank 10, tzn do lvl 10, davas im boostre do skillov tzn vecsi dmg viac liecenia a pod, dalej implantaty, v podstate nutnost neskor, hram to hram, ale ja ti neviem, skratka, si tych tvojich hrdinov musis najimat, dalej nemozes zomriet viac ako trikrat, lebo mozes kupovat ci verbovat novu postavu, na druhej strane klady by boli, fakt pekna grafika, lezenie po mape pri cestovani, a aj vyriesene suboje, dalej craft, zbrane a plynulost grafiky aj na mojom starsom kompe, dalej este k minusom by som pridal uplne retardne hlasky tych tvojich postav, ktore zo zaciatku su zabavne ale neskor otravne, zatial som ich nevypol, ked sa vobec daju, ale asi sa ktomu odhodlam, ale je to kvalitny indie titul a si myslim, ze tych 15e to stoji za hriech, hlavne ked ti nezalezi na urcitom citovom vztahu k tvojim postavam, tzn myslim tym, ze si postavy v inych RPG, BG, Skyrim, Diablo a pod, vymenoval som tri rozlicne RPG, tak si tu postavy vymakavas, hickas si ich aby mali co mozna najlepsiu vybavu, prip. kuzla ci skilly, co najeffektivnejsie aby zaberali v bitkach a pod, tuto je to akosi jedno, skratka, kazda postava ktoru si najmes toho isteho povolania ma ten isty hlas a tie iste stupidne hlasky, dookola, ale kedze som to uz kupil, cesty spet niet, skusim dohrat a uvidim na konci ci to stalo za to pre mna kupovat, pre teba to mozno bude stat za to, neviem na co mas naladu, ci RPG alebo RPG kus strategickeho nadychu, myslim tym to, ze vlastne ty si tu hlavny hrdina, ktory ovlada troch zo styroch svojich vojakov, no nic snad ti to stacilo. Dalej by som vyzdvihol, ze hra sa stale vyvija a budu prirastat nove lokacie, veci a mozno aj ine moznosti toho ako sa tostat na vyssie hodnosti ako len nakupenim novych ludi.
  • Nj na Diable III sa da zarobit prachooooov..viva Blizzaaaaaard GJ
  • KronosDeret
    Obviously obvious... Minecraft :) Kam se hrabe meditace.
  • RockStar
    Tak si přečti mojí čtenářskou recenzi:))) Taky mu dávám 8/10, jsou tam jiné problémy než se tady stále dokola řeší.
  • prudislav
    přesně jak říká Robotron3, k čemu dopr.. potřebuju bejt pro singl online když mě ty jejich psuedosocialni funkce, aukce ani coop nazajíma!!! Řekni mi jeden přínos, kterej to pro mě má. Já teda na žádnej nepřišel

D3 jsem si koupil , dohrál na Nightmare a když mi kvůli lagu exla třetí HC postava tak hra letěla rychle pryč. A aukce ve stylu v jakym jsou implementovaný v diablu jsou taky hnus - bo mi aspoň přišlo že loot je našvindlován tak aby byla aukce téměř nutnost
  • RockStar
    Nebaví mě prohrávat ani v PUB hrách:)
    Jasný v pro hrách je pauza hned, ale v pubu se na tebe každej vykašle:)
  • v čem je d/c v dotě horší v nějaký pub game?
  • RockStar
    d/c ve WoW v raidu je mnohem horší věc. d/c v dotě je taky mnohem horší věc. Jasný zase budu mít na hlavě "ale tohle je přece single player hra".... Ale i kdyby ti vypadl proud tak což. Dáš si to znova:) O nic si nepřišel jen i mizerných 10 minut času:) Joo kdyby to byla HC postava:) Tak by to pak bylo asi na flašku:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit