Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nabízí začátek hry zdarma k zahrání
15.8.2012 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
za tyden patch 1.04, velke zmeny v buildech, viz ofiko stranka, + buff legendary. Jo hraci se zase jen povalej zpet...
-
Hraju Diablo 3 a budu hrát Diablo 3. Denně. Je to nejlepší hra za posledních 10 let (od Diabla2)
-
-
Rika se ze kazdej ma co si zaslouzi. *15*
-
-
nic lepsiho nez d3 neexituje trotle *15* *15* *15*
-
-
Taky hraju diablo a urcite ho hrat neprestanu
-
Souhlasím, také hraju D3 a budu ho hrát. Baví mě to, je to konečně hra, u které vydržím mnoho let.
-
-
takže dnes se demu říká free to play... No jo. Kde jsou ty časy CDéček plných demoverzí, kdy je člověk hrál pořád dokola a dokola, protože plná hra byla moc drahá, nebo nebyla k sehnání a nebo to demo bylo tak obsáhlé, že to mnohdy i stačilo:-)
-
Co je na tom free to play?
Jak to může někdo nazývat "vlastně celou hrou"?
Ze hry je k dispozici jedna dvanáctina příběhu, na 13. levlu tak desetina abilit, nefunkční aukce, polofunkční coop.
Je to čistě demo, kde se uchová postava do zakoupené hry. -
-
Musím říct, že neschopnost porozumět psanému textu do té míry, že se ze souvětí vezme jeho třetina a následně se z toho něco usuzuje je obdivuhodná! :)))
"Princip je jednoduchý, když se zalogujete na svůh Battle.net účet, už byste měli mezi svými hrami mít Diablo III Started Edition, což je vlastně celá hra, (!!)ovšem do limitu třináctého levelu a bosse Skeleton Kinga v prvním aktu(!!)." -
-
To je asi jako napsat "Koupil jsem si novou klávesnici, což je vlastně celý počítač, akorát tomu chybí monitor, základní deska, procesor atd.", nebo "Celý týden jsem tvrdě pracoval, ovšem kromě středy, čtvrku, pátku, soboty a neděle."
v celku jsou opravdu obě souvětí správné
moje otázka však tento celek nezpochybňuje
ptám se, jak to můžeš nazývat "vlastně celou hrou", způsob jakým si to zforumuloval je minimálně... zavádějící... připomíná mi to některé výmluvy mé osmileté dcery -
-
V té větě jde o to, že je celá hra na disku, což je ale technický detail a ten článek mi taky přijde matoucí a divný - působí to na mě tak, jako by byl autor zmaten blizzardími cool pojmy typu Starter Edition apod. a i přes popisy o co jde nevěděl, co si má pod tím přesně představit, což bych mu teda vůbec neměl za zlé, kdyby to tak bylo. Je to samozřejmě úplně normální demo, dema řešena tímto způsobem už tu byla mnohokrát.
-
-
Když už slovíčkaření - celou hru na disku rozhodně nemáš, kdybys měl, tak už je na torrentech a nehraje to 10M lidí na oficiálních serverech *1*
-
ehm edit, možna z toho slovičkařeni magořim, ale mam pocit že Aleš članek zeditoval a že slovo demo předtim vubec neobsahoval... ale tj jedno, vlastně to je pravda, jde o slovičkařeni
-
-
Poboha ne, skutecne mi nestoji za to editovat clanek kvuli tomu, ze se nekomu nelibi komplexnejsi stylistika :))
Xai: Ja bych zkusil precist ten clanek, ono na pocheni co to je neni nic sloziteho :)
-
-
-
-
-
-
Před šesti lety bych ani na vteřinu nepomyslel, že po měsící hraní se mi Diablo 3 bude válet mezi ostatními hrami v zaprášeném šuplíku. Po Diable 3 mi zůstala alespoň D3 myš a podložka:-)
-
GW2 je epic fail jeste pred vydanim. Tak neskutecnou sra*ku a splacaninu jsem neste nezazil.
-
-
Si se bouchl do hlavy ne ? :-D
-
-
Výborně, konečně jim svitlo. Tleskám a tuhle změnu vítám.
Ikdyž to stejně ani nevyzkoušim protože prostě nemam zájem. Podle mě to není ani Diablo, ani RPG, je to prostě Diablo 3 s vlastním žánrem, ušitej na míru dnešním casual hráčům, takže díky nechci. :) -
-
To máš bohužel pravdu. S Diablem to nemá nic společnýho *7*
Holt je to hra pro novou generaci, která vyrostla na wowku, my starší si můžeme zahrát leda tak dvojku, ta nebude nejspíš nikdy překonána. -
-
kolik ti je?
-
Path of Exile.
-
-
-
megafail a zbytecne vyhozene penize. Doporucuji si radeji koupit guild wars II free MMO.
-
-
Pak tohle je ultrafail^n *7*
-
-
-
Fajne, demo je dobra vec.
Ale tady to ma jeden hacek. Vetsina nedostatku se projevi (nebo spis zacne vadit) az v infernu, takze z hrani dema na to nikdo neprijde. -
Je to velice dobrá lakačka :) Mě vlastně nalakala beta:) Pokud ted je prodanych 10 mega tak myslím že tohle přidá alespon ještě další 2 mega:)
Horší ale je to že něak pokulhavá až se hra dohraje. Je to pak jen o farmení a realnych aukcich ale není naškodu si něco vydělat:)
TO DR.drM ona beta nebyla také jen jedna tam kolik bylo za tu dobu změn to ještě žadný patch neudělal:) Změny patchama vlastně ve started edici nepujdou ani skoro poznat:) Je to prostě lakačka a to předevšim pro milovníky původního diabla které je pro mě stále nepřekonané....ale trojka je lepší než dvojka.