Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro ty co si myslí že je to Beta, tak mám pro ně překvapení ale Beta to rozhodně není jelikož od Bety už máme patch 1.0.3. a samozřejmě s tímto patchem se tohle demo hraje....
  • Rád bych se zeptal Veskoslava, proč tady tapetuje a má obsesivní potřebu reagovat na každý zdejší příspěvek? Trapák....
    • Spades
      Tapetování je, když spamuješ smajlíky...
      • Nejenom smajlíky :) Prakticky jakékoliv nadměrné opakování slov, obrázků atd.
  • a Diablo 3 je super pecka.

Obě tyto tvrzení jsou bohapusté lži.
  • risa2000
    Přesně tohle bylo v open betě před vydáním, během jednoho víkendu, k dispozici. Přesně na základě tohohle dema jsem si pak Diablo hned koupil. A teprve u plné hry jsem zjistil, že se mi to vlastně vůbec nelíbí. Takže dobrý tah od Blizzardu, pokud se jim podaří získat další zoufalce, kteří udělají podobnou zkušenost jako já :).
    • Veskoslav
      Takže sám sebe považuješ za zoufalce? Dobré vědět:)

Nechápu, proč každý, komu se nějak líbí Diablo III a nakonec si ho koupí musí být zoufalec....
      • Já se kvůli Diablu za zoufalce považuji. Předpověděl jsem, že to bude sr4čka a prohlásil že to nekoupím. Pak jsem podlehl "peer-pressure" a koupil si to.

Do dneška si za to nadávám.
        • *Failus
          • Tak co, už sis to Diablo 3 konečně koupil?

Nebo to byl czlukas, kdo tady z něho byl hotovej a přitom ho ani neměl?
            • Ne.
              Nevím.
      • Já bych řekl že věčina lidí co hrajou hry jsou zoufalci..
        • Potom nechapu co delas na tehle strance. Lidska blbost nema mezi opravdu.
        • nauč se psát, hlupáku
        • Veskoslav
          A já bych zas pro změnu řekl, že jenom debill lozí na herní portál, když lidi, co hrají hry považuje za zoufalce.
  • pokud se nepletu tak přesně daleko se dalo hrát i demo Diablo I
    • Veskoslav
      Jj myslím, že jo:)
  • Demo nebo Shareware :) to je fuk. Pointa je taková, že tohle je nachlup stejná záležitost jako byla Beta této "úžasné" hry :), což vlastně zádná beta nebyla, protože nedovolila hráčům prozkoumat přesně ty aspekty hry, ve kterých nakonec absolutně pohořela.
    • Veskoslav
      Kromě aukce nedovolila hráčům co? To sis jako myslel, že ti dovolí projet všechny akty? Lidé jsou fakt dnes naivnější a naivnější.
      • Asi si nepochopil jak jsem to myslel. I Closed beta byla takhle koncipována, to znamená že jim neměl kdo otestovat herní mechanismy v pokročilých částech hry a proto je to takový Fail bez endgamu!
        Pro všechny co mi dávájí - ... nezájem, i Blizzard už uznal, že je to absolutní epický fail. Je to bez debat nejhorší hra, co kdy Blizz vydal a celá komunita na to nadává, takže asi tak!
        • Takhle epický fail, při kterém by se mi náklady na vývoj vrátili během prvních 3 týdnů a získal bych 10 milionů hráčů, bych chtěl zažít taky.... :-)
  • Veskoslav
    Ale jo. Je to tzv. demo:) Člověk odzkouší a buď koupí nebo jede dál. A není to žádné F2P ani freemium proboha.....
    • Neni to demo, je to trial verze a neni to nic noveho pod sluncem.
    • ales.smutny
      Tak F2P i freemium jsou moderní byzyns konstrukty. Ostatně, tuhle otázku řeším jen já, všude v zahraničí tomu rovnou říkají free-to-play :) De facto, freemium v systémech, kde je část hry zdarma a další části se odemykají po zaplacení je také demo...velké demo :)

Ve finále je to jen rétorika o tom, jak systému "okus a už jsi náš" říkat.
      • Spades
        Free2Play je, kdyz muzes hrat vetsinu obsahu zadarmo, a dokupujes si jen bonusy. Freemium je F2P, kde je obrovsky rozdil mezi platicimi a neplaticimi hraci, ale zaroven je odemcena tak velka cast obsahu, aby se to dalo dohrat.

Starter Edice od blizzardu (má to i WoW a SC2) jsou jen obyčejné dema, které mají výhodu v tom, že se převádí do plné hry. To je vše... DEMO
        • Nesouhlasil bych třeba v tom, že demoverze zpravidla neobsahují finální kód, arty anebo plné herní mechanismy. Brát to striktně, jde spíš o shareware s aktivací.

Ne, že by na tom záleželo... :-)
      • Ten starter edition je prachobyčejné demo takže tady není nad čím polemizovat...
        • Veskoslav
          Obyčejné není:)Protože defacto stáhne všechno potřebné pro celou hru a pak při koupi dostahuje zbytek dat a ty data z dema si ponechá. Není to tedy až tak klasické demo:)
      • Veskoslav
        Freemium ale mnohdy neotevře celý obsah+dodatečné platby za další lokace atd, F2P zase povětšinou má všechno otevřené. Ale je pravda, že Starter edition je na battlenetu označeno free play.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit