Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nabízí začátek hry zdarma k zahrání
15.8.2012 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Pro ty co si myslí že je to Beta, tak mám pro ně překvapení ale Beta to rozhodně není jelikož od Bety už máme patch 1.0.3. a samozřejmě s tímto patchem se tohle demo hraje....
-
Rád bych se zeptal Veskoslava, proč tady tapetuje a má obsesivní potřebu reagovat na každý zdejší příspěvek? Trapák....
-
-
Tapetování je, když spamuješ smajlíky...
-
-
Nejenom smajlíky :) Prakticky jakékoliv nadměrné opakování slov, obrázků atd.
-
-
-
a Diablo 3 je super pecka.
Obě tyto tvrzení jsou bohapusté lži. -
-
Seems legit.
-
-
Přesně tohle bylo v open betě před vydáním, během jednoho víkendu, k dispozici. Přesně na základě tohohle dema jsem si pak Diablo hned koupil. A teprve u plné hry jsem zjistil, že se mi to vlastně vůbec nelíbí. Takže dobrý tah od Blizzardu, pokud se jim podaří získat další zoufalce, kteří udělají podobnou zkušenost jako já :).
-
-
Takže sám sebe považuješ za zoufalce? Dobré vědět:)
Nechápu, proč každý, komu se nějak líbí Diablo III a nakonec si ho koupí musí být zoufalec.... -
-
Já se kvůli Diablu za zoufalce považuji. Předpověděl jsem, že to bude sr4čka a prohlásil že to nekoupím. Pak jsem podlehl "peer-pressure" a koupil si to.
Do dneška si za to nadávám. -
-
*Failus
-
-
Tak co, už sis to Diablo 3 konečně koupil?
Nebo to byl czlukas, kdo tady z něho byl hotovej a přitom ho ani neměl? -
-
Ne.
Nevím.
-
-
-
-
Já bych řekl že věčina lidí co hrajou hry jsou zoufalci..
-
-
Potom nechapu co delas na tehle strance. Lidska blbost nema mezi opravdu.
-
nauč se psát, hlupáku
-
A já bych zas pro změnu řekl, že jenom debill lozí na herní portál, když lidi, co hrají hry považuje za zoufalce.
-
-
-
-
pokud se nepletu tak přesně daleko se dalo hrát i demo Diablo I
-
-
Jj myslím, že jo:)
-
-
Demo nebo Shareware :) to je fuk. Pointa je taková, že tohle je nachlup stejná záležitost jako byla Beta této "úžasné" hry :), což vlastně zádná beta nebyla, protože nedovolila hráčům prozkoumat přesně ty aspekty hry, ve kterých nakonec absolutně pohořela.
-
-
Kromě aukce nedovolila hráčům co? To sis jako myslel, že ti dovolí projet všechny akty? Lidé jsou fakt dnes naivnější a naivnější.
-
-
Asi si nepochopil jak jsem to myslel. I Closed beta byla takhle koncipována, to znamená že jim neměl kdo otestovat herní mechanismy v pokročilých částech hry a proto je to takový Fail bez endgamu!
Pro všechny co mi dávájí - ... nezájem, i Blizzard už uznal, že je to absolutní epický fail. Je to bez debat nejhorší hra, co kdy Blizz vydal a celá komunita na to nadává, takže asi tak! -
-
Takhle epický fail, při kterém by se mi náklady na vývoj vrátili během prvních 3 týdnů a získal bych 10 milionů hráčů, bych chtěl zažít taky.... :-)
-
-
-
-
Ale jo. Je to tzv. demo:) Člověk odzkouší a buď koupí nebo jede dál. A není to žádné F2P ani freemium proboha.....
-
-
Neni to demo, je to trial verze a neni to nic noveho pod sluncem.
-
Tak F2P i freemium jsou moderní byzyns konstrukty. Ostatně, tuhle otázku řeším jen já, všude v zahraničí tomu rovnou říkají free-to-play :) De facto, freemium v systémech, kde je část hry zdarma a další části se odemykají po zaplacení je také demo...velké demo :)
Ve finále je to jen rétorika o tom, jak systému "okus a už jsi náš" říkat. -
-
Free2Play je, kdyz muzes hrat vetsinu obsahu zadarmo, a dokupujes si jen bonusy. Freemium je F2P, kde je obrovsky rozdil mezi platicimi a neplaticimi hraci, ale zaroven je odemcena tak velka cast obsahu, aby se to dalo dohrat.
Starter Edice od blizzardu (má to i WoW a SC2) jsou jen obyčejné dema, které mají výhodu v tom, že se převádí do plné hry. To je vše... DEMO -
-
Nesouhlasil bych třeba v tom, že demoverze zpravidla neobsahují finální kód, arty anebo plné herní mechanismy. Brát to striktně, jde spíš o shareware s aktivací.
Ne, že by na tom záleželo... :-)
-
-
Ten starter edition je prachobyčejné demo takže tady není nad čím polemizovat...
-
-
Obyčejné není:)Protože defacto stáhne všechno potřebné pro celou hru a pak při koupi dostahuje zbytek dat a ty data z dema si ponechá. Není to tedy až tak klasické demo:)
-
-
Freemium ale mnohdy neotevře celý obsah+dodatečné platby za další lokace atd, F2P zase povětšinou má všechno otevřené. Ale je pravda, že Starter edition je na battlenetu označeno free play.
-
-