Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nabízí začátek hry zdarma k zahrání
15.8.2012 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Hraje tu sratczku ještě někdo další krom Veskoslava a jeho tchýně? *2*
-
-
Trolíku, máš tu článek o Fifě, jdi si tam honit ego;)A pokud ani to nepomůže, piš si sám se sebou, jak to obvykle děláš;)
-
-
All we need is lightning. With power and might. Striking down the prophets of false.
http://www.youtube.com/watch?v=drZ1SWxNYb0
A kámo, ty seš mi jeden z největších prophets of false, co jsem na neanonymním netu viděl. -
-
Ta kombinace anime s finskými Lordi docela funguje... Zajímavé.
Pozn.: Ještě by mě zajímala synergie s Amon Amarth *3* -
-
Až jsem se tomu taky divil. Ale s anime funguje kde co... navíc ta písnička velmi dobře sedí k příběhu a postavám.
Hmm, třeba i toto je hudba, co bych nikdy neposlouchal, ale tady sedí a líbí se mi.
http://www.youtube.com/watch?v=Edn9EVN8gn0
-
-
-
"A pokud ani to nepomůže, piš si sám se sebou, jak to obvykle děláš;)"
Prove it, or didn't happen! *3*
-
-
Trole, příteli, mám tu něco, co jistě oceníš.
http://loudhouse.vg/
Recenze na Diablo 3, která říká vše potřebné jasně, nestručně a výstižně, včetně přímých video porovnání s Diablem 2.
A jejím autorem není nikdo, než sám ROCKCOCK64! Doporučuju shlédnout všem! -
-
Zdravím a díky moc za tu recenzi! Zatím s ní naprosto souhlasím...
-
Ja mu hlavne doporučujem písať len pod jedným nickom, lebo ešte z toho chytí schizu. *15*
-
-
Ty jo, já píšu pořád pod jedním... Jenže redakce mi prostě žádný žlutý text za nick dát nechce, a tak si všichni myslí, že tady píšu pod tunou různých alternativ na "Trol.diskuzni" a kdo ví na co ještě. *5*
-
-
-
-
Mmm fakt nevím.. hrát se to dá.. ale není to Diablo, pak tohle demo ukázalo dost málo na to abych si udělal lepší obrázek spíš to mě blaflo nový systém naroubovaný na atributy (dřív to bylo téměř oddělené skilly a atributy) a crafting a měl bych se rozmýšlet. Za další nevím jestli tam jsou nebo nejsou sockety na které jsem byl zvyklý, nikde jsem nenašel u WD jestli má vliv co držím za zbraň podle zkoušky mi vyšlo že jo ale tabulku jsem na to nenašel..
-
Prosim vas chcem sa iba opitat ci sa da diablo 3 zahrat zadarmo cela hra alebo si musim kupit original cd dik dajte mi vedjet na M3DV3D13@azet.sk dakujem moc pekne *16*
-
-
A ak sa to da tak prosim kdo mi poradi dakujem
-
-
Diablo III jsem si koupil v den vydani a rozhodne toho nelituju. Je to na dnesni dobu povedena hra. Jenze dnesni lide chteji vsechno hned a nebavy je cekat a diablo tohle nema a tim padem na nej vsichni nadavaj ( az na tech 10milonu hracu).
-
-
Diablo III jsem si koupil v den vydání a rozhodně toho lituju. Je to na dnešní dobu, vlastně jakoukoliv dobu, hodně špatná hra. Dnešní lidé chtějí všechno hned, tak jim to Blizzard dal. Je to casual slátanina a je to škoda promarněné šance. *9*
-
Súhlasím..
Pravdou je že Blizzard si nastavil s D2 laťku hodne vysoko a ľudia proste nedokážu pochopiť že už nemajú 11 rokov ako v dobách D2 :-)
Vidieť to je na príklade obtiažnosti, zatiaľ čo od releasu všetci plakali na fórach že inferno je moc ťažké, teraz všetci plačú že to nerfli príliš..
Na zasmiatie.. :S -
-
Takže čím jsme starší, tím kratší hry budeme dostávat, maďare?
To si píšu do sešítku - to jsem nevěděl! -
-
Hod mi sem odkaz na tvuj profil diabla 3 na B.netu. At vime jestli jsi to opravdu dojel =D
-
-
Ne o tom tahle hra nebyla. To jste si zní udělali vy. Tak si to užijte a farmařte si. ;-)
-
-
Ano, D2 bylo vyrobené za účelem farmaření v 1999 to bylo velice moderní.........to z toho udělali až hráči protože je hra bavila a chtěli mít důvod ji hrát. A Blizzard jim vyšel vstříc. Ale ta hra nebyla vytvořená s tím záměrem.
-
Ne. O to tam hra PŘESNĚ je...
D2 byla o přesně to samém. To vy se tu snažíte na Diablo naroubovat model NG+, který je například v Borderlands, Mass Effect, nebo Dark Souls, ale u diabla to není new game+, je to POKRAČOVÁNÍ stejné hry. -
A ja porad nevim kam tim miris. Ja znam lidi co stale hrajou Transport Tycoon, ktery vysel nekdy v roce 1994, CS1.6 (1999!!) se stale hraje apod. Diablo 2 LOD jsem dohral asi 6x, na normal a stačilo mi to, bavilo mě to.
Nevšiml jsem si třeba nějaké mánie okolo nového CS že by Valve prodávala lepší zbraně za reálné peníze nebo někdo vykřikoval že dokud nedáš tisíc headshotu od pasu pistolí tak si CS nehrál.
Takže nevím kam tím míříš. Hry si každý má hrát jak chce a jak ho to baví. Od toho jsou to hry. To že je zvykem reagovat na to že někdo napíše že dohral Diablo 3 na normal a nebavilo ho to tím, že dokud ji nedohrál na nightmare tak ji nikdy nehrál je dost invalidní.
Blizzard jen využil toho co hráče drželo u hry těch 10 let, zbytek už si zařídila poblázněná komunita.
Já jsem rád že Tě hra baví, hraj si ji třeba až do důchodu, ale zkus se podívat na to co říkáš. -
A o cem byla dvojka hm? :D Kdo si myslis, ze blizzardu zustal po tech 12 let od vydani dvojky? myslis, ze jim zustali hrat casual hraci? Ne, byla to hardcore komunita. Hraci co to dojedou do normalu a uz nezapnou tak tyhle to nehrali celejch 12 let. Zajimalo by me kolik si toho ve dvojce nahral.
-
PRESNE TAK! Thank you nastotisíckrát! Konečně to těm troubům někdo vysvětlil.
A ještě mě baví, že celá série o tom byla.. až na to, že předchozí dvě hry o tom nebyly :D
-
-
Popravde se mi to sem moc davat nechce vzhledem k tomu ze davam trotlum z třískali svůj gamer tag. Ale tak budiž. Kdyžtak se s nějakym spamem tam bude vyrovnávat můj brácha co to ještě hraje a ne ja :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Accolyte-1155/
Tu jsem. Barbar je bráchy, na toho jsem ani nesáhl. Sorcka a DH jsou moje. Sorcka je lvl 31 coz je myslim standartni level na dokonceni 1. playtrough. Osobne jsem tam celkovy cas nenasel, ale vzhledem k tomu ze ve srovnani s bratrovym barbarem je cas podstatne kratsi pricemz on to jeste nedohral a neni na mem levlu tak by to mohlo dokazovat ma tvrzeni.
Enjoy, třískálci. -
-
Chlapec si zjevne koupil Diablo 3 a nema paru o cem tahle serie je. O farmeni, grindovani a chozeni stejnejch bossu (ve druhem dile) nebo championu (ve tretim) porad dokola. Tohle je hra pro collectory, ktery bavi se honit za nejlepsima itemama.
-
Pochop, že o obtížnosti se nemluví VUBEC. Mluvim o game time, což je herní čas strávený během 1 (JEDNOHO) playthrough. Na repetitivní hrani toho samého ti dlabu a na one-shoty od mobů, kteří jsou ve výsledku obtíznější než bossové ti kašlu.
-
Protoze na 60lvl to teprve zacina, a stejnej obsah ? mozna tak lokace ale elity jsou tezsi, pro mne 30 lvl neni konec sorry, mozna ze jsem to necetl cely ale normal si dam jednou rukou a cigarkem v druhy
-
Ctes vubec o cem se tu mluvilo? Dej si facku a jdi si to precist. Proc bych to měl hrát do lvl 60, když by to znamenalo hraní znova a znova a znova toho UPLNĚ stejného obsahu? O tom se tu vůbec nemluvilo. Celou dobu mluvim o 1 playthrough. Vychladni.
-
A 60lvl je kde ? Prvni obtiznost je smesna vetsinou to vsechno do 3aktu jen onehitujes
-
-
-
Jsi postižený, že mu říkáš Maďare? Nepoznáš Slovenštinu?
-
-
Lhář, idiot, postižený atp. A pak kdo tady koho uráží. Samozřejmě že vím co řikám a právě protože ty to nechápeš tak to spíš dokazuje, že moje IQ je podstatně vyšší než tvoje, ty primitive. Tebe se to netýká a pletes se do toho a jestě jsi sprostější než já. Opravdu hommo sapiens. Vychladni a třeba si bouchni do zdi ;)
-
Jsi postižený, nebo to prostě jen nechápeš? :(
-
-
Ty jsi prostě lhář a idiott v jednom. A urážet jsi začal ty jeho jako první. A ano řeni Slovákovi, že je Maďar a budeš zuby sbírat týden. Ale jak je vidno, tak tvé IQ to asi těžko pochopí.
-
Vůči Slovákovi aj jo, ne?
-
Jo a vůbec.. Maďar je teď urážka? D:
-
Já si s nikým nenotuju. A urážim ho až od chvíle kdy urazil on mě ;)
-
Já to cjápu, jenom nechápu lidi jako ty, co takto uráží, ale budíž. Když vidím, jak si notuješ s trolem a Ringem, tak nic překvapivého;)
P.S: Hodíš sem už konečně link na ten battlenet?
-
-
-
-
-
Jakých 10 mega? *8*
Hahaha, a SWtOR má pořád 1,5 mega, že jo?
-
-
D3 je nejlepsi gamesa v zanru, bezkonkurecne, hraju a budu hrat d3, protoze je nejlepsi a bavi me, lepsi hra neni
-
Demo nebo Shareware :) to je fuk. Pointa je taková, že tohle je nachlup stejná záležitost jako byla Beta této "úžasné" hry :), což vlastně zádná beta nebyla, protože nedovolila hráčům prozkoumat přesně ty aspekty hry, ve kterých nakonec absolutně pohořela.
-
-
Kromě aukce nedovolila hráčům co? To sis jako myslel, že ti dovolí projet všechny akty? Lidé jsou fakt dnes naivnější a naivnější.
-
-
Asi si nepochopil jak jsem to myslel. I Closed beta byla takhle koncipována, to znamená že jim neměl kdo otestovat herní mechanismy v pokročilých částech hry a proto je to takový Fail bez endgamu!
Pro všechny co mi dávájí - ... nezájem, i Blizzard už uznal, že je to absolutní epický fail. Je to bez debat nejhorší hra, co kdy Blizz vydal a celá komunita na to nadává, takže asi tak! -
-
Takhle epický fail, při kterém by se mi náklady na vývoj vrátili během prvních 3 týdnů a získal bych 10 milionů hráčů, bych chtěl zažít taky.... :-)
-
-
-
-
Tohle bylo oznámené hned během prvních pár dní s vydáním. Obsah bety bude zatím jen přes guest passy co byly u hry a že až po pár měsících opadne vlna lidí, která jim boří zájmem servery, tak dají ten obsah k dispozici všem jako demo.
-
-
Jo to mělo už ale dávno pro všechny být guest pass měl předstih jen 30 dní pak měla byt otevřená beta (což je to demo. K druhé várce kopii už se ani guest pass nedával) ale právě kvuli problémům se servrama se k tomu došlo až teĎ:)
Už dlohou totiž nevyhazují servery žádnou chybu...jen občasná udržba která je podle meho celkem dlouhá (většinou 5-10 hodin...ale je to většinou v brzskych ranních hodinach)
Ale krok je to logicky plno hračů co hraje diablo od začatku má dohrano a přejde na GW2 takže se musí nalákat další vlna.
-
-
GW2 je epic fail jeste pred vydanim. Tak neskutecnou sra*ku a splacaninu jsem neste nezazil.
-
-
Si se bouchl do hlavy ne ? :-D
-
-
Zdravím. Dostala jsem Diablo 3 a hraje mi to jen Demo, končím vždy zabitím Skeleton King a pak to chce upgrade na plnou verzi, ale tu přece mam, když mám originálku. Prosím poraďte mi někdo.
Zajímalo by mě, co za zrůdy je dál *15* -
a Diablo 3 je super pecka.
Obě tyto tvrzení jsou bohapusté lži. -
-
Seems legit.
-