Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nabízí začátek hry zdarma k zahrání
15.8.2012 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Paradni hra
urcite nejlepsi hra roku -
D3 je párada
-
Je to obsah puvodni beta verze ;-) clovek si zkusi ze hry pomerne dost. Odpovida to zhruba demo verzi diabla 2 ovsem tady si vyzkousite vsechny povolani a mate moznost rozsireni do plne hry. ;-)
-
Pro ty co si myslí že je to Beta, tak mám pro ně překvapení ale Beta to rozhodně není jelikož od Bety už máme patch 1.0.3. a samozřejmě s tímto patchem se tohle demo hraje....
-
diablo 3ka je suprova gameska, ja jsem cele roky cekal na nejakou poradnou herni bombu, kterou mohu hrat dele, nez par tydnu...porad nic a nic neprichazelo, ale konecne tu mame noveho Spasitele....u diabla trojky jsem zatim odehral nejakych 600 hodin, parada, hrajeme to s kamosema vsichni....nejlepsi hra spolu s quakem ale to je jijny zanr
diablo trojka je nejvetsi herni pecka, doporucuju vsem
10/10 -
-
Nic moc, jeden typek uz ma pry 5200 hodin.
-
-
je to banda zmrdu celej blizzard je totalní bullshit když se nemužu založit jejich učet pod svým emailem *10*
-
-
A jaký máš mail, smím se zeptat? Jelikož já na blizzardu mám třeba osobní mail, který vytvořil můj otec a blizzard s tím nikdy neměl problém.
-
jakože ještě nemáš 18 a musíš psát i email rodičů? *15* (nic ve zlém)
-
-
možná jeho e-mailová adresa obsahuje nějaké lehce vulgární výrazy týkající se toho, co si může blizzard kam strčit :D
-
-
-
Jako každá hlavní hra od Blizzardu. Rovnou je lepší připomenout všechny 3 hry *3* pak by tu byla alespoň (snad) dobrá "diskuse".
Ale je to stejné jako beta, pro ty co to furt řeší *7*