Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Napřed totálně podělají vizuální styl hry, který nepůjde díky absenci módů změnit, budou prudit nepřetržitým připojením a to celé dorazí nákupem předmětů v aukčním systému. Kdo si bude chtít pořádně zahrát bude sypat do hry hromady peněz.
Ještě že vznikne díky popularitě spousta servrů kde si budu moci zahrát svou warez verzi včetně módů a dalšich vychytávek, jen blizardi nedostanou ani korunu. -
-
"Kdo si bude chtít pořádně zahrát bude sypat do hry hromady peněz." To mas nejake pomylene. Prave naopak...
-
-
Pokud budu hrát 2hodiny deně tak nikdy nedosáhnu na předměty co si vytříská nějaký číňan nebo korejec co u toho sedí 20hodin non stop. Pokud vlezeš na Battle.net tak tam bude pár tisícovek vytuněných borců a ty tam budeš jak socka.
-
-
Pokud hrajes 2 hod denne k cemu ti budou ty nejlepsi itemy?
Pochybuju, ze vetsina z vas vi, jak to funguje s OPRAVDU cennyma vecma v diablu. Rozdil mezi opravdu top a dobrou veci muze byt pro obycejneho hrace zanedbatelny, jiny jsou za to schopni dat 100x ceny. -
ale budes si je moct koupit ;]
-
-
-
-
Chyba v nadpise:
Diablo III půjde hrát offline. Mody se budou vyrábet neoficiálně.
Trhněte si nohou vývojáři co nutíte hrát originálky online! Co tím komu pomůžete?
Oddálí se vydání cracku o pár hodin/dní.. nic víc. -
-
No já ti nevím. Třeba takové Darkspore se ještě nikomu cracknout nepodařilo a mám neodbytný pocit, že ani nepodaří.
Navíc pokud ke hře nevyjde demo tak si stahuju pirátskou verzi, abych věděl jestli má cenu si to koupit (často to cenu nemá a takovou hru po pár hodinách mažu aniž bych ji dohrál) a pokud to u diabla nepůjde tak si ho ani kupovat nebudu, protože zatím mám pocit, že předchozí díly jsou přece jen víc "diablovější". Pokud si to někdo v okolí koupí, určitě to vyzkouším a pak si koupi ještě jednou promyslím. -
-
Ono by se podarilo (viz. emulovane servery na SC2), ale nejedna se o tak popularni hru, aby se na tom usilovneji pracovalo.
-
no Darkspore už i oni za MMO označili a u DIabla mi to asi ušlo že se z toho stalo MMO
-
-
njn módy a offline mód budou mít zas jenom piráti
-
-
To by znamenalo, že pokud by člověk takhle prodával svoje virtuální předměty, tak by se tím (teoreticky) mohl i živit? Ve spojení s tímhle jsem už četl o korejcích a číňanech, který tohle dělaj (myslím že ve WoW a nelegálně) ale nejsem si jistej.
-
-
No jo, nedávno byl o tomhle zrovna článek že k famaření ve WoW používají v číně otroky, který takhle jedou 16 hodin denně.
-
ano teoreticky to pujde, problem bude minimalne v tom, ze tyhle vychodoasijske ,,firmy,, budou svym farmarenim tlacit ceny dolu, takze pro normalniho cloveka se to nejak extra nevyplati
-
-
Uplne super, hrozne se mi ty jejich napady libej... hlavne fakt, ze treba celej vikend budu pracovat na nejakym Craftu, vycraftim epickou vec, a pak za to dostanu treba 20euro, proc ne, za tu tezkou drinu(ironie) si pak pujdu koupit jeste pivko... no parada
-
-
nezabudni ze budes musiet zaplatit za tych 20 eciek este dan *7*
-
-
osobně se mi to nelíbí..to by nemohla být alespoň jediná hra, která by se vykašlala na ty otravné mikrotransakce? ale pokud to moc nebude zasahovat do zážitku ze hry..
-
-
To nejsou mikrotransakce, ale aukce. Kdyby nebyla integrovana ve hre, stejne by fungovala treba pres eBay. Vzdycky se najdou hraci ochotni koupit za realne penize vybaveni pro herni postavu.
-
-
no offline moznost by tam asi byt mela , ale jako hracovi ktery si tuto hru 100% mi to nevadi :)
-
Čo myslite. Ceny predmetov sa budu pohybovat aj v desiatkach dolarov ?
-
-
Cas su peniaze, takze cim dlhsie ti bude trvat najst nejaky predmet, tym bude drahsi. Myslim, ze to bude aj viac ako desiatky dolarov, v Diable ti niektore veci nepadli ani ked si hral rok :D
-
Proto je tu zřejmě poplatek za vklad, zajistí to, že to lidi budou dávat v rozumných cenách aby se to prodalo a ne za nějaký závratný sumy
-
-
Presne, hlavne se tam nebudou cpat kravoviny, jako v WoWku
-
-
-
Uplne logicke a spravne kroky. Aukcny system bolo treba, a ze hraci(!) mozu medzi sebou obchodovat aj(!) za skutocne peniaze, aj(!) za hernu menu je najlepsie riesenie, ake mohli vymysliet. Poucili sa z D2, kde vznikali cele spolocnosti, ktore predavali predmety nazbierane botmi. Snazia sa to zlegalizovat a dat tu moznost kazdemu, nie len par vychcancom, co podvadzaju. A samozrejme na tom zarobit :) Neviem len, ci to problem s botmi vyriesi, alebo zhorsi...
Mody? Podla mna je blbost modovat Diablo, ta hra sa na to proste nehodi. Jej pravidla su to najdolezitejsie, a keby sa zmenili, tak by sa jednalo prakticky o inu hru, na ktoru by musel existovat "iny" battle.net :)
Preco dali prec single je jasne, aj ked to odovodnili tym "zbytocnym hranim" pekne a logicky :) -
-
spíše nelogické. Co když si bude chtít někdo zahrát Diabla někde na chatě? Bez netu, elektrika jen přes centrálu?
Omezování hráčů!! Už vidím ty rušení předobjednávek, a ušlé zisky. Dobře autorům tak ;) -
-
Když pojedeš na chatu, tak prostě nebudeš hrát. na chatu se jezdí odpočívat !!! *1*
-
-
To som chcel tiez podoknut, ale nechcel som rypat :D
-
-
A co ked si chcem pozret e-mail na chate bez netu? :) Mam smolu, proste je to taka sluzba, ktora potrebuje net :) A tym bude aj D3, zmier sa s tym. Nie je to len o DRM, ale o podstate tej hry. Je proste lepsie udrzovat vsetkych v "jednej komunite", ber to ako charakteristiku tej hry. A nakonec, myslim, ze crack si zahras aj na tej chate, tak co...
-
-
-
plne podporuju rozhodnuti blizardu jak jinak se branit proti cheatrum a vsem ostatnim sice ta aukce mi prijde trochu zbytecny rozhodnuti ale dokud je to udelany tak ze mam moznost volby jestli to chci nebo ne tak to nevadi. Mimoto vetsina dnesnich her se stejnym pristupem stalyho pripojeni taky uz prichazi takze aby jste si zvykli. Pro ty co odepisujou Diablo 3 stejne si ho koupite protoze budete zvedavy ..... tak ticho !!! *1*
-
Prodej predmetu za realny prachy jel u Diabla 2 ve velkym takze ten krok neni zcela nepochopitelny. Spis me dost mrzi ze slibovali ze to udelaj tak aby to slo delat s herni menou a najednou tohle. To ze budete muset byt online i na SP muselo byt po SC2 jasny snad kazdymu mno a tim padem nam padaji i mody. Jen bacha na ty MMO otrokare z ciny jak tu jiz psal czlukas.