Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim no ja to beru jako vec navic blizzard nikoho nenuti aby kupoval veci za prave penize navic je to od hracu takze jim ty veci taky musi z neceho padnout..... Budu hrat diablo tak abych se u nej bavil a ne abch si nakoupil unikaty z AH to by pro me ta hra ztracela smysl protoze radost z paradniho dropu me AH nikdy neda :). Maximalne z AH budu kupovat suroviny na crafteni ale urcite ne za real money... A kdyz me padne naky unikatek a nebude pro muj class tak to samozrejme dam kamaradum se kteryma tu hru budu hrat :) a ZADARMO :D
  • haters gonna hate...
  • Ja zo všetkými bodmi úplne súhlasím. A po pravde som po Starcrafte 2 ani nič iné nečakal - tam tiež v offline režime nejde o plnohodnotnú hru.

Zakázanie modov podla mňa dobrý nápad - tieto (podobne ako rôzne nástroje na editáciu postavy) u mna úplne znehodnodili diablo 2. V momente ako sa objavili už sa nedalo veriť že postava proti ktorej stojím nie je nacheatovaná. Takto blizzard zaistil, že úplne všetko čo stretnete v hre bude pravé.

Nikde nie je napísané, že aukcie bude nutné využívať - kto chce využije, kto nechce nechá tak. Na hre to nič nemení...
    • Vzhledem k orientaci na PVP to meni dost. Souper (bohac) si nakoupi epaxy za dolacky a ty se budes snazit v nejakych hadrikach.
      • kostejnesmrtelny
        Diablo má bejt orientovaný na PvP? Nějakej odkaz by k tomu byl? Co já jsem slyšel, tak je to právě naopak a PvP má bejt jenom okrajová záležitost...
        • No melo tam byt i na PVP. A podle toho jak to pvp vypadalo tak bych rekl ze si blizz pokusi udelat druhe wow areny v diablu.
      • nj, musím súhlasiť. predpokladám ale že tieto predmety budú tie ktoré klasicky vypadávajú z nepriatelov/truhiel, teda nebudú ultra-mega-top. Teda rovnaké aké môžu aj mne náhodne vypadnúť. Lepšie budú potom určite obmedzené levelom/atribútmi (aby som si na 5tom leveli nemohol kúpiť sekeru s 1000+ damage :)

Lepšie predmety si ale tiež plánujem kúpiť. Ak by niekto predával charm, alebo prsten +1 to all skills tak nemám problém im tie 2-3 doláre dať...
  • No blizz docela i logicky zwowkovatěl a vzhledem k tomu že jejich vlajkova loď je teď Nejlepší MMO světa tak je logické že se ty prvky snaží proprvat kam to jen jde a docela to i beru. Proti piráctví boužel dnes jedinej aspon trocku učinej krok. A ta aukce je spestření myslim že příjemné. Pokud ta hra za to bude stát tak jí takovehle sociální prvky neublíží a hráčum vadit nebudou.
    • nejlepsi ochrana proti piratum je ta samotna aukce...vem si, ze hrajes piratskou offline verzi a padne ti nejaky item, u ktereho zjistis, ze se da na aukci prodat treba za 50$ ;]
  • Človek by už mohol začať rozmýšľať, či si na to rovno nezriadiť živnosť *1*
    • Taky jsem si říkal, seknůt s pořádnou prací a jít hrát od rána do večera a prodávat itemy. *1* Dyť tohle je v podstatě legalizace farmaření, už jenom aby se tenhle způsob objevil ve WoW. *7*
  • hehe, ja si rikal, co jim tak dlouho trva na vydani d3, kdyz hra je evidentne uz davno hotova. Blizz piluje aukcni system.
  • Tak a tím pro mne končí Diablo 3.
    Rozejděte se, rozejděte se tady neni nic k vidění.
    • SA-reg
      D3 si koupí fanoušci kvůli jménu a bude jim jedno, co s hrou Blizzard udělá a jak je podojí. Sice D3 nedělají stejní lidé jako D2, ale jméno je jméno a spousta lidí dál nevidí a ani nechce.
      A pak ho taky budou hrát piráti...

Pro ostatní je tu možná Torchlight 2, Path of Exile nebo Grim Dawn. Sice nemají obrovské jméno, ale jinak...
      • Je to jasné že si to hodně lidí pořídí ale ja osobně už jsem o tom přestal uvažovat a to jsem teda fanoušek hlavně prvního Diabla. Ale je zajímavé že Blizz si věří natolik že to uvádí celkem dlouho před vydáním. To ho Activision nenaučil že se to dělá bliže datu vydání (viz. MW2 a servery)
  • prudislav
    Začíná to vypadat víc jak "pseudoMMO" než jako SP hra s jediným rozdílem že místo měsíčních poplatků bude Blizzard vybírat peníte z farmaření.
    • Proč to nenapíšeš česky?
      • Protože by to nebylo dostatečně COOL.
        • prudislav
          spíš jsem se zapomněl přeorientovat zpátky na češtinu
      • prudislav
        přepsáno ;-)
  • hmm takže opravdový ultra hardcore hráči si příjdou za své závisláctví i na nějaké peníze :) rozhodně ale lepší než kdyby to nabízel blizz všem stejně. takle to tomu jistě přidá na exkluzivitě nějakého epického předmětu
  • Na tu aukci jsu teda zvědavej. Jestli jsem to teda dobře pochopil, náhodou mně dropne nějakej old school předmět a já ho prodám za reálný peníze, tak to je dobrý...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit