Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Barbar Horst Fuchs a jeho slicna wizardka Gabi?
-
Dlouho jsem se tesil na dve hry, jelikoz uz nejakej ten patek me nic moc nebere. Ty dve hry jsou DIII a Dota 2. Ode dneska mi tak nejak zustava uz jenom ta Dota 2. Pevne doufam, ze me Valve nezkladem tak, jako dneska Blizzard.
Obchod s hernimi itemy za realny prachy z toho proste delaji uplne neco jinyho jak zabavu, u ktere by si clovek odpocinul a nemusel premyslet nad tim, jestli ten item ma oblict, nebo prodat za love. Tohle proste celou tu atmosferu hry dokonale znici, alespon teda pro me...
Uvidime jak se k te nevoli fanousku Blizz nakonec postavi, ale rekl bych, ze se akorat bude snazit vsechno diplomaticky uklidnit a "vysvetlit", ze ty zmeny jsou vlastne super, ale duvod je jednoznacnej a tim je zarobit pokud mozno maximum $$$.
Ty pocity co clovek prozival pri pruchodu D2, D1 a hrani se znamyma se uz proste opakovat nebudou, coz je prevelika skoda, protoze jsem si jistej, ze ta hra bude ve sve hratelnosti, efektech a animacich vyladena k dokonalosti. -
Blizzard koukám zkouší, jak až moc ho jeho fandové milují. Ten jejich aukční systém mi přijde naprosto zbytečnej a jsem zvědavej, kolik procent hráčů ho docení. Argument o battle.net a cheatování jsou jen do počtu. Komu jde čistě o single to moc řešit snad ani nemusí. Schválně za jak dlouho to nějakej cracker překoná a bude toho plnej net... Nevim jak ostatní, ale já na třetí Diablo čekám už opravdu dlouho a klidně to ještě nějakou dobu vydržím, nehledě na to, že to ještě "chvíli" určitě nevyjde. Za plnou pálku to kupovat, to je jak říct, že se mi ten jejich novej přístup líbí. Nelíbí, tůdle. Táhnete se s tím jak smradi, nápadně to připomíná podle mě velehnusný WoW a teď ještě tohle *12*
-
-
Docela bych se vsadil, ze crack bude 2 dny po ofiko releasu. Tak to totiz bezne byva a tohle bude pro crackery velka vyzva. Nehlede na to, ze slabina je v te sitove komunikaci a udelat falesny lokalni server nebude asi az tak slozite. Uz to existuje nekolik roku ke Steamu a urcite uz i k BN. Vsechny SW ochrany se daji prekonat, jen si tvurce nevsiml, ze slabe misto je jinde nez cekal. Vsechno se da emulovat. Viz dlouholety NEUSPESNY boj tvurcu ochran proti DaemonTools. Ale doba je takova. I tvurci ochran se chteji prizivit a je fuk, ze ta jejich ochrana je ihned prolomena. Oni svoji praci udelali a dostali za to zaplaceno. Docela by mne fakt zajimalo, o kolik to zvysuje cenu hry.
-
nezapomínat na jeden nepatrný detail. diablo 3 je z větší části zaměřeno na kooperativní hru čtyř hráčů... single player je zde jako bonus, kdy lze vše dohrát na single, ale blizzard upřednostňuje právě onen multiplayer... myslím že moc dobře vědí, proč... *5*
-
-
Tak to meli rovnou vydat jako onlajnovou vec a na single s buzeracemi se vykaslat. Pro haldu lidi tohle prislo jako studena sprcha, kdyz zjistili, ze diablo single/offline defakto uz nebude.
-
-
tak ta halda lidí, o které mluvíš, vůbec neví, na jakou hru čekají :D
-
-
-
-
Prostě dneska je to tak, jak to je. Stejně, jako se dřív vyrábělo kvalitní všechno, aby to něco vydželo, dnes se snaží, aby to vydrželo jen omezenou dobu a pak si člověk musí koupit danou věc znova. To je dneska u her, snažit se omezit jakékoliv prodlužování životnosti, zejména pomocí módu, dneska prostě zplatíte za hru, dostanete pár placených DLC, za chvilku hra umře a hned na nás vyjedou s Diablem IV. Uvidíte, chci vidět, jak tahle hra vydrží 5-7 let, 10 už ani doufat nemusíme, D2 totiž byla ještě hra kvalitní.
Děkujme kapitalismu *16* -
-
S tou prvou polkou mas v podstate pravdu, ale s tym, jak si sa to snazil napasovat na Diablo si uplne mimo :)
-
Kapitalismus a nenažranost jsou dvě zcela odlišné věci. *3*
-
-
Tak za 200Kč ve výprodeji bych online singleplayer zkousnul *4* . Akorát to se myslím nestane, protože Blizzard drží ceny co to jde.
-
Celkem me ti manazeri nastvali, uz jsem dospel do veku a prijmu, ze si par her do roka koupim, ale Diablo III to jednoduse nebude. Kdyz vidim hamiznost na prvni pohled a to i u ackového titulu, tak to proste nebudu podporovat ani trosku... jeste kdyz to nejakej ferda poda tak, ze chrani vlastne hrace...
-
-
Aukci bych prezil i ten nutnej online to je dneska u spousty her ale ty modifikace ani nahodou ve dvojce jich mam spoustu a nektery jsou stejne i vice zabavny nez original a jsou taky do detailu propracovany takze jsem zrusil predobjednavku DIABLO III a objednal starej sacred 2 i s datadiskama a predobjednal DEAD ISLAND a myslim ze nebudu jedinej kdo to udelal
-
-
no.. remcat nebudu, ale taky nebudu předstírat nadšení. Hry hraju i na cestách, kde nemám vždy možnost internetu.. což v případě takovéhlé hry zamrzí dvojnásob. A platit realcash za to, že můžu něco nabídnout ostatním do aukce.. no.. hm.. tedy jako dobrý nápad mi to tedy nepřipadá.
Snad se to nějak vyvrbí.. -
-
No ja bych to asi udelal postaru a ty veci si mezi postavama proste vymenime nejspis odhodime na zem ten druhej si to vezme a hotovo je to sice risk muze se stat ze vam dotycnej zdrhne a nic vam nehodi ale myslim ze to bude takhle praktikovat vetsina hracu radsi nez za real penize
-
-
Jeste ze do kazde delsi diskuze prijde vzdy vsevedouci ucho aby nam ukazalo, jak to skutecne v dospelem svete chodi a jak jsme oproti nemu mimo a nedospeli. Ostatne jako v kazde trochu ostrejsi diskuzi na TG a ostatne jako vzdy jsou to hlavne flame reci, jejichz jadro jest 'ja mam pravdu, ja vim vic, ty nic'. Jeden by neveril jak unavujici se to po neustalem opakovani stava *7* ...
V tech chvilich si skutecne rikam, zlate stare GT.
PS: Nezapomente zase vytahnout jaky byl JD hrozny, co strasneho udelal a jak je to tu ted free,cool, profesionalni a nevim, co jeste. Ted to muzete spravne oznacit za dalsi 'brekot', dat tomu minusy a ja se muzu jit konecne vyblit z tech vasich radoby pseudo-profi zprav ktere ze zabavnych recenzi, clanku a her udelaly chladny business se zpravami typu 'na ostrove X zemrelo Y lidi, Z to nezajima a nas taky ne'. -
-
Hele a to jako pises sam o sobe ?? to jses hustej narcista :-)
-
Keby si bol dospely tak sem neprispievas, lebo by si vedel, ze "nedospeli" to nepochopia.
-
No hlavne ,ze ty ses hrozne dospelej s tim nickem *1* .
-
-
Nemam silu dal vzdorovat teto diskuzi. Naprosto me udivuje, ze vetsina zdejsich hate prispevku se toci kolem toho, ze "Activision zkazil Blizzard a ten se z hracu ted snazi jen vyzdimat prachy". Co je proboha spatneho na tom, snazit se vydelat penize? Pridali do hry funkcionalitu, ktera vubec nemusi ovlivnit vas PvM zazitek (u PvP nevim, ale pocitam, ze budou mit nejaky trochu inteligentni match-making system) a drobne poplatky slouzi hlavne k tomu, aby se ty aukce trochu regulovaly (aby tam lidi nehazeli bezcenne cetky, atd.)
-
-
Vsichni chteji vydelat,i takovi oblibenci jako Valve.Na tom samozrejme neni nic spatneho.
Otazkou ale je,jak to delaji.Jestli jim pri tom zalezi i na zakaznicich a jestli zakaznici za sve penize dostanou odpovidajici produkt a podporu.
Valve ,ac taky neni vzdy svatousek, patri dle meho nazoru mezi vyjimky,kterym na zakaznicich zalezi a nesnazi se je obrat o prachy kde to jen jde.Dukazem za vsechny budis pravidelne updaty a pridavky do jejich her zdarma zatimco jini si za par map uctuji nemale penize.
Rad zaplatim tvurcum,kdyz vim,ze si to zaslouzi a ze za sve penize dostavam odpovidajici produkt.
Pokud ne,tak osobne se o hru proste nezajimam a ani nestahnu z netu.
Bohuzel,spousta lidi nadava po forech a pak si tu hru stejne stahne,cimz akorat pridavaji vodu do mlynu vydavatelu o piratstvi a nasledne prudici DRM.
Pokud chce clovek vyjadrit nesouhlas at uz s kvalitou a nebo pristupem,tak ma hru proste bojkotovat uplne. -
ale no tak.. Co je proboha špatnýho na tom, že hlavní účel dnešních her je vydělat prachy za nic? To už dnešní pubescenti vážně zapomněli (nikdy neprožili) zlatý časy PC hraní? Hráči ale přesto dělají chybu - hry stahují a tím dávají managementu signál, že hry jsou vlastně dobré, jen za ně děti nechtějí platit. Promiň, ale nás partičku starejch hráčů prostě sere, co se v současný době odehrává a rádi bychom vrátili čas, než hráči namlsávali netalentovaný firmy přívalem peněz ze svých peněženek. Což nejde, tak většina holt lamentuje v diskuzích. Co mají taky jiného dělat..
-
-
Ziju v dobe, kdy bance platim za to, ze ji sveruju sve penize (ktere oni investuji a maji tak moznost pomoci nich vydelat) nebo ze provadim se svymi penezi nejakou transakci (vybiram z bankomatu, platim kartou ...). A prijde mi tak uplne normalni, kdyz si za operace s penezma nauctuje poplatek i spolecnost, ktera neni financni ustav. "Zlate casy PC hrani" s tim podle me nemaji co delat, ale to je asi na jinou diskuzi.
-
-
Tak si to delejte jak uznate za vhodne. Ja preferuji bezplatne vedeni uctu a bez poplatku za transakce - jako by nestacilo ze jim davam vsanc svoje penize a jeste jim platit za transakce? No to snad ne...
Pokud by se vsechny banky v CR rozhodly jit ve vasem modelu tak nemam problem si otevrit ucet v nemecku, rakousku nebo anglii.
P.S. Jakozto uzivatele (vaseho kolegu) me ten vas pristup slusne irituje na druhou stranu jsem obchodnik a nesmirne me tesi ze lide jako jste vy jsou a jsou v dostatecnem poctu :)) -
-
ad účet za hranicemi: To je tím, že jsi to nikdy nezkoušel :-).
-
-
Ja ti nevim,ale srovnavat to s placenim za vedeni uctu a platebami za transakce mi prijde krapet mimo.Krapet vic.
-
-
-
-
Takze jde vlastne o Diablo Online a budeme platit jak mourovaty super velice sekujeme jdu si zahrat diablo jedna nebo me klepne. Penize a jen penize na hrace se sere *16*
-
-
Koupit si originálku znamená platit jak mourovatý?
-
-
Ne. Jako mourovaty platis, kdyz jsi mimo domov. Doma je to bez debat, tam ma kazdy inet tak jako tak. Ale sorry, abych mohl hrat na chalupe pekne v klidu atmosfery mimo civilizaci, tak zaplatim nekolikanasobek ceny te hry, protoze si tam ten inet musim jakymkoli zpusobem zridit. Mozne je tam pouze ADSL nebo GSM, nic lepsiho nejmin 10 roku nebude. V tydnu cas neni a o vikendu chce rodinka na chalupu. Jasne, mladym zhyckancum co bydli u rodicu a jedina jejich starost je ten inet ke kompu, neznaji co je to "byt i jinde". Ale nebrani jim to vypustit takove kydy jako "online je dneska kazdy". Optimismus je jen nedostatek informaci. A oni zatim vedi houbeles.
PS: To byste neverili, jaky je zazitek hrat to v noci na samote u lesa a tresnickou na dortu je treba bourka. Takhle jsem zazil diablo1 a nezapomenu. :-)
-
-
A v čem za něj zaplatíš víc než za online titul? Battlenet je zadarmo...
-
-
*sry za offline *3*
-
-