Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První Diablo, které si nekoupí . Gratulace Diablo bylo singl rubačka a teď zbylo co? To mohli udělat rovnou jako konverzi na WoW
  • jestli to nepůjde hrát offline tak ať jdou do pr..... náš vydlácký net má dost výpadky a navíc už Diablo 2 jsem si brával do notebooku a brával na cesty.... moderní doba je uplně na houby.
  • Core
    Tak za mě je to naprosto jasné. Pokud Blizzard ještě nepřehodnotí to trvalé připojení k internetu, tak si jednoduše jejich produkt nekoupím. Jako hráč čistě zaměřený jen na singleplayer, kterého absolutně nezajímá battlenet, multiplayerová složka ve hrách obecně a ani svět MMO her, mi nikdo nebude nutit produkt, který vyžaduje neustále připojení k netu. Proto nehraju hry, které vyžadují účet na Steamu nebo permanentní připojení.

Na Diablo III jsem se těšil. Hry si kupuji, nekradu, ale tohle nebudu akceptovat ani Blizzardu, jehož kultovky mám rád. Škoda.
    • To Ucho: Já ti tvůj názor neberu, jen jsem tu zatrollil se spojením "vševidoucí ucho". Tak nebreč *5*
      • Cajk
        taky mi přijde, že tu teď brečí ze všech nejvíc:))
        • ucho
          neplést brekot s žasnutím a nechápáním internetové hlouposti *5*
          • MickeyMutant
            Ale teď sis nad tou internetovou hloupostí trochu zabrečel, přiznej se!
    • To já si zase pokradu rád, už se těším až si to stáhnu. *5*
      • Core
        Každému, co jeho jest *3* Já kupuju jen limitovky a sběratelské kusy. Heč! *1*
        • Moje řeč a u Blizzardu jsou ty CE skvosty. Taky máš dogstamp Jimiho Raynora?
          • Ano nosím ho furt na sobě aby byl vidět a hlavně do školy
    • ucho
      Většina Steam her nevyžaduje připojení k internetu a lze je hrát i v offline režimu, ale budiž. Vybrečel ses, tak prostě Diablo 3 ignoruj, vždyť ti ho přeci nikdo nenutí... proč je z toho tolik lidí na větvi moc nechápu *5*
      • Core
        Ve svém věku už nebrečím, jen jsem napsal svůj názor... Steam do mého kompu nesmí... *1*
        • ucho
          já ti to neberu, však je to tvoje věc. jen jsem tě upozornil na to, že byl tvůj argument s neustálým připojení na internet chybný ;)
          a brečení to je *5*
          • a jéje, vševidoucí Ucho, to jsme tu ještě neměli *1*
            • ucho
              co je na tom prosím tě vševidoucí? to že na Steamu lze hrát i v offline režimu je fakt, proti tomu nemůžeš říct ani popel. a to brečení? však to zde předvádí většina lidí.
              "jé, člověk musí být připojen k internetu, fuj, tak to já si to nekoupím." však tak ať si to ti lidé nekupují, ale v té diskuzi to vypadá jak sjezd malých ubrečených holek. buď to akceptuji a hru jako takovou koupím nebo neakceptuji a hru jako takovou nekoupím. pár namachrovaných jedinců tady bude ještě prohlašovat, jak si to stáhne a vyzraje nad zlým blizzardem. proč musí být diskuze o tom, kdo si to tady koupí a nekoupí? to je přeci každého věc? proč se zde většina lidí chová jako banda usmrkanců, místo aby se probíraly zajímavější věci týkající se třeba přímo těchto rozhodnutí. všechno není tak černobílé, dá se za tím najít spousta dalších motivací.
              ty diskuze jsou tady kolikrát ubožejší než na idnesu nebo seznamu, kde všichni jen nadávají na vládu nebo na nějakýho zločince. no hlavně že je na co nadávat, trend diskuzí dnešní doby *5*
  • Tak na D3 je pár důležitějších věcí co podle mého názoru pokazili, takže tohle je už jen prkotina, ale jestli na těch hrách z posledních let něco nemám rád, tak je to čím dál častější potřeba připojovat se k různym chujovinám typu steam, battlenet, atd. doba si ale asi žádá své a hráči chtějí další účet když těch milion z facebooku, twitteru a dalších už nestačí, mohou tak potkávat další staronové super lidičky, chatovat, hromadit hloupé achivementy a být díky nim za frajera ve své komunitě, prodávat předměty (čínská ekonomika zaplesá) a spoustu dalších kravin. Lidi co chtějí prostě jen spustit hru a hrát jako se to dělávalo tenkrát, ti mají holt smůlu. S takovým steamem jsem se tuhle u DNF setkal prvně a myslel jsem že mě mrdne, takovej vojeb nejen kvůli instalaci a hraní, ale i kvůli odinstalování, to svět neviděl. Crack, kterej tuhle pitomost v podání Blizzardu snad odstraní a dovolí hrát bez toho na sebe snad nenechá dlouho čekat, takže to zas taková tragédie nebude, spíš mě facinuje v jakejch srágorách si hráči vyloženě medí, mě to dokáže jen znechutit, klika, že nový hry většinou za moc nestojí a starý zůstávaji tak jak byly.
    • Jo a ty módy, to je kapitola sama pro sebe, hlavně, že se furt mele o tom jak je Blizzard poslední kvlaitní, který mu záleží na hráčích a bla bla bla, spíš maj bobky, že si nějací fandové Diablo 3 vzali do parády a vyplodili by skutečný Diablo, který by snad nedejbože mohlo někoho odlákat ze stádečka. Fakt smutný kam to spěje, místo podpory, aby hra žila co nejdéle a hráči byli co nejvíc spokojení se jim jen hážou klacky pod nohy, to bude asi vinou toho náboženství...jak se to jen jmenuje...jo, všemohoucí $
  • Super, takže vážené pirátstvo ostrouhá - nemám rád, když dávám peníze za hry, které si každý v pohodě ukradne. Blizzardi, děláte mi radost *5*
    • To Stan: Nebudu slovíčkařit, takže se o rozdílech mezi "zbytečnostmi" a "věcmi nemajícími význam pro herní zážitek" nebudu přít a pošoupnu se dál. Tak jsou to např. diskusní fóra a tyhle věci fungující v podstatě jako sociální sítě, možnost stáhnout si kdykoli hru bez nutnosti fyzicky mít u sebe originálku, možnost nákupu věcí z ostatních her za peníze z aukcí a v neposlední řadě zamezení cheatovaní. Všichni, kteří si v mém okolí stáhli ilegálně Diablo 2 v něm i cheatují - ať už mají Pluggy na větší inventář, gamblují věci stylem nepovedlo se - přemažu savy nebo všelijak přes editory boostují své postavy. Uznej, že hra bez toho je prostě hodnotnější.
      • Neslovíčkař, jen mě cituj, neříkej něčemu slovíčkaření z důvodu toho, že si řekl nepravdu a teď z toho musíš nějak ven, za zbytečnou jsem označil jen aukci, ta na herní zážitek vliv opravdu nemá, teda pokud za herní požitek nepovažuješ to, že si nakoupim spoustu super předmětů namísto jejich hledání.

Přijde o diskusní diskusní fóra/ sociální síť, hm, děsuplná ztráta, tak pirát nebude datlovat do klávesnice na oficiálním fóru a půjde na nějaké jiné, opravdu je to ztráta? Stáhnout si hru? Na co? Koupim si origo D3 tak co bych pak stahoval za hru? A kde je informace, že D3 půjde stáhnout i digitálně "nějak z battlenetu" po zakoupení krabicovky? Nákup věcí za peníze v aukcích, ano to člověka co nebyl ochoten utratit peníze ani za legální kopii hry skutečně nakrkne : ) Zamezení cheatování? Když nehraje dotyčný SP, tak je mu to asi fuk ne? Nějak si pořád neřekl nic o co by takový pirát opravdu reálně a citelně přišel. Pirátovi tak maximálně bude vadit cheatování (jak si napsal) v neofiku MP, kde to asi nikdo hlídat nebude, ale pochybuju, že to je tak hrozný aby to byla pro piráta ztráta.
        • A jo, pardon, označil jsi to pouze za věci, které nedělají velkou část herního zážitku, uznávám.
          Jinak se chci zeptat - hrál jsi někdy nějakou hru od Blizzardu? Pokud ano, tak určitě ne originální, protože jinak bys věděl, že od prvního SC dál si můžeš stáhnout kdykoli klienta hry, kterou máš u nich registrovanou. Taky se mi zdá, že ty prostě buď nemáš rád Blizzard nebo legální nákupy softwaru, protože všechny mé argumenty smeteš s tím, že pro piráta jsou zbytečné (nevím jak jsi to přesně napsal, promiň), to je pak těžké se o něčem bavit. Zeptám se tedy já - co získá pirát tím, že si hru ilegálně stáhne?
          • Pokud si to nemyslel sarkasticky, tak v pohodě, přijímám : ) Hrál jsem od nich hry originální, ale v době kdy jsem je pařil tu slovo internet znalo sotva pár lidí a o připojení si mohli nechat lidi tak možná zdát, já o nějakym internetu tehdy ani nevěděl natož o klientu a v době kdy ten zázrak přišel i k nám jsem to stejně nevyužil, hraju opravdu jen SP. O klientovi nevím, proto jem se tě na to ptal jak to funguje, já např, u origo D2 klienta nevidím asi se tedy dá stáhnout jen po přihlášení na battlenet kde jsem se ale nikdy neregistroval, takže o tom nevím. Pak to tedy znamená, že si od jednoho legálního uživatele může hru sosnout libovolný počet lidí? Pěkné.

Blizzard mám rád, D1 i D2 a Blackthorne, Lost Vikings, to jsou pecky, ten zbytek nic moc, nemám rád tak akorát to co udělali s D3, ale to už je holt jiný Blizzard, jiní lidé, jiná doba, stalo se. Já tě sice smetu smetu, ale logickými argumenty a ne nějakými výkřiky, přeci neni těžké pochopit, že piráta nebude tankovat nemožnost legálně nakupovat software, předměty, když je to pirát co prostě neplatí, nebude mu ani vadit nemožnost stáhnout si hru znova přes klienta, když může sosat kdykoli z rapidshare. Možnost psát na oficiální diskusní fóra, nemožnost nakupovat předměty/software, nemožnost stáhnout si hru přes oficiálního klienta atd. to opravdu nepovažuju za ztráty z logických důvodů co jsem napsal.

Tvoje otázka by spíš měla stát, "co pirát nezíská" tak nezíská například buzeraci v podobě nutnýho připojení, vytváření účtu a toho s*aní kolem toho. Pak nezíská kravinky typu aukce, psaní na fóra, který jsou pro hraní hry fakt k ničemu. A co tedy získá? tak nevim, třeba možnost zahrát si módy? Z clánku jsme pochopil, že budou zakázané a asi ti to teda nedovolí hrát když tam bude mít hráč nějaký mod, pirát si je ale bude moc hrát, protože nebude vázán na battlenet a nějaký účet, který mu to nedovolí.
            • Abel - mně by to taky nevadilo a měl bych radost, že máš ty radost : ) ale když mi to Blizz nutí, protože jinak si jejich hru legálně nezahraju, tak to je jiná a pirát je vysmátej jako vždy. O kvalitě se přít nechci, je to asi taky subjektivní, ale od D2 to stojí za pendrek, v podstatě jen Warcraft a nově Starcraft, a oba dva vůbec nemusim, kolem toho Blizzu je to vůbec takový zvláštní kult.

Taky dík za pokec, bylo to v pohodě, uznal si chybu ohledně toho herního zážitku (stále věřím, že to nebyl sarkasmus:D) a to se hned tak na internetu nevidí a oceňuji to, připsal bych ti tedy čestný bod na 5:1 *3* Měj se.
            • OK, beru tvé námitky. Já hru koupím, protože se mi už delší čas líbí, jak si Blizzard drží kvalitu a určitou vizi (vytvoření toho Bnetu a sdružení všech svých značek pod ním). Beztak hry nepirátím, to se na ně raději vykašlu, jde jen o zábavu. Jinak dík za pokec, již jsem znaven *6* Mizím zbaběle po anglicku - 5:0 pro tebe *3*
            • Abel - tak mě se to naopak nelíbí, já mám raději klasiku, spustim hru a jedu, nebaví? Kliknu a je pryč, žádný sr*ní. Vyloženě mě dráždí vytváření různých účtů, aktivování atd. přičemž ty kraviny stejně ani nevyužívám, ale musím to podstoupit abych si mohl milostivě zahrát svojí koupenou hru, to je prostě děs a ve finále ti ten milý výrobce hry plní emailovou zadaný při registraci kravinama o který nestojim a to jsem třeba i extra zaškrtnul, že nic posílat nechci, takže aby toho nebylo málo, musim vytvářet další fiktivní email, protože ten minulý už jsem zapomněl a to vše proto, že nehci mít ten oficiální email zadělaný spamem, nehledě na to, že poskytnutím skutečného mailu Blizzardu riskuji zcizení dat. A za to ještě člověk platí, prostě paráda. Pokud nevyžadují Blizzardi mail, tak tohle ignoruj, ale pochybuju. Už takhle musí člověk vytvářet mraky účtů všude možně když chce vidět nebo stáhnout sebemenší drobnost co kde najde, a ještě za to vlastně platit, otřes, možná jsem suchar, ale opravdu mám rád v tomhle jednoduchost, nestojim o další účet, přehledy achievementů a už vůbec ne o to aby to sloužilo jako sociální síť. Pokud by to bylo o volbě ,tak fajn, ale když to člověku nutí a nejde to obejít, tak pirátovi závidím a má výhodu. K tomu D2, hrál jsme i cracklou verzi než jsem pořídil origo a neměl jsem problém, žádný hamachi apod. věci, prostě jsem zadal IP a šmitec, takže problém bych hledal jinde a ne v tom, že měli pirátskou hru: ) bohužel já takhle MP vydržel hrát asi hodinu, to je všechen čas strávený v MP D2, nejsem ten typ. Jak je to s tím klientem? Pořád nechápu, neměl si hru nainstalovanou jako oni, ale stáhl si klienta a byl jsi hned připraven hrát? Opravdu nechápu. Odkudkoliv díky klientovi bez nutnosti instalace? Co je to za zázračný klient?

Já to za buzeraci pokládám, místo rychlého a snadného hraní, crcání se s registracema apod. blbinama. Tak u D3 ten mod plus je, pro lidi co jsou vytočený jak D3 vypadá ať už to znamená cokoliv, to jistě plus je a stojí to za to. Kromě toho pirát dostane možnost si hru zahrát kdekoliv a odkudkoliv kde tě ani ten zázračnej klient nespasí, pirát může pařit bez netu, pirátovi nějaká utilitka umožní třeba hrát MP i tam kde neni internet atd. takže 2:0, možná 3:0, troufám si říci 4:0, protože ta buzerace nebude jen můj subjektivní názor, ale je to dost častá výtka od hráčů. Ať se na to podívám jak chci, pirát opět vychází jako vítěz jak už to v takových případech bývá a platící zákazník dostává na zadek pokud tedy neni úplný masochista. Další nevýhoda pro platícího zákazníka je, že platí za něco co nechce, já o MP nestojim, ani o aukce, ani o battlenet, prostě o nic takovýho a přitom jim musim v ceně hry zaplatit všechny tyhle blbosti, protože kdyby vydali verzi jen pro single player hráče neměli by opodstatnění proč stojí hra tolik co stojí, takhle můžou říci, že tam je přeci tolik těch věcí a proto je to drahé, hm...fikaný. Takových lidí je přitom halda a pirát se jim může smát do ksichtu, že platí za něco co nechtějí.
            • ad 1. odstavec: Hele, když nevíš, tak raděj sklop zrak a omluv se, místo abys ze sebe dál dělal většího blbce... :-)
            • Tak se zdá, že je to asi konfrontace dvou přístupů - mně se totiž to, kam Blizzard a hraní obecně kráčí, vcelku líbí. Také jsem hrál Lost Vikings, Blackthorn, Warcrafty a Diablo mám na druhém místě svého top ten. Asi překvapivě hraji celkem výhradně singleplayer, ale právě SC a D2 tvoří čestnou MP výjimku. Tedy jen pro ilustraci, jak jsem to myslel s tím, že se pirát ochudí. S kamarády pravidelně hraji po síti Diablo 2 a musíme se na to pracně domlouvat, abychom všichni čtyři meli čas. Kdyby měli originálky, bylo by vše jednodušší - mohli bychom hrát po Battlenetu bez nutnosti instalace a nastavování programů jako je Hamachi atd. Minule jsem přišel k nim na byt a vzhledem k tomu, že tři znás změnili notebooky a jeden HDD, neměl nikdo D2 nainstalované - zatímco oni hledali v kupách CDček ty svoje kopie a pak následně pátrali po netu po nejnovějším patchi, já si stáhl klienta, připojil na Bnet a byl připraven ku hraní. I tohle je důvod, proč si kámoš koupil SC2 jako svou první originálku (zhruba po 20 letech hraní na PC *1* ) a teď můžem spolu v pohodě pařit odkudkoliv.
              Z toho co jsem napsal, je asi jasné, že nutnost připojení a spol. nepokládám za buzeraci. S módy máš samozřejmě pravdu, ale za sebe mohu říct, že posledních 11 let jsem se u D2 bez modů obešel, přeci jen, tohle není Oblivion. Nicméně klad to určitě je, 1:0 pro tebe. Je tohle ale za "krádež" (laicky řečeno) všechno? Možnost zahrát si nějaký mod?
    • Přesně na opak. Ostrouhá ten kdo si to koupí, tomu se říká represe.
    • Vážně jste tak naivní, nebo to jen předstíráte? Představte si, že existuje něco jako emulátory autentifikačních serverů. Taky si svoje hry kupuji, ale mám pocit, že jakýkoliv DRM znepříjemňuje život pouze nám - platícím zákazníkům. Pirát si to stáhne pěkně očištěné od balastu, bez nepřeskočitelných reklam při spuštění apod.
      • OK, já nezpochybňuji to, že si piráti zahrají - ostatně WoW hrají taky, ale ten servis, který Battlenet nabízí - mulťák kdykoli, aukce, automatické patche atd. prostě mít nebudou a tohle prostě dělá velkou část herního zážitku.
        • Myslím, že ne, Time.
        • Tak ne každý hraje multiplayer a i kdyby, tak budou asi hrát neofic mimo battlenet, aukce je zbytečnost a patch si člověk bude moci hádám stáhnout i tak mimo battlenet, takže jakou další věc, která dělá velkou část herního zážitku mít nebudou?

Jinak nesouhlasim, nějakou aukci nebo automatický patch, to jsem nikdy nepovažoval za zdroj henrího zážitku ((kdo ano?) a MP taky ne i když ten subjektivní věc a jsou hry kde jsem si MP zase oblíbil, ale spočítal bych je na prstech jedný ruky patřící nešikovné obsluze cirkulárky.
          • ...jak píšeš, tvůj názor. Ostatně to, že ti MP, aukce a patchování připadají jako zbytečnosti nejsou argumenty.
            • Kde jsem napsal, že jsou to zbytečnosti? Můžeš mě citovat, paměť mi neslouží.

Jen jsem napsal, že narozdíl od tebe nepovažuju aukci a automatické patchování hry za VELKOU část herního zážitku stejně jako nepovažuju za herní zážitek třeba sundání igelitu z obalu dvd se hrou. U MP jsem napsal, že je to subjektivní a ne vždy jasné a i já dokážu Mp ocenit. Ostatně ani nevím jak aukci považovat za ztrátu herního zážitku, když jsem to ještě ve hře snad nikdy neviděl.

Nemáš prosím nějaké ty další věci, o které piráti "přijdou" vedle toho co už si napsal?
    • Vsadím se stebou o tvou originálku, že si to piráti zahrají dříve jak ty a zcela zdarma *5*
      • Co nabídneš do protihodnoty? Své půlroční kapesné? :-p
  • Nech si to WoDiablo strčí do (Y) s každým info co vypustí mě jen rozčílí do běla *16* A ještě mají tu drzost si nechat zaplatit za to že si hráči chtějí vypomoci s výměnou předmětů? Tak na to už se nedá říct vůbec nic jen bych tu nadával a pak by mě vystřihli *16*
  • kotty
    Hm, to bude neco pro cinskou pracovni silu :)
  • mám taký pocit, že sa na Diablo 3 vykašlem, už na Starcraft 2 som sa vykašlal, hoci ma jednotka bavila, Diablo 1 a 2 boli super, ale to čo dnes Blizzard vyrába je už skutočne bordel. Parádne je vidno, ako sa snažia zarobiť za každú cenu. Mám desiatky hier krabicových aj na Steame, ale tak ako WoW, Starcraft 2 , tak aj WoW bude zrejme mimo mňa. Možno keď sa situácia utrasie, hra trošku vyvinie, zlacnie za pár rokov, uvidí sa...
  • Mně se myšlenka hrát s postavou chvíli v singlu a chvíli po Battlenetu dost zamlouvá, ikdyž je to za cenu stálého připojení - ostatně nároky na rychlost netu asi nebudou moc vysoké (WoWko hraji bez problémů přes 3G). Ten systém aukcí asi bude taky celkem bomba a kdejaký grinder si tak určitě nějakou kačku vydělá. Z hlediska technického tu beztak asi není ani nikdo jiný krom Blizzardu, kdo by tak rozsáhlý projekt zvládnul. Akorát mě trochu mrzí ta oddělenost aukcí US/EU, ale to se asi nedá nic dělat.
  • Myslim, ze to je v poriadku. Pokial nebudu mesacne poplatky, ziadny problem v tom nie je. Kto bude mat chut a cas, bude hrat. Kto ma peniaze a chce len hrou lahko prejst, ten si veci kupi. Nic z toho nebude mat, ale su to jeho peniaze. Uvidime, ako sa to prejavi v PvP, ktore bude ako jedine realne zasiahnute. To je vo svete Diabla novinka a verim, ze si to Blizz poriadne osetri.
    Ak tam nebude nejaky podraz v podobe ucelovo nizsej nahodnosti vypadnutia kvalitnych veci aby hraca donutili kupovat v aukcii, tak ti co nechcu, kupovat nemusia.
    Ak ide o peniaze ktore na tranzakciach ziskaju, mozu z toho financovat servery, dlhorocne fungovanie, nove datadisky, podporu. A to je urcite pozitivne.
    Naozaj jedina vec ktora nie je prijemna je ta nemoznost hrat SP bez pripojenia na Net.
    Dnes som uz na to pocul jeden velmi rozumny nazor. "Musia to urobit dobre, inak to hraci prestanu hrat a to je posledne, co by chceli."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší