Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
no nevim, ale kdyz jsem hral d2 tak i v singlu jsem potkaval obchodniky s precpanymi inventari, kteri cekali az si od nich nekdo neco koupi...to jako vsichni ti obchodnici cekali jen na me, samotneho hrdinu ? tak to chudaci asi moc snadny zivot nemeli :D
-
Aby se zabránilo cheatování...A to že si někdo koupí za reálné peníze nadupaný meč cheat není? :-D Sorry, ale tato hra díky tomuto přístupu mě nechá chladným, viva la warez - dříve zločin dnes spravedlnost.
-
to že mám radši singl než MP neznamená automaticky že jsem pirát nebo blb. Možná tak dinosaur protože to co se děje(FBLike funkce, SP jako bonus k MP - dřív to bylo opačně apod.) už pro mě není ! Bojím se dne kdy bude na facebook spamovat že tenhle získal tenhle achievement v týhle hře.
-
Zapadá to do vývojářských peněženek...
-
A ještě jedna poznámka... Jak zapadá aukce do příběhu hry? Diablo bylo o 1 hrdinovi, který zachraňuje svět... Mnoho to zkoušelo před ním, možná jich na cestě bylo několik a mohli se potkat (multiplayer). Ale narozdíl od WoWu svět Diabla nikdy nebyl "přecpaným" světěm plným hrdinů... Aukce tu prostě nedává smysl.
-
Nechapu proc mas problem s tim, ze Blizzard na necem bude vydelavat.
-
Nerozumím smyslu Online důvodu... Takže podle nich si Singl postavy vytváříme na to, aby jsme s nima mohli hrát Online? Když budu chtít hrát Online, tak si vytvořím postavu Online, ne!? Opravdu jim někdo tenhle důvod žere? *12*
-
Komu některá věc vadí, asi v životě nehrál diablo2 po battlenetu:D Vadit, že se to nepůjde hrát offline, může jen pirátovi nebo blbovi, navíc stejně jim to vydrží pár dnů jako u všech ubi her než jim to někdo crackne. A aunkční síň? Boha jeho hráli jste vůbec někdo diablo 2 po netu? Všechny itemy se dají koupit po netu když máte prachy, jen to tentokrát chce jít přes blizzard, to je toho, komu se nebude chtít utrácet, tak si to stejně vyhraje tak o co jde *5* A modifikace? Doufám, že jim to vyjde, bo mám všech botů, map hacků a kreténských oken v trade tabulce, kdy se vám vyhážou věci z batohu + výstroj, týpek to pobere a odhlásí se fakt dost, pouď sem to ovšem nedělal já *1* U d2 před BN jsem strávil tolik času, že bych se tím raději ani nechlubil, d3 je pro mě a mý kámoše povinnost a všichni máme předprodáno, ave *1*
-
A dodatečně mě napadlo - nespoléhá náhodou Blizzard právě na tenhle přístup nepochybně početné skupiny jedinců? A ani na vteřinu nepochybuji o tom, že ve výsledku bude jediným, kdo bude na tomhle aspektu vydělávat, právě Blizzard.
-
tak jako ono i ve wowku se bezne dalo vydelavat (ingame prachy) jen sledovanim aukce a skupovanim/prodavanim predmetu, ktere tam dal nekdo za nevyhodnou cenou
-
Mám-li být zcela upřímný, tak Tvůj popis situace mi docela dosti evokoval...řekněme geekův mokrý sen (držím si palce, aby to někdo náhodou nepovažoval za sprosté slovní spojení, v dnešní době člověk nikdy neví), aneb ,,Já všem zlým jazykům ukážu, že si budu vydělávat civěním do obrazovky.".
Ale tak budu Ti držet palce, abys ve výsledku tratil co nejméně. -
kdyz to budes hrat v parte, tak treba budou silnejsi monstra/vetsi pocet a treba zvysena sance na drop, vic penez, vic expu.....jako jestli chces davat real prachy do hry, tak urcite zvyseny drop nepotrebujes, ale ja teda nehodlam nejake realne prachy na nakup investovat
-
Presne, odpovidal jsem mu v podobnem duchu, jen o chvili dele. ;) Holt z her se stal tvrdy byznys a pokud se najdou ovce, co jim poslou par dolaru i za blby novy skin na postavicku a o neco lepsi zbran... tak proc jim to nedat, ze? A podobne s temi mody. Kdyz se vesele kupuji nove a nove mapy, prece neumozni modderum delat zdarma dalsi a mozna lepsi nez ty originalni? Taky mi vadi, kam se cele hrani posunulo, jaka je to zumpa a ze uz to neni jako driv... ale co nadelame. :/
-
hele, az prestanou bezne vychazet hry, jejichz prumerna hraci doba je 8-10h, tak budu souhlasit s tvym prispevkem, ze za vsechno muze nostalgie
-
Tohle, nahodou od prihlouplych sluzeb jako Xbox Live a CoD Elite, kde platis vlastne za nic co ostatni nabizeji zadarmo, tohle ma nejakej napad a urcitou realnou ideu... pokud blizzard nebude brat 50% z vydelku(coz samozrejme nebude), tak moznost obchodovani na aukci s hernimy predmety za realny penize, je uplne super... samozrejme pro lidi, ktery se neboji investovat a trosku rozumi obchodu a neco na tom vydelaj... ja v tom vidim super prilezitost prividelku, na ukor ostatnich 'hloupejsich'(misto hloupejsich si dosadte co chcete, bohatsich, linejsich, takovych, kterym se nechce travit cas ve hre schanenim reagentu, ale chtej hned hrat) hracu
-
TROLL ATTENTION, don´t feed him.
-
Sorry, ale takhle to nebylo vzdycky. Kolega se navazi hlavne do obsahu a jeho kouskovani via DLC. To co dnes zaplatis za DLC stal drive datadisk. To co drive prinesl patch zcela zdarma (nove mapy, par zbrani, jednotek, nekolik aut ci trati...) je dnes DLC a casto ne levne. A to co byl drive datadisk, rozsirujici herni svet, herni dobu a zazitek... je dnes regulerni druhy dil, ktery ale prinese jen minumum zmen.
OK, tys to pojal predevsim z te financni stranky, ale ani to mi nesedi. Jiste, driv byly hry podstatne drazsi, PC titul klidne 16-17 stovek. Ale taky vydrzel! 20 hodin, 30 hodin... specificke zanry typu RPG i mnohem dele. Dneska sice i novinka stoji pod litr, jenze za 5-6 hodin to mas probehnute a co dal? Ano je tu multiplayer, ale zdaleka ne u vsech her a zdaleka ne kazdeho bavi, respektive nekupuje hru kvuli nemu. Pomer vykon/cena mely IMHO driv hry vyssi.
Pravda ale je, ze doba se zmenila a nikdo nas do niceho nenuti. Nemel jsem pistoli u hlavy s doporucenim koupit CoD 7,5. Nejsem ani povinnen utracet za DLC. Pokud neexistuje demo, nemusim hru nutne naslepo koupit. A uz vubec nemusim hrat vsechno co kazdy mesic vyjde, klidne muzu zustat u tech starych dobrych pecek z pred roku 2000. ;) -
Mě nechávají absolutně klidným mléčné výrobky, ale dneska skočím do provozu oznámit jak moc bych jejich jogurty nechtěl ani zadarmo *5*
-
poviem k tomu len tolko, mne na celej tejto zalezitosti nic nevadi, OKREM jednej veci, a to je aukcia za REALNE prachy, podla mna to nie je v poriadku, to za ingame prachy by som povedal je super vec, pretoze ked ti za barbara ani za boha nejde dropnut nejaka schopna zbran tak nejaky mag ju mozno bude mat v aukcii na predaj a ty mozes za svoje nahrabane peniaze kupit to co presne potrebujes, v podstate sa podobne veci uz robili aj v D2, len to nebola aukcia, aukcia je lne pohodlnejsi sposob nakupu, ale takto rozmyslam neviem aky bude mat zmysel hrat vobec hm poriadne online, tzn nie sam ale viacej hracov, pretoze ked mozem hrat aj sam a viem sa dostat na aukciu tak na co davat z nejakym cudzim clovekom partu a hrat to skupinovo ? tymto to straca vyznam, MAX. to PVP bude este asi stat za nieco, inak rozdiel medzi SPonline a MP online bude minimalni, takze ja davam aukciam za ingame peniaze velke PLUS a aukciam za REAL peniaze velke MINUS
-
Jasný, nostalgie. Nic proti dnešním hrám, pokud to ovšem nejsou hry, které vyjdou jako polovičná a pak si jak blb kupuješ další DLC= většina dnešních her. Jak jsem řek, dřív tyhle DLC byly zdarma. Koupil sis hru za 1200 a pak byla nějakou dobu podporována s novýma mapama atd. Dneska koupíš hru za 1200 a pak ještě kupuješ DLC, protože tam daj tvůrci půlku obsahu, co plánovali. Co se módů týče, jelikož jsem vyrost na hrách jako Half-Life atd, kde módy hráli velkou roli, rozhodně se mi tohle nelíbí. Nepopírám právo omezit modery, ale prostě je to jen kvůli tomu, že bez módů budou mít tvůrci míň práce s placenýma DLC... Protože kdyby byl editor třeba k BF3, tak si lidi nekoupěj jejich placený mapy atd. Tohle bude stejný případ. A že je herní byznys zdravější než kdy předtím je sice pravda, otázka ale je, z jakýho úhlu na to koukáš. Já, jako hráč rozhodně nejsem spokojenej, ale věřim, že vývojáři nevědi, jak peníze utratit. A tohle mě tak hrozně žere, peníze, to je prostě naše zkáza... Nejen ve hrách...