Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jednu stránku je to jen dobře člověk muže i na Diablu vydělat když bude hrát|!!
    Hlavně Ať tam nejsou měsíční poplatky to by mě zklamalo a to hodně!!
    Pokud nebudou měsíční poplatky na hře tak to bude skutečný důkaz že nás vývojáři mají radí a dělají hry pro nás a ne pro výdělek!!!!
  • No jó pán už je "dospělej",ženatej a za vodou, jen se divím co tu na games.cz takovej chlapák pohledává... asi se přišel jen "pochlubit" nebo tak něco.
  • Nazývat krádež spravedlností je už i na mě silné kafe.
  • Já tedy ano, ty ne?
  • tak vygamblit se daly slusne veci
  • Tak jen Blizzard utvrdil můj názor, že si bude lepší pořídit konkurenci s ne tak velkým jménem. Jdu do Torchlight 2.
  • zase to tak nehrot, znam lidi co pestujou kaktusy, prosedi hodiny u modelu letadel, nevstanou od knizky dokud ji neprectou, kazdy druhy den jdou s kamosema do hospy...atd.......nekam mezi to dosad pocitacove hry a zjistis, ze to neni nic ceho by mel clovek litovat pokud to neprehani, ale to plati o vsem
  • Jako sry, ale tys u NPC nacházel setové či Unique věci popřípadě různé šutry? Tak to potom pardón..
  • Já sem ženatej 5 let a věř že si občas zapařim moc rád *5* *5* *1*
  • Tak osobně si myslim že těmahle rozhodnutíma dost lidí na...ou, a jestli nebude Diablo III opravdu něco jako megasupernejvícnejhustší pařba tak taky pěkně zapláčou, protože se jim na to už jen díky avizovanému nutnému připojení na web + další nesmysli co sem se už dočet vykákne každej 3 člověk *16* a nemožnost hrát singel offline je jedna z nějvětších demencí co jsem za poslední rok slyšel *11* *11* už teď se začínam obávat že si nainstaluju III Diablo a hodně rychle ho smažu a nainstaluju radši 10 let staré Diablo II howg *12*
  • Neni podobne v planu s rozsirenim/updatem bnetu? Moderum a tak ;-) neco o tom nekdy blili..
    Na hracich se vydelavat musi;-) Mam sc2wol (1200), jelikoz si sem-tam dam MP, a pocitam ze datac prida par jednotek, coz pujde v balancu poznat, takze sc2-datac1 (1200), sc2-datac2 (1200)... kdyz se povede, mam gamesu za 3600 :-) To jsou dobre ksefty pro blizz
  • lol na takovýho fail trolla neni potřeba ani upozorňovat i můj pes dokáže trollovat líp
  • prudislav
    no zrovna settlers 7 v tom vyniklo. A to jsem ho bral za plnou cenu :-( Dodneska si to stejně nemůžu zahrát protože buď blbne net mě nebo jim server. Prostě každou chvílí mi tam nejde postavit baráček a když to půlhodiny zkoumám tak zjistím že mi nejede net :-(
  • Ja len pisem, ze nema zmysel nejaku hru kupovat. Zivot neni hra. Je tom ci o par rokov budes alebo nebudes sakramensky lutovat.
  • Kdyby to tady šlo, máš ode mě +1000. :)
  • Cajk
    jasně, že jo. Maj jen jiný priority.
  • Mám za to, že je to trend moderní doby. Člověk, který nechce cpát peníze do nákupu in-game předmětů, se musí smířit faktem, že bude pro ostatní looser. Aneb drtivá většina her, které jdou hrát online, už dávno není o tom, kdo je nejlepší, ale o tom, kdo má nejnaditější peněženku.
    (poznámka bez návaznosti na původní příspěvek): Celkově bych z debaty na tohle téma vyloučil především jedince, kteří do hry vrážejí peníze, které si sami nevydělali *kuck* dostali je od maminky a tatínka *kuck*, těm to totiž podle všeho bude vadit nejméně.
  • myslis, ze lidi, kteri nemaji na to aby kupovali hry si muzou dovolit zadovazit priatelku ? :D
  • Hehe ;-) Settlers 7? :-D Ty achievementy apod. me vazne se*ou... neustale vyskakuji blbosti, ktere sirit dal nehodlam....
  • Ludia vsetko je o prachoch. Moja rada:

Nekupujte hry, zadovazte si priatelku, ozente sa. Uvidite je to lepsie ako davat prachy za nic.
    Takze neurazte sa, ale ja sa musim tomu vsetkemu zamiat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit