Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když ti vypadne internet, tak to akorát deaktivuje achievy, co si pamatuju. A stáhnout 15 MB je v roce 2011 opravdu problém?
  • Tak se nediv, ze se blizard za chvili na pc scenu vysere, kdys kazdy pirat jako ty bude mit takovy nazor....
  • Však já netajím to, že si jí stáhnu.. *3*
  • To je princip kolektivní viny, já si hry kupuju i proto, abych je měl na poličce vedle knížek, protože jsem u nich něco prožil. Je to pro mě další komplikace. Pirátství je problém Blizzardu, ne můj. A dovedu si živě představit situace, kdy Blizzardu klekne server a já si nezahraju. A i kdyby nešlo o server, ale o výpadek ze strany providera, znemožní mi to hru. Nejde o život, ale o to, co po technické stránce hry chci- minimum komplikací.
  • Pre tých čo vravia že toto je dobrý spôsob a že sa tým obmedzí pirátstvo...pozrite sa na Starcraft 2. Na tú hru som sa tešil dlho a povedal som si,Blizzard je firma ktorá robí dobré hry,má veľa fanúšikov a nesklame ich.Chyba.Doniesol som hru domov.Najprv som ju nemohol spustiť lebo "nefugnovala" pod českým windowsom. KeĎ náhodou vypadne net,nemôžem hrať.Multi ma nezaujíma,kupoval som to kvôli singlu(ktorý mimochodom tiež dodrbali) a práve kvôli tomu mulťáku sa sťahuje minimalne 15MB patch každých pár dní keĎ to zapnem a niekedy to aj zamrzne v polke a nemôžem to spustiť kým sa nenainštaluje.Pritom ma to vôbec nezaujíma,že sa damage niektorej jednotky zmenila z 25 na 30. Oveľa jednoduchšie by bolo keby som si to stiahol a hral single. Plánoval som kúpiť aj dalšie 2 pokračovania ale nie ďakujem,radšej stiahnem. A myslím že takto prišli po SC2 o dosť zárobkov do budúcna. A teras sa chystajú urobiť to isté s diablom.Nie Ďakujem,neprosím
  • Pro ty kterým to ještě nedochází, tak je před námi další důležitá údálost, která ovlivní směřování herního průmyslu. Diablo III bude obsahovat neůnosné množství vojebů a jestli jim za to budete platit tak zaplatí i ti co za Diablo III nedají ani korunu.
  • Cajk
    A ty to po nich za těhle podmínek opravdu chceš? Hru si nestáhnu, ani nekoupím, radši si jí vůbec nebudu všímat. Škoda, že to neudělají i ostatní, situace v herním průmyslu by se časem jistě opět dostala do normálu..
  • Podle sebe soudím tebe? Já osobně už mám Diablo 3 předobjednáno od dubna 2010.
  • A já jsem měl za to, že CD Projekt hodil bobek na hráče tím jejich závěrem.

Kromě toho Blizzard míří výš než CDP, pro který tohle byla jediná šance pokračovat.
  • Máš pravdu s notebookem, že tam ten net je problém. Taky by mi vadilo kdybych sebou tahal notebook a nemohl hrát Diablo 3 jen proto, že chtějí vydělat víc peněž. O to je to bolestivější a tvrdší rozhodnutí Blizzardu.
  • prudislav
    no jako o koupi jsem přemejšlel už delší dobu ale když vidím tyhle "super" novinky tak si koupím radši něco jinýho
  • *.. meti vámi našlo alespoň.. Omlouvám se, zapomněl jsem to tam dopsat.
  • A můžeš nám nezasvěceným osvětlit proč by mělo?
  • ucho
    a co teprve jak se bude smát, až přijde s měsíčníma poplatkama :D
  • No, já se nebudu stydět za svůj názor: Chvíli po vydání to už bude na warforech a torrentech s pořádným crackem. Stejně jako fanouškovské mody se nakonec rozjedou. Zajímalo by mě, jestli by se mezi vámi alespoň deset procent lidí, kteří by si to doopravdy koupili.. *7*
  • To nepopírám, zrovna třeba Assassin's Creed a jeho velice stabilní servery, to byla kapitola sama pro sebe. Ale v zásadě ta ochrana byla úspěšná, protože ta ochrana zůstala slušně dlouho nepokořená, takže si to netrpělivci koupili. A třeba H.A.W.X. 2, nebo Darkspore jsou asi stále nepokořené. Ale teď si vem, že by Diablo mělo třeba ten jejich generátor prostředí na serverech. Co s tím udělají Skidrow a ostatní? Sotva něco.

Nebo Starcraft. Spousta lidí brečela na absencí LANu. O skoro rok později se LAN podařilo číňanům zprovoznit. Který multichtivý pirát tohle vydržel?

Pokud Diablo zůstane necracknuté, tak to bude malá revoluce, pokud ne, tak se půjde dál a možná se člověk i dočká offline modu jako u AC.
  • For je, ze za techto podminek i obycejny SP bude muset mit server instanci nekde u Blizzardu. Ten bude losovat dropy a generovat spawny. Takze si vlastne Blizzard sam pridelava naklady. Ale kdo chce kam... :-)
  • prudislav
    njn ten co nemusí MP nebo ten kdo chce hrát na notasu je automaticky pirát ach jo. Jo dřív jsem sem tam hru upirátil - dneska když už jsi vydělávám sám si kvalitní hry kupuji(občas i klenoty co jsem miloval z pirátskýho období) ,ale buzerační DRM nebudu podporovat ani u Diabla ani u Ubisoftu! Ještě že je dostatek her co jsou kvalitní, nebuzerujou legálního zákazníka a já ji ještě nemám
  • Ty co multiplayer nezajímá, by si většinou chtěli stáhnout hru z warezu. Konečně se k tomuto přiklonili a tvrdě zakročili. Ti co za hru platí, platí i za ty co hru stahují. Asi něco jako naši příživníci na sociálních dávkách, kteří nevědí co je to práce. Já kdybych něco tvořil nějaký rok, taky bych nebyl rád, kdyby si to lidé volně stahovali. A ti co si hru koupí, můžou single hrát i po multiplayeru a izolovat se od ostatních hráčů. A kdo nemá internet? Taková výmluva, kdo dnes nemá internet, jakoby nežil.
  • VALVe se uz tise smeje :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit